Connect with us
Horoscop Minerva 13 - 19 mai 2019 PEȘTI - Ai noroc cu carul săptămâna aceasta

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 PEȘTI – Ai noroc cu carul săptămâna aceasta

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Pești. Boala sau pierderea unor bani te pot face să vezi viața diferit. Controlează-ți sănătatea, fizică și emoțională. Spune-le celorlalți despre anxietatea cu care te confrunți. O călătorie scurtă poate oferi o perspectivă nouă asupra unei probleme personale. Evită viciile care ar putea să te-ar putea atrage în capcană. Este un timp ideal pentru a intra în contact cu spiritualitatea, pe măsură ce cauți răspunsuri.

Relaţional. Comunică cu cei importnți și fii cinstit. Trebuie să fii înțeles și auzit în această fază. Nu te aruca în aventuri sexuale riscante. Încearcă să scapi pentru o vreme, chiar și atunci când călătorești, de aceste idei.

Nu judeca curiozitatea pe care o ai. Este firesc pentru tine. Întoarce o secundă privirea la cineva care și-a întors capul după tine. Este posibil să se înfiripe o adevărată poveste de dragoste. Acordă o atenție specială unei persoane apropiate ție. A fi un bun ascultător ar putea forța o relație importantă. Nu fii obsedat lucrurile mărunte, în schimb, concentrează-te pe oameni, pe relații, pe sarcini demne de observat și realizat. Te simți încrezător și plin de idei bune. Bucură-te acum de pasiune și fantezii. O mică nebunie și multă curiozitate îți vor servi bine pe termen lung.

Într-o notă mai simplă, sextilul Soarelui cu Neptun ar putea să te inspire, mai ales dacă urmărești un film spiritual sau citești o carte care te ajută să vezi viața dintr-o perspectivă mai holistică. Urmărește aceste indicii, deoarece nu știi niciodată unde pot conduce.

Luna emoțională se simte confortabil în adâncurile abisale ale Scorpionului și tu ești la fel. Dragostea este despre sentimente și emoții, și nu există nici un motiv să-ți ceri scuze pentru că ți-ai pus inima pe tavă.


Citește AICI: Horoscop Minerva săptămânal pentru toate zodiile


În schimb pătratul dintre Venus și Pluto, ar putea să aducă sentimente neplăcute și să te facă irasbil pe neașteptate.

Profesional. Ușurința cu care folosești cuvintele este admirată de ceilalți. Poți reuși să fii  multifuncțional. Comunicarea, telefonică sau personală este mai mult decât probabilă. Nu agita lucrurile nesemnificative și evită supraîncărcarea cu informații. Afacerile comunității în care trăiești te angajează pe deplin. Contactele potrivite și variate sunt cheia succesului mai departe. În ceea ce privește oamenii relaționezi ușor cu ei.

Este posibil să ai șansa de a-ți dubla sau tripla productivitatea la locul de muncă. Curiozitatea ta nativă și talentul de a jongla cu cuvintele îți servesc bine. Ai posibilitatea să faceți multe lucruri și să păstrezi legătura cu ceilalți, în diverse forme – telefon, SMS, scrisoare, e-mail. Evită supraîncărcarea deoarece te epuizezi prea repede. Fă față problemelor reale, nu celor artificial create. A fi minte practică îți va permite să reușești. Cunoaști oameni noi.

În timp ce s-ar putea să fii deja ocupat să cureți spațiul în care trăiești și să faci loc unor noi oportunități, mișcarea lui Mercur în Casa comunicării și gândirii, te poate încuraja să abordezi grămada de hârtii de pe birou. Dacă nu ai ajuns încă să cureți sertarele și să reciclezi hârtiile, acest lucru te poate elibera mental și fizic.

Te poți bucura de conversații plăcute la începutul săptămânii. Interesele artistice, de asemenea, pot fi satisfăcătoare. Natura ta diplomatică este puternică. Este un moment pozitiv pentru cercetare. Miercuri și joi, 14 și 15 mai te bucuri pentru orice proiect de echipă sau un eveniment care aduce oamenii împreună. Abilitatea ta de a explica lucrurile în mod clar funcționează în avantajul tău. Dacă este posibil, fă-ți ceva timp pentru o scurtă vacanță.

Poți lucra destul de bine cu structura care există în prezent. Toate semnele sugerează o săptămână foarte productivă. Ceea ce nu a funcționat foarte bine pentru tine săptămâna trecută, se relaxează acum destul de ușor, cu foarte puțin efort din partea ta.

Financiar. Comunică-ți îngrijorările sau vorbește despre sentimentele tale ca răspuns la o respingere recentă. Ceva din trecutul tău, foarte bun, poate să revină acum. Notează-ți gândurile pentru a lua o decizie bine fundamentată.

Este posibil să te afli în așteptarea unor plăți sau să cheltuiești niște bani pentru situații neplanificate, cum ar fi o serie de achiziții necesare. Compară și analizează înainte de cheltuieli. Oferă sprijin, indiferent de modul în care o faci.

Sănătate. Este posibil să ai nevoie să te gândești de două ori înainte de a accepta o invitație de a merge la o sală de gimnastică cu o taxă destul de măricică pe membru. S-ar putea să te simți rău dacă te desprinzi brusc de prietenii tăi, dar te vei simți și mai rău dacă bugetul tău va avea de suferit. Ar putea exista și alte modalități de a face lucrurile fără să cheltui prea mulți bani. Dacă te simți lipsit de putere, caută modalități prin care să poți ajuta un vecin care ți-ar aprecia asistența.

Ia-o ușor dacă stresul duce la accidente minore la domiciliu. Tu și partenerul tău ați putea rămâne pe margine o perioadă. Lucrurile se vor relaxa mai târziu. Folosește această ocazie pentru a te răsfăța și pentru a te simți bine în pielea ta. Confortul bun, de modă veche, te va aduce cu picioarele pe pământ!

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top