Connect with us

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 TAUR – Comunicarea este crucială săptămâna aceasta

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 Taur. O pierdere financiară te pune pe gânduri. Pe de altă parte, continui să muncești iar munca ta va fi recunoscută în curând. Ai grijă cum circuli ca a evita accidentele. Fii atent la sănătate și la semnalele pe care ți le transmite corpul. O negociere sau un litigiu ar putea fi în cărți săptămâna aceasta. Folosește ocazia pentru a te evalua. O ușoară schimbare în aspectul tău, ți-ar putea da un plus de valoare. Fugi de bârfe sau să te lași atras într-o concurență inutilă. Fericirea ta este să depășești negativitatea dușmanilor tăi.

Mintea ta se concentrează asupra chestiunilor private și asupra problemelor din trecut. Este un moment în care cel mai puțin probabil este să vorbești despre tine. Cauți răspunsuri în trecutul tău însă pentru a le găsi, trebuie să te angajezi în cercetare sau în meditație, liniștit. Nu te lăsa târât în problemele care și-au depășit utilitatea și scopul. Nu-ți pierde energia învinovățindu-te. Analizează-ți trecutul pentru a-ți face un viitor mai bun. Este posibil să fii conștient de propriile limite fizice, emoționale sau financiare. Dar aceste sentimente vor trece contează doar să ai răbdare.

S-ar putea să fii pregătit pentru schimbări mai ales că Uranus se deplasează prin semnul tău. Și Mercur este în Taur, iar legătura cu Uranus, ar putea fi un înemn să mergi mai departe și să începi să faci ca planurile să devină realitate la un moment dat.


Citește AICI: Horoscop Minerva săptămânal pentru toate zodiile


Marte continuă să treacă prin Casa comunicării. Se opune lui Jupiter, ceea ce ar putea încuraja achizițiile impulsive. O investiție înțeleaptă îți va aduce mai multe beneficii.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 TAUR Relaţional

 Unele răsturnări de situație în cercul tău social te-au făcut să te simți confuz și stresat. S-ar putea să te pomenești împotmolit în dispute sau în bârfe, poate că unii țintesc la reputația ta. Evadare într-o nouă locație pentru puțin timp ți-ar prinde bine. Amintește-ți că toate depind de tine. Fă-ți timp pentru cineva special, pentru tine și pentru mulțumirea ta. Începerea unui nou proiect împreună te va distrage de la grijile actuale.

Ai nevoie de timp, liniște și spațiu pentru tine. Problemele specifice sunt mintea ta. Ia-ți timpul necesar pentru a afla adevărul. Privește în interiorul tău pentru a găsi răspunsurile pe care le dorești. Ține-le minte, deși nu poți schimba trecutul. Acceptarea este singura opțiune. Nu temai învinovății. Așteptările tale pot fi pur și simplu prea mari. Știi ce ești capabil să faci și stabillești obiective rezonabile pentru a-ți canaliza bine cea mai productivă pasiune. Fii răbdător și răsplata pe care o aștepți va apărea mai curând decât crezi.

S-ar putea să încerci să obți controlul asupra unei întâlniri cât Mercur pedalează prin semnul tău. Încearcă să nu lași să îți manifești incertitudinile în mod evident. Pluto este retrograd și încă în pătrat cu Venus, ceea ce înseamnă că răspunsurile pe care le cauți nu ar putea fi la fel de ușor de găsit. Cauți un suflet înainte de a vă face următorul pas în iubire.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 TAUR Profesional

Săptămâna aceasta ar trebui să fie un moment foarte bun. Cu cât mai poți sta în picioare, cu atât te vei simți mai bine. Fii un bun ascultător marți, 14 mai. Este un moment norocos pentru proiecte de echipă și parteneriate. Vei străluci în orice poziție didactică. Joi, 16 mai, acordă o atenție deosebită mașinilor și tehnologiei pe care o folosești cu regularitate. Sfârșitul săptămânii de lucru este un moment excelent pentru formare profesională sau pentru călătorii care susțin interesele profrisoale pe termen lung.

Sper că nu trebuie să raportezi ce ai lucrat astăzi, deoarece sincer, ai și tu un moment de respiro, te simți mai bine relaxat decât muncind. Asigură-te că îți oferi pauza mentală de care ai nevoie. Acest lucru poate fi mai ușor de zis decât de făcut.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 TAUR Financiar

O relocare sau schimbare de peisaj ar fi o ușurare. S-ar putea să simți stresul provocat de litigii și de concurență. Lucrează pentru a minimaliza stresul și concentrează-te asupra scopurilor profesionale. Un accident sau o vătămare corporală poate necesita bani și timp pentru vindecare. Folosește această ocazie pentru o autoevaluare și ia în considerare care îți sunt cu adevărat punctele forte. Un sentiment reînnoit de identitate te așteaptă la colț. Trebuie să fii pregătit mental pentru a face următorul pas către ceva nou.

Este o săptămână în care poți intra în legătură cu nevoile personale. Aspecte care evidențiază frumusețea, creativitatea și dragostea arată că este important să nu fii doar privitor, ci să o și simți. Iubirea nu se întâmplă peste noapte. Cultiv-o explorând care dintre abilitățile tale ar fi cel mai bine folosite pentru a aduce bani. Te va ajuta starea de spirit. Ai reușit parteneriate de afaceri și financiare pe baza prieteniilor și a rețelei tale sociale.

Horoscop Minerva 13 – 19 mai 2019 TAUR Sănătate

Oferirea beneficiului îndoielii este esențială dacă într-adevăr cauți să îți schimbi obiceiurile vicioase. Este greu să schimbi modele vechi, știu! Este nevoie de eforturi susținute, zi de zi, iar ca să aibă loc schimbări reale este nevoie de timp. Dacă simți sindromul „un pas înainte două pași înapoi”, oprește-te puțin și concentrează-te asupra scopului. Când vine vorba de sănătate, atitudinea de bază este cea mai importantă. Ține minte asta.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top