Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Berbec – Opoziție Soare cu Neptun

14.09.2019
Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Berbec – Opoziție Soare cu Neptun

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Berbec. Săptămâna aceasta înseamnă câștig financiar pentru tine. Ar fi înțelept să folosești acest prilej pentru a plăti unele datorii pe care le ai în minte. Profită la maximum de relațiile noi și dar și cele existente și constituie rețele care să te ajute să îți atingi obiectivele profesionale. Nu renunța la grijile legate de concurență sau inamicii de la locul de muncă. În schimb, înconjoară-te de oamenii atrași de carisma ta.

Cu toate acestea, în această săptămână plutește o schimbare în aer și vei dori să iei în considerare opțiunile care țin de îndepărtarea de la normă. Te descurci cel mai bine când poți ieși de pe drumul tău normal și nu încerci să controlezi fiecare detaliu.

Totuși, cu Mercur și Marte în trigon cu Saturn și cu Pluto, începutul săptămânii te poate prinde progresând într-un obiectiv care poate fi important pentru tine.

Luna aflată în Berbec, luni 16 septembrie, urmat de un alt aspect, de astă dată nebulos de vineri, sugerează să ai grijă, deoarece ți-ar putea fi mai dificil să te concentrezi decât de obicei. Așteaptă câteva zile înainte de a semna ceva important.

În cele din urmă, Mercur și Venus aflați în Balanta și în sectorul tău relațional, sâmbătă 21  septembrie, o dispoziție mai ușoară și mai strălucitoare poate prelua controlul.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Berbec Relațional

Este momentul potrivit pentru o anumită reinventare. Această fază are potențialul de a introduce ceva mai mult romantism în viața ta. Nu trebuie decât să ieși de acolo și să vezi ce are lumea de oferit.

Îți poți imagina persoana visurilor în timpul opoziției Soarelui cu Neptun de la începutul săptămânii, dar aceasta ar putea părea prea departe. S-ar putea să ai mai mult noroc c ce găsești în realitate.

Iubești viața care pentru tine are muzica ei, în timp ce luna se află spre sfârșitul săptămânii în sociabilii Gemeni, atunci când întâlnești oameni noi cu care îți este ușor nu doar să comunici ci să te și distrezi. Nu vei mereu face unei legături de dragoste, dar pe oricine vei întâlni, îți va servi cel mai probabil un scop în viața la un moment dat.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Berbec Profesional

Respiră ușor și adânc. Încearcă să nu lași sarcinile grele să te obosească. Poate exista tendința să te gândești că toate lucrurile care ar putea merge prost. Doar să te gândești la asta poate deveni o adevărată capcană deoarece o vei determina să se manifeste. Gândește în schimb pozitiv și-ți va fi mai bine.

Încearcă să obți imposibilul, chiar dacă s-ar putea să nu ajungi acolo. Universul îți zâmbește acum și este posibil să ai noroc. Dacă ai o afacere online, este esențial să arunci o privire la cifrele de afaceri și să vezi cum merge. Puteți atrage mai mulți vizitatori prin regândirea site-ului și prin experimentarea a ceea ce funcționează și a ce nu. Află aceste lucruri de la cei care au deja succes.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Berbec Financiar

Te confrunți cu un moment de schimbare. Cauți modalități de a ieși în eviență nu doar în viața profesională. În schimb, este vorba despre a fi recunoscut și apreciat pentru ceea ce ești. Există o energie nouă în sectorul comunicării, astfel încât îți este mai ușor să vorbești. În același timp, Casa banilor și valorilor este energizată. Dorința este prezntă și ești gata să iei măsuri pentru a-ți face viața mai confortabilă din punct de vedere financiar.

Profiturile afacerilor și câștigurile financiare sunt atât rezultatul eforturilor personale. Ceilalți observă etica muncii tale și spiritul revigorant optimist. Ia un coleg obosit sub aripa ta protectoare și lasă-i pe alții să șușotească ce vor. A face un serviciu comunității sau a te conecta cu ceilalți ar putea face lumea mai bună. Evită deciziile impulsive și ai răbdare cu provocările pe care le întâmpini în această săptămână, deoarece acestea sunt doar temporare.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Berbec Sănătate

Este o perioadă în care vei beneficia de luarea în serios a tot ceea ce este sensibil, feminin și introspectiv. Energia astrală accentuează înțelegerea nevoilor personale. Tratează-ți corpul cu un masaj stimulant și asigură-te că bei multă apă. De asemenea – în loc să iei lucrurile ușor, îți recomand să îți consolidezi angajamentul de a-i ajuta pe cei care au nevoie. Ai grijă de tine mai întâi, apoi răspândește puțină dragostea în jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *