Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 RAC – Luna Plină în Pești

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019  Rac. Fă-ți timp pentru a empatiza profund. Te va face să te simți bine atât cu tine cât și cu lumea din jur. În acest moment ești euforic, munca pe are o faci te satisface, te simți entuziasmat, chiar inspirat. De asemenea, acasă ești foarte activ mental, faci schimbări interesante și transformi treburile casnice cotidiene în plăcere. S-ar putea să fii ocupat intelectual vorbind și să ai multe de scris, de studiat sau de cercetat. Dacă ești student, aceasta ar putea fi o perioadă intensă când ai termene sau poate trebuie să te obișnuiești cu o nouă formulă curriculară. Orice ai face, planificarea este cheia unei vieți mai ușoare. Ești hiperactiv și datorită crucii în semne mutabile, ca și cum nu ți-i găsi locul.

Cu Racul în Casa personaltății, de multe ori ești depășit de stări de spirit. Dacă nu ești convins că faci ceva bun, îți poate fi greu să mergi mai departe. Acest accent îți poate oferi un pic mai multă disciplină dacă dorești să te organizezi.

Luna Plină în Pești, în sectorul orizonturilor îndepărtate te face mai degrabă visător și mai sensibil, mai emoțional. Dacă dorești să vizitezi un loc frumos sau să vizionezi un film plictisitor, mergi la el. Poate avea o latură vindecătoare.

Pe măsură ce Mercur și Venus se mută în Casa familiei, în Balanță, s-ar putea să fie momentul să te bucuri de o anumită îngrijire de sine.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019  Rac Relațional

Ești în centrul atenției acum și s-ar putea să te simți vulnerabil din punct de vedere emoțional din cauza asta. Încearcă să ajungi la ceilalți. Îmbrățișează pe cineva care are nevoie de o îmbrățișare. Aceste mici acte de generozitate te vor face să te simți și mai bine. Sarcinile greoaie sunt acum îndeplinite cu ușurință. Te simți sensibil și entuziast, în ton cu lumea. Urmărește feedback-ul altora în timp ce împărtășești pasiunea cu ei. Ești inspirat de dragoste și vei fi și tu încântat. Du-te și caută!

Există o tensiune generată de pătratul Marte-Jupiter la începutul săptămânii, dar ceea ce urcă trebuie să și coboare. Vei fi dezamăgit, cu siguranță, dacă lași speranțele să zburde prea sus.

Luna Plină din Pești în cursul săptămânii aruncă o lumină asupra anumitor iluzii romantice pe care le ai, dar nu ești destul de pregătit ca să le lași să plece. Totuși, asta trebuie să faci dacă vrei să mergi mai departe.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019  Rac Profesional

 Poate fi o săptămână aglomerată pentru tine, dar asta este în regulă. Vei folosi  energia pe care o ai pentru a realiza o mare parte din responsabilități în domenii diferite. Abordează multe erori mărunte și remediză-l sau elimină-le de pe listă, una câte una. Vei fi destul de eficient.

Activitatea astrală din zona ta de lucru aduce oportunitatea perfectă pentru începerea unui nou loc de muncă sau a unui contract. Dacă ai fost concediat recent, folosește această șansă pentru a căuta ceva care ți-ar plăcea cu adevărat. Munca pare destul de intensă acum, cu potențialul să dezvolte noi drame. Urgențele proaspete vor crește, dar le vei putea rezolva.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019  Rac Financiar

Nu poți fi mai social decât ești, iar acest lucru te va ajuta în muncă și să câștigi de partea ta persoanele care te pot ajuta să avansezi. Participă la evenimente și extinde-ți rețeaua socială cât de mult poți. În același timp, apelează la abilitățile de comunicare pentru a obține genul de bani pe care îi dorești și de care ai nevoie.

Comunică-ți îngijorarea sau exprimă-ți sentimentele ca răspuns la o revenire recentă din această săptămână. O influență din trecutul tău, nu neapărat una utilă, poate reapărea. Scrie-ți gândurile pentru a-ți motiva ca lumea deciziile pe care le iei. S-ar putea să vă fii în așteptarea unor plăți sau să cheltui bani pentru evenimente neplanificate, cum ar fi reparații sau cumpărături necesare. Culege informații despre ce vrei să cumperi înainte de a cheltui. Oferă sprijin în orice mod poți partenerului tău, deoarece are niște probleme cu familia lui.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019  Rac Sănătate

Universul ți-ar putea deschide ochii asupra unei probleme de sănătate. Acesta ar putea fi ceva care s-a manifestat deja sau ar putea apărea dacă te dedici anumitor obiceiuri. Ai putea deveni mai conștient de propriile tale slăbiciuni chiar dacă simți nevoia de a profita la maxim de ele, în fiecare zi.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top