Connect with us
Horoscop Minerva 1-7 martie 2021 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Vărsător – Oferă ceea ce ai cu larghețe

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Vărsător. Te întorci în lumea reală ca un fel de răzbunare a sorții. Opțiunile s-au schimbat pentru tine. Două lucruri principale te preocupă – locuința și finanțele. Poate că trebui să te muți, să schimbi localitatea, poate chiar undeva în străinătate.

În ceea ce privește tema finanțelor, poate fi necesar să fii mai econom și să strângi niște bani sau să faci față împrumuturilor. Acestea sunt orientate mai mult spre afaceri decât pe panul personal. Încearcă să minimizezi stresul și pentru a lăsa deoparte orice griji sau îndoieli. Ieși la o întâlnire din prietenie pentru cineva pe carel-ai iubit odată și susține o cauză dragă inimii tale. Nu te ține de lucrurile care nu îți aparțin; în schimb, oferă ceea ce ai cu larghețe.

Concentrarea asupra finanțelor și afacerilor continuă în această săptămână și ai putea fi dornic să abordezi noi idei și oportunități. Singurul lucru care te-ar putea opri este propria ta ezitare. Aceasta s-ar putea reduce la experiențele trecute care și-au lăsat amprenta.

În timp ce pătratul separant dintre Marte si Jupiterse manifestă încă puternic, alții ar putea să te încurajeze să faci acel pas înainte și să fii îndrăzneț. Deși este întotdeauna bine să calculezi riscurile, nu vei câștiga nimic dacă afișezi că ești foarte sigur pe tine. Totuși, dacă vrei sfaturi financiare, este o idee bună să mergi la cea mai fiabilă sursă posibilă.

Luna ar putea provoca apariția unui impuls. Micile tratamente nu reprezintă nicio problemă, dar evită să cumperi obiecte scumpe pentru că ai putea regreta mai târziu.

Sâmbătă, călătoriile revin în centrul atenției, făcându-te să te simți mai ușor și cu o acută dorința de a explora un teren nou.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Vărsător Relațional

Te-ai despărțit de realitate și acum ești gata să sari înapoi cu capul înainte. Încă simți că te solicită și te atrage, dar altfel ca până acum. Este foarte aproape o mișcare de zile mari. S-ar putea să te simți suprasolicitat sau epuizat de obligațiile sociale sau de anumite întârzieri. Este un moment bun pentru a exersa ideea cum este să ai grijă și de tine și pentru a arăta îngrijire reală cuiva important pentru tine. Evită cheltuielile mari sau de neînțeles. Dă ceea ce ai dacă ți se cere și returnează lucrurile pe care le-ai împrumutat. Nu este momentul să fii duplicitar sau capricios. 

Iubești libertatea pe care o simți în timp ce luna călătorește prin Gemeni în week-end. Ești un agent de turism înnăscu, liber să călătorești oriunde dorești. Nu îți invidiezi prietenii în relații angajate!

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Vărsător Profesional

Norocul te va urma pe tot parcursul săptămînii. Dacă cineva îți întinde o mână de ajutor, nu fi sceptic, ai încredere. Aceasta face parte din norocul pe care îl meritați. Ați câștigat această mână de ajutor, datorită mâinilor de ajutor pe care le-ai dat tu, celorlalți.

Ești dispus să depui eforturi pentru reușita în carieră. Singura problemă cu care te poți confrunta este că o faci atât de prost încât ai putea inhiba propriul tău progres. Lucrează mult mai mult acum. Fii dispus să dai 200 la sută pentru a ajunge acolo unde vrei să fii. Renunță la așteptările pe care ți le-ai avansat chiar tu și care te împovărează inutil.

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Vărsător Financiar

 În această săptămână, energiile combinate, masculine și feminine, lucrează la aceleași obiective. Au dispărut și mormăiele și nemulțumirile pentru ce ar trebui să chetuiești și cum ar trebui cheltuiți banii. Datoriile tale se reglează și se duc într-o direcție descendentă serioasă pe măsură ce îți îndrepți energia către această zonă. Între timp, petrecerea timpului liber și a eforturilor depuse pot aduce numerar neașteptat. Asigură-te doar că vei obține mai mult decât estimezi, astfel încât să poți compara.

Folosește această fază pentru a-ți recupera sentimentul de sine. Verifică-ți propriile forțe și limitări. Încearcă să-ți schimbi look-ul sau chiar o nouă înfățișare. O schimbare de statut sau de rang devine acum posibilă. Nu trăi prea mult în trecut, ci lucrează pentru a crea un prezent și viitor semnificativ. 

Horoscop Minerva 16 – 22 septembrie 2019 Vărsător Sănătate

Este un moment bun pentru noi începuturi, în special în ceea ce privește sănătatea ta. Ai ocazia să faci parte din acest început nou. Planifică-ți un nou plan de alimentație, și obișnuiește-te cu mișcarea. Dacă simți ca un antrenor personal te-ar putea ajuta mai mult atunci merită cheltuiala.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top