Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - Taur

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19-25 august 2019 TAUR. Vei avea o săpămână plină de pasiune

Horoscop Minerva 19-25 august 2019 Taur. Este momentul pentru a profita la maxim de puteri sporite de concentrare. Este posibil să ai nevoie de un plus pentru solitudine pentru a face muncă mentală săptămâna aceasta. Mintea îți este mai retentivă decât de obicei, iar gândurile tale se îndreaptă spre planul personal – către familie și cei dragi. 

Încă o dată, sectorul de casei și familiei este principalul obiectiv, cu o mulțime de acțiuni în domeniu. Aceasta ar putea fi săptămâna în care intenționezi să organizezi o festivitate majoră, o reuniune sau un alt tip de întâlniri, caz în care totul ar putea merge foarte bine.

Marți ar putea fi deosebit de minunat pentru a avea familia și prietenii în jur sau poate faci ceva pentru a înfrumuseța locul. Poate fi o perioadă minunată pentru a rătăci prin anticariate sau magazinele cu mobilier de epocă ori prin magazine de amenajări interioare pentru a avea câteva idei și a găsi piese interesante.

S-ar putea să ai un ciocnire de opinii vineri și care ar putea fi greu de rezolvat dacă amândoi sunteți foarte încăpățânați. Unul dintre voi va trebui să cedeze și să găsească un compromis pentru a merge mai departe.

Sâmbătă, se va produce o schimbare de percepție, pe măsură ce Marte tranzitează Fecioara în sectorul de agrement. 

Horoscop Minerva 19-25 august 2019 Taur Relaţional

Bucură-te de această săptămână, de pasiune și legături intense. Ești profund absorbit de idei și planuri. Un iubit/ă, un bun prieten/ă, sau acasă și în familie, vor fi mai pregnant în mintea ta acum. Dacă te lupți, cere ajutor. Acest lucru este mult mai bun decât să suferi în izolare, inutil. Asuma-ți riscul, în ce gândești și în relații. Îndrăzniți să fii cunoscut profund.

Ești extrem de încrezător în timpul conjuncției Soare-Venus ceea ce îți permite să organizezi întâlniri cu persoane atractive. Dacă primești un răspuns pozitiv, fă-ți un plan solid în loc să lași lucrurile în aer.

Marte este în Fecioare așa că încearcă să faci o impresie bună, arătând ce partener poți fi. Acestea ar trebui să fie calități atractive pentru cei singuri care au gânduri similare.

Horoscop Minerva 19-25 august 2019 Taur Profesional

Tendința este să îi forțezi pe alții pentru a obține o serie de informații. Cu cât vei forța mai mult, cu atât ceilalți vor rezista presiunilor tale. O abordare încăpățânată nu va funcționa. Încearcă să fii mai subtil și mai aten pentru a obține datele pe care le vrei. 

Este un moment puternic pentru tine. Așteaptă-te la un sentiment de armonie și ceva mai mult optimism. Concentrarea pe serviciile excelente pentru clienți va câștiga prin feedback – ul pozitiv din partea tuturor celor implicați. Dacă ești încă în căutarea unui nou loc de muncă sau a unuia mai bun, ai energia să faci acest lucru. Asigură-te că incluzi toate detaliile din experiența ta trecută. Ar trebui să te porți cu mănuși cu persoanele aflate în poziție de autoritate. Problemele nerezolvate trebuie să fie soluționate acum.

Horoscop Minerva 19-25 august 2019 Taur Financiar

Investește cu înțelepciune banii care îi ai, fă niște reparații la domiciliu sau ceva la mașină. Concentrează-te pe nevoile practice pentru a-ți maximiza eficiența. Fă-ți timp să fii liber într-un cadru pașnic pentru a scuti stresul și a găsi un sentiment de calm interior.

Profită de această perioadă de concentrare accentuată. Solitudinea poate fi necesară pentru ca tu să lucrezi prin gândurile tale. Încearcă să îți antrenezi partenerul/a cu privire la problemele pe care le ai în minte.

 În momentul de față, este posibil să ai lipici la propria ta viață. Poți să nu fii centrul grupului social sau de lucru, dar ești cel pe care toată lumea îl caută pentru a găsi noi idei și activități care să-i ajute să se susțină financiar. Dacă te simți copleșit, nu o fă. Este mai bine decât să ai ​​sarcina de a crea bogății pentru tine și pentru alții, dacă alegi. Nu ești responsabil pentru ei, dar poți avea niște contacte importante.

Horoscop Minerva 19-25 august 2019 Taur Sănătate

Aspectele sugerează o undă de vulnerabilă pentru o perioadă scurtă de timp. Această vulnerabilitate se traduce prin nevoia interioară de a acționa fizic. Vor fi zile în care o alergare oiate fi provocatoare sau un antrenament la o sală de box va face să eliberezi energia într-un mod pozitiv. În alte zile, urmează niște cursuri de yoga, fă o baie caldă care te va ajuta să îți regăsești echilibrul interior. În orice caz, ești atent la corpul tău și acest lucru este important.

Horoscop Minerva săptămânal 19-25 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top