Connect with us
Horoscop Minerva 19-25 august BALANȚĂ. Totul îți merge de minune

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19-25 august BALANȚĂ. Totul îți merge de minune

Horoscop Minerva 19-25 august Balanța.Bucură-te de timp alături de familie, luând cina sau prânzul cu ei sau mergeți împreună la un concert. Abordează preocupările domestice, implicându-i pe toți, dar celmai probabil pe partener sau pe tată, pe măsură ce apar. Este posibil ca planurile de călătorie să nu funcționeze conform planificării. Împărtășiți informații creative cu ușurință, în grupuri sau la cluburi sociale. Alții sunt atrași de personalitatea ta, făcând din acest lucru un moment oportun pentru a crea o rețea. Dacă te separi într-o nouă direcție, este posibil să descoperi că ai mai mult sprijin decât ți-ai imaginat vreodată. Fii prudent cu banii, muncește pentru a atinge un echilibru între cheltuieli și câștiguri. 

Viața socială îți aduce o promisiune și se pare că acest domeniu va fi deosebit de ocupat în această săptămână și în săptămânile următoare. Indiferent dacă faci parte dintr-un grup oarecare, te întâlnești cu prietenii sau pur și simplu ieși, mai mult ca sigur că nu te vei plictisi. 

Pe măsură ce Marte se mută în Fecioară, într-un sector mai personal al temei natale, acesta este momentul pentru a face un pic de curățenie emoțională în jurul tău. Încerci să închei probleme cheie, folosindu-te de această ocazie pentru a te elibera.

De asemenea, te poți simți emoționat să încerci o nouă practică spirituală, cum ar fi meditația sau tai-chi, rugăciunea, astfel încât să poți învăța cum să ieși din propriul drum și să treci prin viață.

Horoscop Minerva 19-25 august Balanța Relaţional

Totul îți merge – atât social, cât și profesional. Relațiile acum se pot dovedi enervante sau edificatoare. Oricum, lucrează pentru a păstra cât mai mult entuziasm și pasiune. Abilitățile tale de comunicare vor fi testate acum. S-ar putea să constați că tu și ceilalți pe care îi considerai importanți, nu sunteți pe aceeașilungime de undă. Lucrează pentru a depăși conflictele și a păstra intimitatea. În romantism și prietenii, efortul depus nu va fi irosit. Așa că lasă lumea s vadă ce persoană caldă, grijulie, empatică, esti în realitate.

O viață sentimentală emoționantă nu se află pe lista de priorități în timpul tranzitului lunii prin Berbec la începutul săptămânii. Probabil că munca este forța ta motrice acum, lăsându-ți puțin timp să trăiești emoțional prezentul.

Horoscop Minerva 19-25 august Balanța Profesional

Este posibil ca astăzi să-ți treacă prin minte tot felul de gânduri rebele. Ai idei recurente despre cum putea să îți creezi liniște la locul de muncă. Într-o oarecare măsură, este posibil să nu fie o idee proastă. Doar asigură-te că motivele tale sunt solide înainte de a stârni controverse.

Este o perioadă foarte intensă. Abilitatea ta de a gestiona și organiza te va ajuta să îți identifici prioritățile și să îți menți sarcinile în cea mai mare parte. Pot exista unele provocări interpersonale care nu te preocupă cu adevărat. Încearcă să păstrezi distanța. Este un moment ideal pentru a-ți îmbunătăți mediul de lucru sau pentru a contacta colegi sau clienți care să îți susțină interesele.

Horoscop Minerva 19-25 august Balanța Financiar

Ești în alertă în această săptămână. Mintea ta activă însă îți va servi bine. O idee inventivă s-ar putea să te ajute în afacere acum. Ești gata să vorbești și alții să te asculte. Colegii de la locul de muncă sunt pregătiți să înțeleagă. Un adevărat spectacol de spontaneitate te va ajuta să te conectezi.

Ai prefera probabil să nu îți faci griji pentru bani, mai ales săptămâna aceasta. Dar, pentru că sunt o parte necesară a vieții, preferi să îți faci griji pentru lucruri mai mari – pe care nu le poți controla. În acest moment, viața ta financiară este mai mult idei decât realitate, datorită aspectelor care au loc în această zona a temei tale natale asociată cu inconștientul colectiv, instituții și vise. Eforturile tale de a face schimbări în situația ra financiară, ar putea avea nevoie de mai mult timp pentru a te dezvolta.

Horoscop Minerva 19-25 august Balanța Sănătate

Dacă există o mare greutate din cauza energiei emoționale care te înconjoară acum, ai grijă deoarece poziția planetelor din acest moment poate aduce acest lucru! Nu poți face prea multe pentru a modifica efectul acestora. Vei dori să rămâi concentrat pe setul de exerciții fizice care le faci sau să creezi unul în acest moment, pentru a evita să te simți deprimat. O dietă sănătoasă cu multe legume verzi este numai bună. Energia ta va fi mult îmbunătățită, de asemenea, consumând multă apă.

Horoscop Minerva săptămânal 19-25 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top