Connect with us
Horoscop Minerva 19-25 august SCORPION. Notează-ți ideile în această săptămână

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19-25 august SCORPION. Notează-ți ideile în această săptămână

Horoscop Minerva 19-25 august Scopion.Te gândești mult la carieră și la problemele de afaceri în această săptămână. O comunicare eficientă la locul de muncă este esențială acum. Vorbește cu autoritate și răspunde pentru ce și cum comunici. Ideile tale pot deveni publice acum. Folosește puterea cuvintelor pentru a influența autoritatea cu care te confrunți. Este un moment excelent pentru a dezvolta strategii sau abilități profesionale. Îți poate fi solicitat sfatul, deoarece ești abordabil și de încredere.

Universul te încurajează să îți promovezi munca într-un mod cuprinzător și să nu te sfiești să-i lăsați pe ceilalți să știe de ce ești capabil. Vei manifesta o atracție magnetică asupra celorlalți și căreia nici măcar tu să nu îi poți rezista.  

În plus, cu conjuncția Soarelui cu Venus, plină de viață, marți, poți profita de avantajul acestui tranzit făcând o prezentare sau ieșind în public. Să nu te miri dacă se întâmplă lucruri bune și neașteptate din asta.

Călătoria și aventurile pot fi provocate sâmbătă, când războinicul Marte, unul din stăpânii tăi planetari, se va muta în Fecioara și în sectorul orizonturilor îndepărtate. Acest lucru te-ar putea lăsa să ajungi la oportunități care te cam cam caută de ceva vreme.

Horoscop Minerva 19-25 august Scopion Relaţional

Simți nevoia să fii mai autoritar în timpul acestui ciclu mercurian, pentru a lua frâiele în mână. Acum ar fi înțelept însă să te dedici îndatoririlor profesionale. Romantismul și sentimentalismul trebuie să ia temporar pauză. Tot ceea ce spui și faci va fi în aer liber, așa că alege-ți cuvintele cu grijă. Comunică cu încredere și cu atenție. Îmbunătățește-ți abilitățile – profesionale și interpersonale – iar acest lucru îți va spori și viața sentimentală.

Luna inovatoare din Taur de la mijlocul săptămânii te îndeamnă să găsești noi modalități pentru prezent. Ai cele mai recente aplicații pentru întâlniri? 

Stăpânul tău Marte intră în organizata Fecioară la sfârșitul săptămânii, așa că haosul îți va plăcea mai puțin decât de obicei. Dacă nu ajungi la timp la o întâlnire sau o anulezi fără o scuză bună, probabil că nu le vei mai avea șansa unei a doua. Timpul tău este valoros.

Horoscop Minerva 19-25 august Scopion Profesional

Notează-ți ideile pe care le au înainte să le uiți. Flash-urile îți sunt caracteristici datorită minții care lucrează tot timpul. S-ar putea să nu fie o idee proastă să ai în permanență la tine un carnețel și un stilou sau un reportofon. Ideile strălucitoare nu sunt de niciun folos dacă nu ți le poți aminti.

Săptămâna este o perioadă care promite un amestec de contacte sociale pozitive cu un mediu mai serios sau elitist. S-ar putea să te vezi cu o persoană foarte autoritară care încearcă să îți dea câteva lecții pe care ai să le înghiți destul de greu. O ciocnire de idei poate duce la creștere dacă dorești soluții de compromis. Lasă resentimentele deoparte despre ceea ce este sau nu este corect altfel vor funcționa împotriva ta. Este un moment extrem de social și ideal pentru orice fel de eveniment mare.

Horoscop Minerva 19-25 august Scopion Financiar

Poate ți se cer ore suplimentare. Ești vocea autorității printre colegi. Pentru a-ți păstra liniștea, asigură-te că îți comunici gândurile eficient. Felul în care folosești cuvintele îi va influența pe superiori. Realizezi câteva planuri profesionale sau lucrezi la câteva strategii noi pentru a-ți asigura resursele. Alții vor respecta sfaturile tale și le vor găsi demne de încredere și realizabile. 

Când vine vorba de bani, de obicei știi să ieși în evidență și să cheltui pentru tine! Poți fi un censeiftrală când vine vorba despre bani. Aruncă mai bine o privire la ceea ce aduci, indiferent că este la locul de muncă sau acasă, în ideile tale sau în relațiae cu bani. S-ar putea să fii surprins să afli că este mai mult decât gândea-i anterior. Poți folosi acest talent acum pentru a încasa mai târziu.

Horoscop Minerva 19-25 august Scopion Sănătate

Puteți experimenta o serie de stări, mai ales cele de depresie dacă petreci prea mult timp de unul singur. Încearcă să incluzi și alte persoane în regimul cotidian de sănătate pentru a crea un sentiment mai complet de bine în viața ta. Uneori exercițiile de respirație profunde și câteva hohote de râs sunt doar ceea ce ți-a sugerat medicul! Nu uita să bei apă de fiecare dată când faci exerciții pentru a ajuta la evacurea toxinelor care sunt eliberate.

Horoscop Minerva săptămânal 19-25 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top