Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Balanță

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Balanță

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Balanță. Posibil să apară câștiguri materiale de mai multe feluri acum. Valorile și credința în tine vor fi reafirmare. Bucură-te de rezultatele muncii tale. Dividendele pe care le-ai anticipat în mișcări bine planificate și executate, pot ajunge chiar mai devreme decât te aștepți în buzunarele tale. Nu este un moment să te plângi de ceva. Fii atent la locul de muncă, evită mișcările greșite sau posibilele confruntări. 

Dacă ești dornic să-ți organizezi finanțele, fii atent la semnalele pe care ți le trimite Marte deoarece ele sugerează că ar trebui să fii puțin mai prudent, deoarece încă sunt posibile cumpărări impulsive. Banii pot intra și ieși la fel de ușor, deci stabilirea unui buget și economisirea atunci când poți, face diferența.

Dacă ai avut probleme acasă, intrarea lui Venus în raționalul Capricorn, în Casa a 4-a și zona rădăcinilor tale, prin prezența ei aici, te poate ajuta la limpezirea acestora. Este momentul să inițiezi discuții și să găsești soluții chiar dacă aceasta înseamnă un compromis.

Luna prezentă, marți, în Casa a 5-a, sectorul creativității, a iubirii și a divertismentului, este exact ceea ce ai nevoie pentru a iniția o afacere sau un proiect nou. Dacă ai nevoie de publicitate, acum este momentul să o faci.

Joi ar putea aduce o adiere caldă și mângâietoare în calea ta, întrucât poți primi o sumă neașteptată. În cele din urmă, dacă trebuie să cumperi ceva pentru casă, caută cu atenție și poți găsi o afacere.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Balanță Relațional

 Pasiunea lucrează la un nivel ridicat și îți dorești noi senzații. Cu toate acestea, ai un sentiment de reținere atunci când vrei să acționezi. Fructul interzis pot fi ispititor, dar poate fi prea curând pentru a acționa. De ce să nu duci lucrurile la nivelul următor, premiul ricum este al tău, deci nu trebuie să te implici în urmărirea acestuia. 

Când stăpâna ta planetară Venus face echipă cu Capricornul, la începutul săptămânii, nu te mai simți ispitit să faci alegeri riscante. E bine să fii prudent, dar uneori trebuie să îți asumi o șansă. Cântărește pro și contra, cu atenție.

Neptun a revenit în mers direct în Pești, săptămâna trecută, este semnul pe care îl stăpânește, și pune în mișcare opțiunile tale. Poate că cel mai bine este să nu iei o decizia majoră deocamdată.

Lună în Vărsător la început de săptămână, prezintă câteva opțiuni interesante, dar nu ești sigur dacă dorești să ieși departe de zona ta de confort. Ce trebuie să pierzi ca să fii puțin rebel?

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Balanță Profesional

 Ideile tale sunt fabuloase, dar modul de implementare nu este atât de eficient. Folosește săptămâna aceasta pentru a deveni mai stabil pe ceea ce dorești, fii mai practic. Trebuie să sesizezi cât de solid și de fertil este solul înainte de a planta semințele.

Începe o perioadă bună pentru extinderea orizonturilor și a bazei de sprijin. Universul deschide ușa pentru comunicare și te obligă la eforturi de marketing, în general. În același timp, o abordare prudentă este cea mai bună și ce este mai important, este să acorzi atenție micilor detalii. Evitați orice impuls de a scăpa cât mai repede de treabă. O abordare serioasă, concentrată, va aduce cele mai bune rezultate.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Balanță Financiar

 În această săptămână ai faci un slalom tensionat între cheltuielile pentru casă și carieră. S-ar putea să fii copleșit de muncă sau cariera ta întâmpină prea multe piedici. În același timp, viața de acasă și sentimentele sunt tumultuoase în cel mai bun caz. Stabilește un echilibru urmărind cu atenție fluxul de numerar pentru a ajuta la ușurarea stresului. Lucrurile se privesc de acolo.

Recompense îți ies în cale sub formă de câștiguri materiale. Ia acest lucru ca pe o afirmație a valorii tale și a muncii depuse. Oamenii se bazează pe tine și acasă și la locul de muncă și știu că vei face treabă. Munca amabilă și dividendele vor veni mai repede decât te aștepți. Vei primi și un bonus consistent în viitorul apropiat. 

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Balanță Sănătate

 Ai putea obține informații contradictorii care te pun într-o situație dificilă. Acestea ar putea viza dieta, exercițiile fizice sau o altă problemă de sănătate. Să te gândești la două lucruri simultan, nu este niciodată ușor, așa că ar putea fi necesar să petreci ceva timp făcând cercetări pentru a ajunge la adevăr. Când găsești răspunsul în experiența personală, nimeni nu va putea să jongleze cu informațiile tale.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie 2019

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top