Connect with us
Horoscop Minerva 30 martie - 5 aprilie 2020 Berbec - Luna neagră aduce lumină

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Berbec

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Berbec. Ești concentrat pe interacțiuni emoționale. Pasiunea, iubirea și intimitatea sunt în mintea și în inima ta. Relația personală are rolul central. Poți lăsa în urmă prietenii sau persoanele dragi, dar niște bani, pe nepusă masă, va face posibilă o nouă distracție. Distracția și legăturile cu prietenii sau interludiile romantice, vor necesita ceva bani, dar îți va satisface plăcerea de a socializa.

În timp ce s-ar putea să fii ocupat cu rezolvarea unor probleme financiare și cu deciziile legate de carieră, Soarele în Săgetător poate fi un apel pentru a explora noi opțiuni. Acest lucru se poate întâmpla, în special, cu Jupiter aflat în ultimele grade ale acestui semn aventuros. Dacă ai ocolit o oportunitate în ultimele luni, poți decide să profiți de ea înainte de a fi prea târziu. Cu Luna, în Pești, marți, s-ar putea să fii dornic să plonjezi cu capul înainte într-o situație pe care nu o controlezi și nici nu o înțelegi prea bine. 

Venus s-a mutat în Capricorn săptămâna trecută, unde prezența ei poate fi de folos în toate tipurile de situații. Interviurile, negocierile de afaceri și discuțiile cu clienții pot continua mai ușor datorită prezenței sale aici.

Joi, Mercur intră într-un aspect de forță, cu  conjuncția Saturn – Pluto, ceea ce ar putea aduce o surpriză financiară. Poate apărea ceva la care nu te-ai fi așteptat. Ai nevoie de aceasta situație pentru a ajunge la o decizie legată de afaceri. Vineri este o zi bună pentru a face acest demers.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Berbec Relațional

Ai tendința de a te orienta către dorința și pasiunea fizică. Situațiile romantice la care te expui, te trezesc la viață prin atingere și emoția pe care o simți în prezența celuilalt. Mai este în cărți și divertismentul, sub forma unor momente bune cu prietenii sau o întâlnire la care încă visezi.

Luna în semnul tău fierbinte, îți aprinde un foc în suflet, chiar înainte de week-end. Nu uita însă că, atunci când ațâți pasiunea i nu ești atent la intensitatea focului, s-ar putea să te arzi.

Neptun a revenit și el în mers direct săptămâna trecută, și îți cere să te gândești la ceva ce ți s-a dezvăluit în vis sau la o viziune recentă. Deși vrei să ignori semnalele, este aproape imposibil.

Luni Luna se află în semnul inovator al Vărsătorului și te ajută să dezvolți noi tehnici de întâlnire și diverse abordări. Ca semn cardinal, ești pe cale să faci schimbări oricând și oriunde, mai ales atunci când de pe urma acestora beneficiază viața sentimentală!

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Berbec Profesional

Este posibil să nu obți majorarea sau promoția pe care o meriți, dar poți lua măsuri pentru a obține recunoașterea. Trebuie să-ți stăpânești energia. Un șef sau un coleg se comportă cumva dictatorial, dar poți învăța ascultând și observând. 

Ar putea fi momentul să te orientezi spre o altă carieră. Aceste lucruri de care te bucuri cu adevărat, îți dau și indicii despre ce trebuie să faci în continuare. Finalizează tot ce poți până la sfârșitul fiecărei zile.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Berbec Financiar

Vestea bună este că Universul face să pari interesant și unic pentru toți. Vestea proastă este că aduce o tensiune bună sectorului tău de carieră. S-ar putea să-ți dorești să strălucești ca și individualitate dar și ca idei, dar cineva de la locul de muncă vrea să îți păstrezi status quo-ul. Banii vin atunci când știi să păstrezi linia de mjloc, astfel încât să găsești sprijin pentru calitățile tale.

Simți vin bani, mai mulți decât de obicei, iar viața și interacțiunea umană te implică. Este posibil să fi pierdut pe cineva sau o relație, dar alte conexiuni noi sunt la orizont. Savurează compania prietenilor și familiei. Fii deschis pentru întâlniri noi, inclusiv pentru cele amoroase. Fă-ți timp pentru a te bucura de roadele câștigate din munca ta, dar nu neglija îndatoririle profesionale.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Berbec Sănătate

Abordează toată agresivitatea de săptămâna trecută și canalizează-o în mișcare. Sportul de grup este favorizat. Lucrul bun în acest moment, este faptul că ești încurajat să vorbești mai mult despre tine. Acum ești dispus să stabilești niște granițe și să le spui lucrurilor pe nume. Acest lucru este excelent pentru starea ta emoțională. Nu numai că purifică aerul, dar te ajtă să te simți mai puțin ca un martir și să ții mai mult lucrurile sub control. Păstrează acest lucru și sănătatea ta va înflori.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie 2019

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top