Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Capricorn

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 CAPRICORN

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Capricorn. Cercul tău social se extinde pe măsură ce intri în decembrie și te pomenești într-o lume, cu totul nouă, de posibilități, ocazii și șanse pentru a-ți realiza visele. Cu Mercur, te cufunzi în straturile mai profunde ale unei povești care a început să se desfășoare în octombrie. Ia-o încet și deocamdată, evită să sari la concluzii. De asemenea, dacă au existat neînțelegeri, le poți rezolva acum. Dă timp situațiilor să se vindece, să evolueze și să eliberezi orice resentiment.

Cu Marte în Scorpion și Venus în Capricorn, se desțelenește o situație profesională care îți solicită diplomație, dar nu îți fie frică, ridică-te și afirmă-te când simți că este necesar și să ai încredere în viziunea ta că este cea mai bună.

Acest proces crește odată cu Luna Plină din Gemeni, pe 12 decembrie. Acest lucru reprezintă alegeri uriașe, ale căror implicații le poți vedea doar după un timp. Dar ai încredere în  cunoaștere și în intuiția ta, în instinctele și abilitățile tale. Mereu vor fi piedici, dar dacă nu îți este frică că eșuezi, ai putea să te surprinzi chiar și tu prin ceea ce obții.

Mercur te provoacă să gândești, iar Soarele din Săgetător te trage, cumva, în interior, te obligă să te repliezi în tine, să îți cauți sufletul și să reflectezi la anul viitor, ce vrei să faci și unde vrei să mergi. Anul acesta ți-a fost testată credința. Cum Venus a intrat în Capricorn și Jupiter intră și el pe 3 decembrie, în semnul tău, credința îți va fi răsplătită.

Orice ai visat, universul îți oferă ceva mai mare și mai bun. În timp ce intri în ciclul lunii noi din Capricorn, pe 26 decembrie, se creează spațiu pentru ca lucrurile bune să intre în viața ta.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 CAPRICORN Relațional

 Există un sextil între Mercur și conjuncția Saturn – Pluto pe 3 decembrie,  orientat spre obiective clare 3 decembrie, care te îndeamnă să îți stabilești prioritățile sentimentale. Ce vrei să realizezi luna aceasta? Asigură-te că ai în minte cel puțin o persoană  înainte de a pune planurile în mișcare, dar, ca întotdeauna, cu cât sunt mai detaliate cu atât mai bine.

Lună Plină are loc Gemeni pe 12 decembrie, în Casa a 6-a a rutinei cotidiene, a sănătății și a nutriției, așa că probabil nu vei dori să explorezi prea multe alternative vis-à-vis de relațiile tradiționale. Știi ce vrei și ai o modalități stabilite în care să o obții. Din fericire, semnul tău de pământ este satbil, nici nu te gândești să nu ai răbdare până nu obții ce vrei.

Venus este în Capricorn, așa că îți petreci câteva zile apropiindu-te de iubire rațional. În mod ideal, totul va fi în ordine înainte să primești dragostea în viața ta, dar acest lucru nu este întotdeauna posibil. Fii deschis la conjuncturi pentru a nu pierde ceva important.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 CAPRICORN Profesional

Ceea ce părea o oportunitate poate să dispară atunci când Marte va fi în opoziție, e drept separantă, cu Uranus, pe 1 decembrie, dar care va reapărea, fie la sfârșitul lunii, fie la începutul anului. S-ar putea să simți nevoia să accepți această ofertă așa cum e, atunci când apare din nou, dar totuși o idee bună ar fi să negociezi. Mercur îți aduce chiar ceva timp pentru comunicare. 

Luna Plină în Gemeni, pe 12 decembrie, aduce energie pozitivă pentru o afacere creativă sau agitație legată de aceasta. Poți face progrese în crearea unei noi surse de venit în următoarele săptămâni. Fă-ți din aceasta o prioritate. Găsește-ți pasiunea și fă o mică afacere din ea.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 CAPRICORN Financiar

 Vei contacta oamenii într-o varietate de moduri, fie face to face, fie prin apel telefonic, prin e-mail sau prin curierat. Dispoziția ta este bună și te poți aștepta ca oamenii din jurul tău să facă mai mult pentru a te ajuta în căutarea ta. Luna aceasta se va concentra pe obiectivele tale și ar trebui să fii orientat către ele mai mult decât ai fost înainte. Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avansa în carieră și știi care sunt acestea; fă pașii necesari pentru a fi acolo unde vrei să fii. Agenda de lucru va fi surprinzător de plină în această lună și vei avea multe întâlniri, adunări sau petreceri la care să participi. Este imperativ să fii prezent la aceste evenimente și să te amesteci printre oamenii din domeniul tău. Energia ta pentru a lua contact cu ceilalți este mare, în acest timp, așa că nu ar trebui să fie un lucru dificil de făcut.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 CAPRICORN Sănătate

 Zona de sănătate nu ridică probleme luna aceasta, dar datorită lui Saturn și Pluto în semnul tău, s-ar putea să te simți chiar mai bine decât de obicei. Pentru rezistență ar trebui să mergi la sală sau să ai o dietă sănătoasă care poate începe să topească din kilograme și ai putea găsi mai ușor să-ți îndeplinești obiectivele, în general.

În plus, Universul te încurajează să fii amabil cu tine. Învață să te iubești pe tine, este o modalitate de a atinge izvoare ascunse de energie vindecătoare din interiorul tău.

În sfârșit, pe măsură ce Venus îți va tranzita semnul, s-ar putea să fie momentul pentru o schimbare interioară care să te facă să te simți bine și încrezător.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie 2019

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top