Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Gemeni

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Gemeni. Este timpul să iei o mare decizie. Urmărește-ți intuiția și angajează-te, poate într- o afacere sau treci la o nouă etapă a unei relații romantice. S-ar putea să te simți că ai fost atras la întâlnire pentru a stabili acorduri contractuale sau pentru a asigura plata pentru munca finalizată. Asigură-te că economisești timp pentru recreere, pentru a te relaxa cu copiii și oamenii dragi din viața ta. O schimbare de peisaj ar putea fi cheia pentru a atinge maximul creativității naturale sau pentru a accesa noi căi spirituale. 

Venus este în Capricorn, în Casa a 9-a, sectorul călătoriilor lungi, a ideologiei și studiilor academici și ezența ei aici poate îmbunătăți viața sentimentală, dându-i profunzime și seriozitate. Atât Saturn, cât și Pluto, sunt deja în această zonă, așa că este posibil ca lucrurile să nu fi fost simple în această zonă. Șantajul sentimental ar putea fi folosit în chip de negociere, chiar dacă în mod inconștient. Este o tendință care ar putea exista încă, însă prezența lui Venus în acest sector poate ușura acele asperități relaționale și limpezind lucrurile.

Obligațiile-cheie arată bine în relația cu Soarele în Săgetător, în Casa a 8-a, în următoarele săptămâni. Cu Jupiter în ultimele grade din același semn, este posibil să simți că este timpul să duci o relație mai departe. Dacă ai fost împiedicat să faci acest lucru, acum poți simți nevoia să urgntezi lucrurile. 

Neptun a revenit în mers direct, săptămâna trecută, în Casa a 11-a, a prietenilor și a muncii în colectiv, ceea ce ar putea face ca lucrurile să progreseze după o perioadă de impas. Confuzia dispare și ar putea conduce la claritate.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Gemeni Relațional

O schimbare de mediu îți oferă o nouă sursă de distracție și adaugă câteva condimente vieții sentimentale. Ai încredere în instinctele tale pentru a lua o decizie la scară largă. Întâlnirile se pot concentra asupra negocierii sau semnării unui contract. Fii diplomat în interacțiunile tale. 

Neptun a revenit în mers normal în domiciliu, adică în Pești, la mijlocul sătămânii trecute,  în așa fel încât să te simți din nou confortabilîn lumea ta fantezistă. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de dragoste, s-ar putea să te confrunți cu unele realități dure atunci când, în sfârșit, scapi din din plasa lui.

În weekend, luna din Berbec te încurajează să explorezi stiluri de viață alternative. Nu lăsa ca ceea ce cred ceilalți, să te împiedice să verifici posibilitățile care le ai.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Gemeni Profesional

 Și tu ești într-o poziție de putere. Chiar dacă nu ești la serviciu, ar fi bine să te gândești la problemele legate de muncă. Fă unele planuri pentru viitor. Semințele plantate acum se vor transforma într-o recoltă extraordinară când vine vremea culesului.

Ai opinii puternice și este posibil să nu îți dai seama de impactul pe care îl ai asupra colaboratorilor. Nu fii exigent cu privire la ce ai de realizat. Este posibil ca alții să nu vadă lucrurile în același mod. Aceasta este însă o perioadă, de mare energie pentru tine. Entuziasmul tău va îmbunătăți spiritele tuturor. De asemenea, te poate avantaja profesional. Viața la locul de muncă va fi mai ușoară dacă urmezi metode tradiționale. Cel mai mare succes vine prin respectarea procedurilor prestabilite.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Gemeni Financiar

 Casa a 2-a a banilor munciți, sugerează o perioadă de pauze norocoase. Visele și sclipirile intuiției îți pot adue tot felul de mesaje despre cum să câștigi mai mulți bani. Nu renunța la ele, deoarece aduc înțelepciune pentru tine. Este crucial să fii realist și nu idealist în ceea ce privește banii tăi.

În prezent, perspectiva ta este să faci ca orice sarcină să pară plăcută. Ești logic în ce privește abordarea și poți vedea lucrurile așa cum sunt. Nu lăsa energia să se epuizeze și, de asemenea, nu lăsa gândurile să se risipească și vei realiza multe acum. Ascultă-ți intuiția. Are o anumită înțelepciune de oferit, poate despre o nouă abilitate sau responsabilitate pe care te gândești să ți-o asumi. 

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Gemeni Sănătate

Asigură-te că iei suplimente de vitamina C sau echinacea pentru a stimula sistemul imunitar. Probabilitatea de a fii predispus la infecții, este mai mare acum, mai ales dacă ai o viață socială plină. Fii bun cu tine și îngrijește-te. Fii atent când mânci într-un local pe care nu îl cunoști, astfel încât să poți evita eventualele probleme digestive și să îți cadă bine. Bea multa apă!

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie 2019

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top