Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Rac

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Rac. Este momentul să obții o nouă calificare care să te ajute la locul de muncă. Lucrezi din greu, iar eforturile tale atrag atenția. Continuă să te ridici deasupra frământărilor de la locul de muncă și evită să te lași atras de bârfe. Fii conștient de cine sunt dușmanii tăi tot așa cum îi poți înfrunta în mod inevitabil în competiție. 

Partea sentimentală arată mai promițătoare, pe măsură ce Venus se deplasează prin Capricorn și zona ta relațională. Prezența ei aici poate ajuta la compensarea oricăror dificultăți pe care le-ai întâmpinat în ultimele 6 săptămâni, permițând o abordare mai atentă a problemelor. Totuși, cu planeta seducției care este destul de agitată în preznța lui Uranus, în această săptămână, este posibil să îți dorești întâlniri mai stimulatoare și mai interesante. Joi ar putea să îți aducă o asemenea întâlnire și s-ar putea să te simți mai bine ca să te conectezi cu această persoană.

Marți, Luna este în Pești, în Casa a 8-a, sectorul de viață intimă, poate fi o oportunitate excelentă pentru a lansa noi obiceiuri și a da drumul celor care nu mai servesc intereselot tale. Fii gata să repornești rutina bunăstării interioare. 

Dacă ai nevoie să te concentrezi pe calea spirituală, Neptun care a revenit în mers direct, săptămâna trecută, poți constata că o singură învățătură iese în evidență față de celelalte. Dacă intuiția te face să te simți bine în această ipostază, este posibil să dorești să te angajezi într-o nouă relație.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Rac Relațional

 Concentrează-te pe viața de acasă și pe punerea la punct a evenimentelor de aici. Fii realist și nu aborda un alt loc de muncă decât dacă ai cu adevărat capacitatea să o faci. O persoană competentă și calificată ar trebui să desfășoare întotdeauna astfel de activități, cu atât mai mult în cursul acestei săptămâni. 

Crezi că poți simți schimbarea emoțională atunci când Venus intră în Capricorn, semn care are regulile lui? Dacă nu te simți la fel de liber să îți exprimi emoțiile, vei ști de ce.

Neptun este în mers direct și în domiciliu, întorcându-te la o stare de binecuvântare ignorantă. Îți place să închizi ochii și te prefaci că nu se întâmplă nimic, dar în profunzime știi adevărul.

Bucură-te de libertatea pe care o aduce luna în Vărsător, în weekend. Nu vei știi întotdeauna să spui exact ce crezi sau ce vrei, așa că profită din plin de această energie radicală.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Rac Profesional

 Cineva te presează în ceea ce privește munca ta și te îndeamnă să mergi înainte atunci când ești mai înclinat să o iei încet. Nu îi lăsa pe ceilalți să preia controlul asupra situației tale profesionale. Mergi în ritm propriu și fă lucrurile așa cum știi.

Perioada susține o bună comunicare cu clienții și colaboratorii. Nu îți compromite integritatea personală doar pentru a evita conflictul. Spune ce crezi. Energia astrală te poate încuraja să întrerupi cu tradiția, dar cel mai bine este să respecți metodele care s-au dovedit de succes în trecut. Cooperează cu managementul și vei avansa rapid. Universul poate aduce un contact important, mai ales dacă ești în căutarea unui loc de muncă.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Rac Financiar

 Este timpul să te gândești la modul în care s-ar putea să preiei misiunea altora în chestiuni bănești sau să cumperi o schemă de investiții prea bună pentru a fi adevărată. Verifică înainte de a da banii. Este posibil ca cineva să îți ofere la vânzare o serie de acțiuni, titlri de valoare sau obligațiuni. Ai nevoie de mai mult timp pentru a alege care este calea cea mai bună pentru tine. 

Pregătește-te pentru câștiguri pe toate fronturile săptămâna aceasta. Romantismul, poate chiar o căsătorie, este o posibilitate acum. Simțul creativității te va pune într-o poziție bună la locul de muncă. Abilitățile de comunicare te ajută să construiești punți cu colegii tăi. Ai la dispoziție o mulțime de resurse interne. Bucură-te de această săptămână de productivitate și plăceri, combinate.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Rac Sănătate

Ești bine și sănătos, atât timp cât poți vorbi despre orice te deranjează. Când nu mai poți, încep problemele. Felul tău de a fi nu este croit să se impună prin secrete, în special pe cele toxice. Cu cât o poți rupe mai devreme cu asta, cu atât te vei simți mai bine. Același lucru este valabil și atunci când negi orice aspect negativ din viața ta și refulezi ceea ce te doare cu adevărat. 

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie 2019

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top