Connect with us
Horoscop Minerva 10 - 16 mai 2021. Săgetător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Săgetător

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Săgetător. Eforturile creative ar putea să crească acum, în special cele care atrag emoțiile. Solitudinea poate fi necesară pentru că te ajută să îți aduni gândurile. Ia-ți timpul și spațiul de care ai nevoie pentru a fi mai productiv mental. Preferi din nou să taci și săaculți chiar dacă uneori îțivine să îți muști limba pentru că nu vrei să intri în to felul de discuții și bârfe. Discreția este întotdeauna înțeleaptă, dar ai grijă să nu te izolezi de cei mai apropiați. 

Un accent mai puternic pe semnul tău, te poate revitaliza și îți poate oferi impulsul de a iniția unele dintre cele mai tari proiecte. Treci peste orice, la ce este mai important pentru tine, iar influxurile lunii îți pot oferi un impuls suplimentar.

Luni, Jupiter este în ultimul grad ale semnului tău, așa că, dacă simți că nu ai reușit să faci ceva pentru a-ți schimba viața, acum este momentul să o faci. Altfel, de mâine, el va schimba semnul, va trece în Capricorn și accentul său s-ar putea schimba, așa că profită cât mai ai timp.

Neptun a revenit în mers direct, săptămâna trecută, în Pești, semnul pe care îl stăpânește, ceea ce poate înlocui confuzia și neînțelegerea cu o claritate mai mare. Dacă ceva nu a avut sens până în acum, în curând ai putea să vezi acest lucru.

Dacă ești pregătit pentru o oportunitate de a face bani, joi s-ar putea să profiți de o ofertă care îți va aduce bani frumoși în buzunare.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Săgetător Relațional

Te simți bine cu tine și așa și arăți. Carisma ta atrage oameni de diferite calități. Ascultă-i pe cei care îți vor binele și pune în mișcare o idee nouă cu care ai cochetat până acuma. Deși te simți viața petrecerii și ești pregătit să bați cluburile de noapte și să cunoști persoane noi,  nu neglija persoana de suflet. 

Iubești energia care îți insuflă dorul de aventură, în timp ce luna trece prin Vărsător, luni și marți. Cele mai bune vești le primești când verifici agenda cu programul zilei, pentru că asta poate duce la o întâlnire romantică.

Lucrurile devin serioase atunci când luna se mută în Pești, în cursul săptămânii, dar s-ar putea să fie un pic prea mult pentru tine. Încă nu sunteți pregătit să îți iei rămas bun de la libertatea ta.

Îți place să spui glume și să participi la festinuri, dar urmărește cu atenție reacțiile partenerului/partenerei tău/tale. Vei știi când ai mers prea departe.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Săgetător Profesional

Dacă ești plecat în concediu sau în vreo delegație, este posibil să fii mai degrabă neliniștit doar gândindu-vă la muncă. Nu este ceva pentru care să îți faci probleme și totuși te temi de ceea ce vei găsi pe birou, luni dimineață. Scoate-ți munca din minte o clipă, și relaxează-te.

Este un moment în care vei fi cel mai fericit la conferințe, simpozioane sau prezentări, alături  de echipa ta. Energia se schimbă și curând vei avea parte de un flux mai ușor când vine vorba de perspective de muncă și de carieră. Fii prudent în a face promisiuni mari. Ei pot să dea foc la orice, dar nu tu. Este mai bine să te concentrezi pe a face tot posibilul cu ceea ce ai deja. 

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Săgetător Financiar

Săptămâna aceasta este o activitate intensă în casa de bani. Poți schimba modul în care câștigi bani, precum și suma. Dacă te gândești la cât mai merită timpul tău, te va ajuta să decizi cât să ceri acum clienților. În același timp, cariera ta este în curs de transformare. Este timpul să folosești cele mai bune tehnici de reducere a stresului.

Succesul la locul de muncă aduc fericire și un simț sporit al valorii de sine. Creează rețele, deoarece ești în legătură cu propriile puncte forte și ești la curent cu tot ce ai de oferit noilor contacte noi. Lasă-i să te cunoască așacum ești tu, fără mască și fără duplicitate. 

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Săgetător Sănătate

 Este cel mai bun moment pentru a reveni la rutina numită fitness. Folosește această oportunitate pentru a lucra la un plan de sănătate pe care îl poți susține. Fă-l suficient de variat și interesant pentru a continua. Nu trebuie să te lipești nici de mișcare ca formă deexercițiu fizic. Combină cât mai multe. Alcătuiește-ți propriul program. Fa orice trebuie făcut și continuă.

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie 2019

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top