Connect with us
Horoscop Minerva 25-31 mai 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Vărsător

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Vărsător. Săptămâna aceasta este un moment norocos pentru tine. Ți se pare ușor să-ți faci prieteni și personalitatea ta îi atrage pe ceilalți la tine când este vorba despre organizații și evenimente. Îți vine mai ușor să formezi o rețea acum. Călătoriile lungi sunt o posibilitate, poate în compania unei rude. Ai grijă în timp ce planifici lucrurile pentru a fi păzit împotriva pierderilor, furturilor sau accidentelor. Ai de rezolvat unele probleme legale, ceea ce poate duce la unele restricții. De asemenea, este posibilă o transformare completă a carierei. Ajută-te cu cei care îți doresc binele.

Puterea lui Marte se manifestă în Casa a 10-a, un sector mai proeminent al temei tale natale, așa că vei avea posibilitatea să reformulezi și să sporești energia în cel mai recent proiect. S-ar putea să fie nevoie să fii flexibil, deoarece evenimente neașteptate la domiciliu ți-ar putea perturba planurile.

Luna în semnul tău, luni și marți, în casa personalității și a Eu-lui, poate suna a schimbare și te poate încuraja să fii mai aventuros, mișcându-te în cercuri noi. Această fază lunară ar putea începe cu una de experimentare a diferite grupuri sau forumuri, de care te poți bucura.

Ai încredere în instinctele tale vineri, pentru că nu greșești. Dacă simți că ceva îți poate aduce beneficii pe termen lung, mergi pentru asta.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Vărsător Relațional

 Neptun este și el în mers direct de săptămâna trecută, în Pești, îngreunându-ți unele decizii. Există atât de multe opțiuni atractive – unele reale, altele imaginare – încât este aproape imposibil să alegi doar una.

S-ar putea să nu fii pregătit pentru un angajament serios, dar luna în semnul tău este orientată spre obiective neclare așa că, mai târziu, peste săptămână sugerează ca cel puțin să te gândești ce vei face. Dacă există deja cineva în viața ta, poți să te vezi ca trăind cu persoana respectivă pentru totdeauna?!

Când luna trece prin dinamicul Berbec, nu mai faci nimic a la carte. Pentru tine, perechea perfectă este un alt creator de probleme ireverențios căruia i-ar plăcea să fie în tandem cu tine!

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Vărsător Profesional

 S-ar putea să te afli într-o situație nedorită în această săptămână. De aceea, ai grijă, la următorii pași. Nu acționa decât după multă deliberare. Este posibil să nu obții recompensele pozitive pe care le-ai așteptat. Nu te grăbi să dai vina pe ceilalți. În schimb, încearcă să faci un pas înapoi pentru a obține o imagine mai clară asupra situației. Evită ispitele, inclusiv cele romantice sau sexuale. Stresul poate fi inevitabil acum, dar ai abilitatea de a face față problemelor pe măsură ce apar. Comunicarea este esențială pentru a rezolva orice dificultăți, inclusiv frustrările romantice.

Cel mai mare succes va veni prin muncă și atenția la micile detalii. Acesta este un moment ideal pentru a lucra la abilități tehnice. Universul aduce o energie puternică ideilor inovatoare și eforturilor de grup, așa că este un moment pozitiv pentru ca rețelele să găsească o nouă poziție în ierarhia discuțiilor. Tot ceea ce te ajută să fii în serviciul altora va beneficia de asta. Fă-ți timp să participi și tu.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Vărsător Financiar

 Este o săptămână plină de provocări. Visele tale ar putea fi mai mult decât o simplă sursă de inspirație. Imaginile și ideile te vor ajuta să determini dimensiunea afacerii la care te-ai gândit și la care te pricepi, dar mai ales cum să mergi mai departe în acea zonă. De asemenea, trebuie să mai reduci economiile. Vine schimbarea și vei dori să fii pregătit pentru ea.

Șefii sau figuri cu autoritate, se alătură brusc mulțimii de susținători. Carisma și farmecul îți servesc bine în interacțiunile sociale din această săptămână. Ești gata să te conectezi cu oamenii din rețea pentru a-ți atinge obiectivele. Transformarea carierei este o posibilitate, deoarece călătoria îți extinde lumea socială și orizonturile educaționale. Ai grijă de lucruri pentru a evita pierderea sau furtul. O discuție cu un profesor sau un îndrumător ar putea fi folositoare pentru a evidenția calea pe care o ai de urmat.

Horoscop Minerva 2-8 decembrie 2019 Vărsător Sănătate

Te poți ajuta cel mai mult, făcând lumină în nebuloasa care reprezintă sănătatea ta. Ești atât de hotărât să obții forma dorită, încât îți vei forța corpul să treacă prin ipostaze imposibile. Fii mai darnic cu tine însuți când este vorba de schimbare. Ai șansa să îți găsești propria dietă și ritmul prin exerciții fizice. Corpul tău știe de ce are nevoie, așa că acordă-i atenție!

Horoscop săptămânal 2-8 decembrie 2019

BERBEC TAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top