Connect with us
Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BALANȚĂ. Se aproprie sfârșitul unei relații

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BALANȚĂ. Se aproprie sfârșitul unei relații

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BALANȚĂ. S-ar putea să fii în căutarea unui obiectiv mare, pe măsură ce Marte se mișcă în Casa carierei, sectorul ambiției și a responsabilității. S-ar putea să înțelegeți intuitiv ceea ce doresc ceilalți și acest lucru te poate determina să îți adaptezi munca pentru a răspunde acestor nevoi. CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BALANȚĂ Relaţional

Sfârșitul unei relații te poate face să te simți neajutorat sau singur. Nu reveni la activități autodistructive. În schimb, concentreză-te pe realizările profesionale. Reputația la locul de muncă este la un nivel ridicat, pe măsură ce treci o anumită evaluare. Angajează-te în activități care vorbesc de scopul tău și de felul cum simți viața. Oferă asistență celor care au nevoie și caută calea spirituală care te interesează.

Pasiunea, sexul și intimitatea înseamnă foarte mult pentru tine. S-ar putea să renunți la unele relații, provocând tristețe, dar vin vremuri mai bune. Petrece cu înțelepciune, astfel încât să ai resursele necesare pentru a te angaja în distracția pe care o vrei. Ești pregătitpentru niște experiențe ușoare și joviale. Uneori îți este dificil să te apropii de un partener, mai ales dacă este o relație îndelungată care s-a deteriorat. Încearcă să schimbi ceva.

Casa a 8-a asociată cu schimbarea, renașterea, emoția profundă, afacerile și activele comune este în centrul atenției. Și când Venus, stăpâna ta planetară, este în Taur, celălalt domiciliu, prezența ei te-ar putea ajuta la rezolvarea oricăror dificultăți și îți netezește calea pentru negociere. Dacă ai vorbit despre unele probleme dificile, această energie de suport poate face compromisul mult mai ușor.

S-ar putea să te simți neputincios în fața adversității unui fost iubit sau să fii forțat să păstrezi un secret despre un eșec sau o greșeală. Păstrează distanța față de cercul tău social obișnuit ca să ai amânarea de care e nevoie și oportunitatea de a găsi o perspectivă.

Sextilul care se prefigurează între Venus și Mars aduce o energie foarte interesantă. Există în aer dorința pe care nu o poți nega.

Marte a trecut în Rac, și vă simți că legătură cu viața sentimentală se schimbă de la un moment la altul. Nu ești un mare fan al spontaneității, dar să te lași dus de val este cea mai bună opțiune.

 Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BALANȚĂ Profesional

 Ți se prpune să te angajezi în activități sociale și odată ce o vei face devi steaua spectacolului. La început este posibil să eziți să amesteci munca cu plăcerea, dar o vei face fără să-ți dai seama și vei descoperi ceva important atunci când o faci.

Ia-o încet și constant ca să câștigi cursa în cazul în care locul de muncă și interesele legate de carieră sunt cauza. Trebuie să continui să faci cât mai multe cu resurse limitate.

Luni, 20 mai, poate aduce confruntări stresante cu oameni care ar trebuie să fie în top sau care au pur și simplu, au metode radical diferite pentru a face același lucru. În schimb, este o săptămână norocoasă pentru revizuirea planurilor, a bugetelor și a procedurilor. Este mai bine să te concentrezi pe munca neterminată decât să începi ceva nou .

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BALANȚĂ Financiar

Săptămâna aceasta te așteaptă numeroase surprize. Unele venituri neașteptate, poate o creștere salarială sau un bonus, pot fi rezultatul acestui lucru. Investește cu înțelepciune. După ce ai suferit recente tristeți și răsturnări, te vei bucura pe bune. Bucură-te de laude și de impulsionarea reputației pe care o experimentezi în această săptămână. Poți fi recompensat cu venituri neașteptat. Acesta este un moment bun pentru a începe un proiect la scară largă, probabil unul care implică o agenție guvernamentală sau o corporație.

Pasiunea ta este contagioasă și are capacitatea de a-i impulsiona și pe alții. O schimbare de locație poate duce la schimbarea unor relații, încheind unele conexiuni și făcând altele. Continuă să lucrezi din greu și vei putea să te bucuri de nivelul actual de succes financiar. De obicei, poți rezolva orice dilemă de acest tip prin inteligență și tenacitate, iar săptămâna aceasta nu este diferită  de celelalte. Aspectele indică succesul prin propritate și investiții comune, precum și moșteniri care provin din surse neașteptate.

Pe de altă parte, munca și sănătatea îți sunt afectate. Efectuarea de ore suplimentare în proiectele la care lucrezi, impresionează atât de mult, încât ești pe lista celor care urmează să fie recompensați. Fă ceva împotriva oboselii, totuși.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 BALANȚĂ Sănătate

Ai grijă de sănătatea ta fizică și emoțională. Ai trecut printr-o mare stres și ești, în sfârșit, în poziția de a te bucura de roadele muncii tale.

Cu aspectul actual în joc, s-ar putea să simți presiunea de a face totul corect sau de a răspunde cumva la acea presiune, deoarece dai atenția cuvenită sănătății. A obține un echilibru ar fi un succes uluitor. Ce înseamnă o zi echilibrata pentru tine? Multă apă plată, mese sănătoase, aer curat și o doză sănătoasă de exerciții fizice ar trebui să figureze pe listele de priorități în majoritatea zilelor. Petrece timp cu cei pe care îi iubești și vei fi în formă. CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top