Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 CAPRICORN - Salt uriaș

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 CAPRICORN. Tensiuni în relația de cuplu

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 CAPRICORN Capricorn. Contractele și întâlnirile de afaceri domină săptămâna. S-ar putea să te confrunți cu stresul de la locul de muncă, pe măsură ce intri în conflict cu un coleg. Fii diplomat cu privire la ideile pe care le ai. O relație a intrat pe ultima sută de metri așa că fi pe fază. O schimbare de peisaj sau de mediu poate face să treci mai ușor peste această pierdere. Vezi cum restabilești și păstrezi liniștea de acasă. Fă-ți timp pentru odihnă și pentru momente de intimitate cu cei mai apropiați de voi. Încrede-te în intuiția ta căci te va conduce în direcția cea bună. CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 CAPRICORN Relaţional

Deși unele conflicte te pot îngenunchea, aventura bate la ușă. Nu lăsa nici o frustrare să te blocheze, fericirea interioară este combustibilul pentru succes.

În timp ce ai putea fi ocupat cu planuri și obiective care îți cer timp, concentrarea de influxuri astrale din Casa a 5-a, sectorului de petrecere a timpului liber dar și a creativității, te  poate încuraja să te bucuri de o prioritate maximă. Când Venus va trece prin această zonă săptămâna aceasta, prezența ei te poate încuraja să dai importanță romatismului, fie că ești singur, fie că ești deja cu cineva.

Relațiile ar putea necesita mai multă atenție, deoarece Marte aduce energie și strălucire legăturilor cheie. Dacă tu și partenerul tău ați fost blocați în rutină, această forță marțiană, plină de viață ar putea aduce evenimente care te încurajează să te aventurezi în necunoscut. Tu și partenerul tău nu sunteți destul de sincronizați în acest moment. Fă ceva pentru a regăsi calea. Poate că este timpul să îți arăți mai mult aprecierea și dragostea. Fii nu doar romantic ci și creativ, planificați împreună o noapte specială. Trebuie ca împreună să răspundeți la o întrebare importantă, probabil una care implică statutul juridic al relației voastre.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 CAPRICORN Profesional

Ești dispus să te ocupi și de alte responsabilități. Resursele suplimentare sunt în interiorul tău. Aspirațiile tale sunt înalte și tot tu le depășești. Munca îți aduce bucurie deoarece ai o imagine publică puternică și favorabilă. Creativitatea și intelectul îți aduc fericirea interioară. Conexiunile profesionale și personale te vor ține ocupat, cu rudele și cu nunțile la care ești invitat.

Dacă ai abilități creative, este un moment excelent să îți prezentați munca oamenilor potriviți, deoarece există șanse mari să vadă mai multe dincolo de ea. Ceea ce vezi în fața ta este doar o fațadă. Nu te bucura prea mult de o oportunitate care promite multe recompense. Există o latură mai subtilă care trebuie abordată. Ai atuuri puternice în sprijinul tău pentru că există o lumină care te ghidează și care te ajută cum să folosești aceste resurse ca să mergi mai departe.

Emoțiile și așteptările pot crește în această săptămână. Poate vrei să cunoști terenul pe care joci la jumătatea săptămânii pentru a nu fi marginalizat pe o listă lungă de situații neterminate sau întârziate. Cu cât poți fi cel mai bun coleg, cu atât mai repede poți trece la ceva mai interesant. Săptămâna aceasta te poate transforma în jucătorde forță în rândul colegilor, deoarece cei mai ambițioși se îndreaptă spre o poziție mai bună. Fii înțelept și caută satisfacție personală în afara locului de muncă.

Conversațiile pe care le ai cu colegii se vor dovedi de rodnice. Ai puterea de spirit și de caracter pentru a merge singur, dar o aventură cu cineva special este mult mai semnificativă. Sapă mai adânc și vei găsi tot felul de resurse interioare în sine în această săptămână. Bucură-te de locul unde te afli în prezent.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 CAPRICORN Financiar

Unele decontări sau schimbări te-au adus într-un mediu complet nou. S-ar putea să te confrunți cu unele opoziții, dar vei găsi și noi oportunități. Cu o oarecare grijă și diplomație, vei putea să îți prezinți ideile la întâlniri și simpozioane. Înainte de a lua o decizie importantă, mai ales una care implică un contract pe termen lung sau o vânzare, discută lucrurile cu un consilierul financiar. Dacă ești de acord cu o afacere acum, vei obține mult mai puțin decât ai negociat.

Te bucuri de propriul sentiment de creativitate acum. De asemenea, câștigi pe toate fronturile, personale și profesionale.

Între timp, este mai bine să ții banii aproape, în sensul să fii atent la carduri sau la numerar să nu pierzi vreo sumă consistentă.  Oiectivele sunt mai aproape de finalizare.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 CAPRICORN Sănătate

 Indiferent dacă te simți bine sau nu, încearcă să te mobilizezi să mergi la sală măcar de trei ori pe săptămână. Ai la dispoziție multă energie psihică prin influxurile astrale bune care te însoțesc toată săptămâna și vei beneficia de reînprospătarea sângelui în circulație, dai plămânilor aer de care au nevoie și minții relaxate. Exercițiile de forță și meditația de tip yoga sunt o combinație excelentă sau, în cazul în care genunchii nu te țin, înotul și mersul pe jos. Vezi ca așteptările tale săfie realiste! CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top