Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 SĂGETĂTOR - Noi orizonturi

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 SĂGETĂTOR. Posibile probleme cu banii

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 SĂGETĂTORRezultatele unui litigiului vizând o moștenire s-ar putea să îți fi schimbat poziția financiară. Vezi ce faci cu noile fonduri și evită viciile sau achizițiile riscante. Să călătorești este o posibilitate și îți va permite să te conectezi cu o idee sau o misiune spirituală. Ai grijă la sănătatea ta, nu te lăsa obsedată de probleme care nu sunt ale tale, mai bine fă cercetări asupra problemelor din mintea ta. CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Cu Venus survolând Casa a 5-a în această săptămână, alături de Uranus, invitarea unui prieten pentru a te ajuta să atingi un obiectiv care ține de sănătate sau de dietă, ar putea face procesul mult mai ușor. Vei avea atât suport, cât și rezultate mai bune.

Există, de asemenea, o concentrare mai intensă de energie dinspre Marte în Rac într-un un sector mai emoțional al diagramei tale. Dacă ai amânat o anumită chestiune pentru că te simți prea emoționat să o faci, această influență dinamică îți poate da curajul să o abordezi.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 SĂGETĂTOR Relaţional

 Relația se află la răscruce de drumuri. Dacă nu poate fi redresată, împacă-te cu ideea și fii dispus să te reorientezi. Orice durere pe care o simți este temporară și poate fi ameliorată prin munca și păstrând ideea scopului. S-ar putea să fi mai ocupat decât de obicei, totuși acest lucru ar putea fi bun dacă aduce noi oportunități și îți oferă șansa unor experiențe proaspete. Cu o atenție deosebită la stilul de viață și la sectorul de wellness, lucrurile se vor schimba cu siguranță.

Vecinii sau familia pot avea nevoie de ajutorul tău. Cineva din trecutul tău sentimental se poate întoarce în viața ta. Ia decizii sănătoase, evitând alte mișcări riscante. Ajungi la prieteni sau îndrumători pentru a cere un sfat înainte de a reveni în relație sau în ce a mai rămas din ea.

Pătrunde adânc în gândurile tale pentru a veni cu soluții la dilemele romantice din timpul trigonului dintre Soare și Pluto la începutul săptămânii. Îți poți satisface curiozitatea citind printre rânduri.

Marte se deplasează prin sensibilul Rac, la mijlocul săptămânii, făcându-te să te hotărăști mai greu. Fii mai atent la ce simți cu inima decât la potențialele consecințe.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 SĂGETĂTOR Profesional

Perioada favorizează o comunicare sporită și legătura cu colegii și prietenii. Este posibil să dobândești noi calificări, dacă ești gata să depui eforturi pentru auto-îmbunătățire. De asemenea, favorizează o atmosferă de lucru fericită, astfel încât să nu te îngrijorezi sau să cântărești complicațiile. Este un moment excelent pentru a organiza treburile zilnice și să depui eforturi mici, care contribuie cu eficiență. Inteligența îți va servi bine acumpentru că ești gata să te ocupi de lucruri serioase. Un efort suplimentar și o abordare concentrată te va ajuta să eviți bârfa sau neatenția. Concurența la locul de muncă se poate simți izolantă. Încercați să nu te lansezi în discuții cu cei care nu îți doresc binele.

Accentul va fi asupra casei și familiei, indiferent dacă ești sau nu la serviciu. Găsește timp pentru a pune lucrurile în ordine și asigură-te că ai echilibru atât în viața personală cât și în afacerile demarate. Efectuează ajustări dacă este necesar.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 SĂGETĂTOR Financiar

 O pierdere recentă te-a răscolit. Folosește această fază pentru a valorifica cât mai mult etica muncii și eficiența rutinei zilnice. Multe depind de tine, de timpul și talentul tău. O sursă neașteptată de venit, probabil o moștenire, ar fi cea mai bună pentru a stinge  datorii restante. Investește în educație și sănătate în această fază.

Ești logici în abordarea ta de a lucra și de a finanța simultan. A fi realist cu privire la angajamentele pe care le ai este critică. Nu îți permite să fii distras de alte lucruri sau de interpuși. Alegerea unor noi abilități te-ar ajuta pentru că te-ar duce la noi oportunități. Aplică o nouă strategie de organizare în mediul de lucru și îți vei limpezi mintea mai ușor și atitudinea ta se va revigora. Te simți eficient cu privire la îndatoririle tale. Cu perspectiva corectă, chiar și cea mai ludică sarcină poate fi îndeplinită. Eforturile tale sunt garantate pentru a fi evaluate pozitiv.

Ți-ai dori să se regăsească fie care la locul de muncă, în relațiile personale și în public, , dar cariera și salariul implicit, poate suferi dacă mergi prea departe. Revino-ți un pic pentru a culege recompensele. Individualitatea ta strălucește când faci o treabă bună și îți asumi un rol de autoritate.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 SĂGETĂTOR Sănătate

 Asigură-te că sănătatea ta este o prioritate. Cele mai profunde nevoi emotionale pot veni în prim plan cu poziția astrelor în această săptămână. Dorința de a echilibra lucrurile în viața ta ar putea fi deranjată de o impactul emoțiilor și este important să nu te învinovățești atunci când te simți nemulțumit. Există momente în care este mai important să simți sentimentele decât să ai totul sub control! Poți face un punct alimentar – mănâncă sănătos în următoarele săptămâni, ca modalitate de a contracara deranjul pe care îl poți simți. CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top