Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 SCORPION - Evoluție grandioasă profesională

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 SCORPION. Schimbări la 180 de grade

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 SCORPION. Te atrage un mediu nou. Adevărul este că a sosit timpul pentru o schimbare de peisaj. Ești interesat să te conectezi la ceva nou, poate la o nouă cale spirituală sau la o altă oportunitate profesională. În primul rând, asigură-te că rezolvi toate chestiunile legale care stau nerezolvate. În timp ce cântărești o decizie importantă, solicită un feedback de la un partener. CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Experiențele tale vor fi variate și probabil dificil de reconciliat. Dragostea și ura, crearea și ruperea relațiilor, sprijinul și vrăjmășia, toate acestea pot să apară una peste alta. Gestionează sentimentele și emoțiile contradictorii care vor fi provocarea principală acum. Există multe lucruri pe care le poți învăța dacă ești deschis la asta. Fii diplomat și sincer pe măsură ce lucrezi cu ceilalți. Munca în echipă este esențială. O modalitate bună de lucru scurtează drumul spre succes.

În situații de conflict, oferă un pic mai mult de la tine și din setul tău de relații publice. Compromisul este necesar pentru a obține ce dorești. Învață să activezi sistemul de apărare și să formulezi un plan care să fie o victorie pentru toată lumea. Fii atent cu familia și asigură-te că lucrurile sunt liniștite la domiciliu, pe măsură ce deschizi o nouă cale pentru tine.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 SCORPION Relațional

S-ar putea să vă aflați într-o dispută, implicând probabil familia partenerului. Lucrați pentru a lega orice afacere sau litigiu în curs de desfășurare. A face acest lucru vă va aduce pacea minții. Treceți departe de concurența și argumentele inutile și investeșteți timp în cei dragi. Au discuții restante cu un profesor sau un mentor. Planificați o călătorie extensivă cu ceilalți semnificativi. Vizitați o atmosferă care are o mare semnificație spirituală pentru ambii. Cel mai bun remediu pentru orice sentimente actuale de singurătate este să fii deschis și cinstit și să vorbești despre ce ai nevoie în relația ta.

Relațiile tale ar putea fi pozitive, revigorante și atrăgătoare și vor aduce cele mai bune rezultate în următoarele săptămâni. Cu Venus care este în domiciliu, în Taur și în Casă partenerială, în zona de relații, îți va fi mai ușor să rezolvi o problemă de parteneriat sau orice altă chestiune între tine și altul. Dorința de a te pune în situația celeilalte persoane și de a vedea lucrurile din perspectiva ei poate duce cel mai probabil la un compromis.

În același timp, cu Marte, cel de-al doilea stăpân planetar al tău, care sâmbătă intră în sectorul călătoriilor și a aventurii, ești dispus să dai viață unor întreprinderi personale, care sunt o provocare. Aceasta ar putea implica studierea, explorarea unei alte țări sau a unei culturi cu scopul de a face afaceri acolo sau, probabil, de a merge într-un pelerinaj spiritual pentru o mai mare pace a minții.

Luna Plină a avut loc în semnul tău în weekend, extindându-ți alura oarecum intimidantă. Va fi nevoie de o persoană incredibilă pentru a-ți satisface cerințele, mai ales dacă ea este deja acolo.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 SCORPION Profesional

În următoarele câteva săptămâni va fi foarte important să fii receptiv și conștient de nevoile oamenilor din jurul tău. Gândindu-te doar la tine îți va duce mai multe blocaje decât de obicei. Ești la un pas de a face ceva măreț.

S-ar putea să simți că un șef sau a o figură cu autoritate este cu ochii pe tine în timpul întâlnirilor planificate sau a discuțiilor serioase privind un contract.

Energia acestei săptămâni este bună pentru vânătoarea de locuri de muncă sau pentru încheierea de contracte care să îți susțină interesele. Este mai bine să termini ceea ce începi înainte de a face o schimbare majoră.

Miercuri, 22 mai, fă tot posibilul pentru a-ți termina munca și pentru a evita disiparea energiilor, chiar dacă ți se cere să faci altceva. Poate interveni o neînțelegere la mijlocul săptămânii, deci asigură-te că toată lumea are aceleași idei. 24 mai este norocoasă pentru probleme juridice și vorbești cu cei de la HR despre beneficii. Transformarea carierei este o posibilitate reală acum, când întâlnești noi posibilități. Fii gata pentru orice provocare.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 SCORPION Financiar

 Poți să pui bani deoparte, dar bat la ușă unele opțiuni interesante. Este posibil să fie necesară formarea sau educația suplimentară pentru a ajunge la funcția pe care o dorești.  

Nu te grăbi să iei nicio decizie sau să faci achiziții. În schimb, discută lucrurile cu partenerul și cu apropiații de încredere. S-ar putea să fi în așteptarea plății pentru muncă sau pentru o tranzacție. Încearcă să minimalizezi cheltuielile pentru a face deficitul mai puțin stresant. Ai o echipă minunată în spatele tău, mai ales când vine vorba de bani. Aspectele evidențiază activități care implică dragoste, familie și distracție. Pornirea unei afaceri pe cont propriu poate fi u nou start pentru tine.

Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 SCORPION Sănătate

Ar trebui să te simți bine. Ai ocazia să dezvolți o strategie pentru a-ți menține nivelul de energie ridicat, doar pesimismul tău te poate opri. Dacă vrei rezultate bune, trebuie să îți schimbi mentalitatea și să te gândești la plăcerea de a te simți bine. CITEȘTE AICIHoroscop Minerva 20-26 mai 2019 pentru TOATE ZODIILE.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top