Connect with us
Horoscop Minerva 2020 Berbec

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2020 Berbec

Horoscop Minerva 2020 Berbec

Privire generală

Anul 2020 va fi mult mai dinamic și orientat spre obiective precise și orice sentimente care nu îți mai ajută, orice trăire care ar încerca să te tragă în jos, vor fi blocate rapid. Stăpânul tău planetar, Marte, se va mișca prin cinci semne, normal dacă avem în vedere că el și retrogradează în 2020.

Jupiter va tranzita Casa a 10-a, Casa carierei și a biectivelor personale, în Capricorn unde va și retrograda și din care va pleca în 20 decembrie 2020. Acest lucru ghidează extinderea bazei de informații pentru consolidarea carierei pe care ai început-o în urmă cu mult timp, fapt care îți va solicitata în continuarea, atenția și concentrarea. Anul 2020 ar fi un moment bun pentru a locul de muncă, în sensul de a găsi ceva peste ceea ce faci, acolo unde ești, adică o altă poziție socială și un salariu mai bun moment în care se va reconfigura harta dorințelor și obiectivelor profesionale așa cum îți dorești. 

Un alt aspect al acestei șederi a lui Jupiter în Capricorn poate fi relocarea, adică mutarea într-o altă casă, altă localitate, altă țară. Pe de altă parte, Jupiter ajută la petrecerea timpului cu familia și la creerea unei atmosfere calde și plăcute alături de cei dragi. Dar îți cunoști limitele, tu nimeni altcineva. 

Apoi, de pe 14 mai va intra în retrogdare până pe 13 septembrie. Acest lucru îți îmbunătățește abilitățile creative. Te vei simți mai liber la nivel personal și, prin urmare, poate fi o perioadă pentru o anumită împlinire sentimentală. Cu toate acestea, fii atent la orice noi întâlniri sentimentale, deoarece există riscul ca acestea să fie doar pulbere de stele, nimic adevărat sau loial.

În 2020, Saturn își va continuă călătoria prin semnul său, în aceeași Casa a 10-a, alături de Pluto și de Jupiter. Fiind în domiciliu, acest lucru te provoacă, pe tine, ca Berbec, să îţi dezvolţi talentele și abilitățile interioare. Poate fi un moment bun pentru a învăța o limbă străină sau pentru a dezvolta un nou talent. Cercetările academice sunt deosebit de favorizate și pot fi bine îndrumate în această perioadă. Cu toate acestea, responsabilitățile care le ai ar putea avea un efect şi mai puternic datorită poziției actuale a lui Saturn. Așa că este momentul potrivit pentru a finaliza toate sarcinile neterminate pe care le ai pe agenda de lucru.

Uranus, Neptun și Pluto te vor determina pe tine, ca Berbec, să încerci idei sau lucruri noi în acest an. Ei aduc schimbări majore în relații, în special în cele de prietenie și de dragoste. Aceste planete însă, te vor ajuta, să înveți o nouă limbă străină sau să-ți descoperi talente interesante. Vei fi încurajat să iei o cale și chiar să ai preocupări spirituale în acest 2020.

Eclipsele anului 2020, atât de Lună, cât și cele de Soare, te vor ajuta să îți hrănești mintea și sufletul. A fi un an potrivit pentru a călători și explora lucruri misterioase, ascunse. Iar influențele planetare combinate cu energia eclipselor, în special cele de Soare, aduc autorealizare. Experiențe pe care nu le-ai trăit le vei trăi acum, în 2020.

Totuși, cheia bunăstării personale stă în modul în care știi să folosești armonia adusă de planete. De-a lungul anului, vei putea să afli care este scopul în viață și, de asemenea, să elucidezi câteva mistere și secrete din jurul tău. Acest fapt înseamnă că lucrurile vin în viața ta pe măsură ce vei acționa și cât de rapid vei reacționa la potențialul viitor, la evenimente și la obișnuita sclipire de moment, toate acestea te vor ajuta să prosperi. 

Folosește-ți toată dedicarea și disciplina pe care ai practicat-o în ultimii ani și pregătește-te să faci din 2020, un an uimitor, mai ales în ceea ce privește energia și convingerile pe care le aduci în viața ta.

Uita-te la ceilalți, studiază-le temperamentul și frustrările pentru că toate acestea se întâmplă deoarece șin foarte greu pasul cu tine.  Ține minte, ești aici să îi conduci constructiv către viitor, dar dacă ești retras îi intimidezi, nu au curajul să-ți spună ce îi apasă, ce vor, mai mult sunt lipsiți de ceea ce tu poți să le oferi. 

Chiron se mai numește și Vindecătorul rănit și este un punct important într-o temă natală. El se află în semnul tău și în Casa 1, casa personalității și a vitalității, casa care semnifică felul în care te vezi tu și care poate nu concordă cu felul cum te văd ceilalți. Acordă acestui sector atenția cuvenită. Știi că acolo sunt niște răni vechi pe care trebuie să le vindeci. Ar putea sugera faptul că este nevoie să înveți încă, ceva ce privește locul unde dorești să ajungi în viitor. Aceast lucru te încurajează să te cufunzi în ceea ce crezi și să explorezi toate laturile acestr credințe. Gândiți-vă la ceea ce te temi și care se învârte în jurul ideii de încotro te îndrepți și de ce există această frică.

Chiron promite puterea de a depăși lucrurile pentru eforturile investite în el. Așteaptă-te să se retrezească cheful pentru învățat, spiritualitate, religie și nu îți fie teamă să lucrezi cu ele, chiar dacă uneori este dureros ce se întâmplă. Toate acestea sunt lucruri vechi pe care nu ai vrut să le recunoști, dar trebuie să le scoți la lumină și să te eliberezi. 

În mai, Nodul de nord se mută în casa a 4-a, Casa familiei, locul în care îți regăsești rădăcinile oride câte ori vrei, locul în care poți gândi în tihnă, locul în care amintirile copilăriei sunt prezente. Majoritatea eforturilor tale, indiferent de ce ar putea fi și oriunde ar putea duce, vor aduce cele mai semnificative schimbări în viața ta, la domiciliu sau la serviciu, și vei înțelege ce înseamnă asta pentru tine.

Dacă ai proiecte de renovare sau planifici o mișcare în forță, este probabil anul în care aceste planuri se pun într-adevăr în mișcare. Încearcă să înțlegi legăturile cu privire la modul în care acțiunile revin în această zonă a vieții tale și profită de oportunitatea de le regla. 

Horoscop Minerva 2020 Berbec Relațional

Viața sentimentală va fi destul de stabilă în 2020. În ciuda faptului că ultimii ani au fost o perioadă turbure din acest punct de vedere. Acum, vei putea avea o imagine mai bună a nevoilor și dorințelor partenerului tău. Asigură-te că ești receptiv la acestea într-un mod deschis și sincer. Iartă și uită – ar fi frază care ar trebui să urmeze aceastei perioadă în viața ta sentimentală. Pe de altă parte, vei avea de luat cteva decizii în ce privește viața ta sentimentală, concentrându-te pe viitorul relației tale – indiferent dacă te afli într-una sau nu. Dă-ți seama de problemele tale și fă lucrurile de o asemenea manieră încât să se potrivească idealurilor tale. 

Până la 21 ianuarie, vei înlocui gândul cu fapta și vei avea o discuție serioasă cu iubita/iubitul ta/tău sau vei căuta o altă persoană care să îți împărtășească viziunea. A fi motivay în căutările tale pentru încă o lună,  nu ar trebui să fie greu, deoarece vei constata că partera/rul ta/tău are aceeași agendă și urmărește același lucru.

Totul va culmina undeva la jumătatea lui martie, când iubirea te ia efectiv cu asalt și pare decisă pentru o perioadă lungă. Primvara înseamnă renaștere și deci vei fi plin de energie. Dacă ești singur, ar trebui să ieși, să fii văzut și să cauți noi hobby-uri pentru a te menține în circulație. Dacă ești într-o relație atunci ar trebui să te aștepți să faci unele compromisuri, la jumătatea lunii aprilie 2020, prea mult egoism sau voință impusă, strică. 

Sărbătorești venirea verii cu activități în doi, în aer liber. Ieșirea la iarbă verde, o excursie din care să nu lipseasă plimbarea cu balonul, toate vor scoate la iveală jocul interior, în timp alții, mai aventuroși, sar cu parașuta în tandem sau fac rafting pentru a-și demosntra lor care este nivelul de încredere și cât este de adevărat. Bucură-te cât poți pentru că după 10 iunie timpul parcă o ia la fugă și dragostea devine serioasă. 

Dacă ești singur ar trebui să eviți să te blochezi în relații care nu mai merg – și toată lumea trebuie să-și amintească că există o diferență între a fi fericit și a te distra și a fi rutinat și a face totul din inerție.

Comunicarea devine dificilă până pe 23 iulie, când independența ta se reafirmă și îți recuperezi capacitatea de a spune nu. Relațiile pot fi afectate de momentul în care îți schimbi stilul de viață, iar partenerul tău nu este interesat de asta.

August este o lună interesantă dar și dificilă, în acelați timp, aducând multe schimbări adânc înrădăcinate în comportamentul tău.

În septembrie și octombrie, când vremea începe să se răcească, ea liniștește pasiunea și aduce calm și nevoia de a fi unul lângă celălalt. Fiți recunoscători amândoi pentru această perioadă. 

Dacă ești singur, în perioada 23 septembrie – 24 octombrie, simți remușcările solitudinii. Din fericire, nu ești atât de blocat în alte lucruri, cât ai avut oarecare temeri și- îndrăzneala lui octombrie, te poate elibera. Făcând un sumar, este de reținut că relațiile sunt o prioritate majoră pentru tine, anul acesta, și vei să ai cât mai multe întâlniri cu persoane noi, să socializezi mai mult decât ai făcut-o. 

Sărbătorile aduc multă energie, dar de această dată cu sentimentul că știi care este adevăratul scop. În loc să perorezi de dragul de a te auzi vorbind, surprinde cu un cadou care să arate că îi cunoști mai bine decât credeau.

În cazul unei relații noi, vei dori să o prezinți familiei la jumătatea lunii decembrie, dar fă-o cu prudență și fă-o să se întâmple și va urma o sărbătoare foarte privată și…pasională. Este valabil și pentru cei de vârsta a doua!

Horoscop Minerva 2020 Berbec Profesional

Ți-aș sugera să intri în noul an cu prudență – gândește-te cu atenție la ce colegi și clienți ar trebui să ai încredere. Până pe 6 ianuarie, a înțelege motivele altcuiva este o binecuvântare de ambele părți. Până pe 21 ianuarie, la ședințe va fi liniște. Claritatea propriei strategii îți va permite să vezi corect prin strategiile celorlalți.

Totuși, aș spun că anul aduce o revoluție majoră în carieră și schimbarea atât de dorită de tine. Deși lucrurile par a fi doar de rutină, vei trece prin schimbări subtile, care încep să se simtă undeva de pe la mijlocul anului. Cu toate acestea, așteaptă-te la o evoluție benefică a situației. Unii dintre voi vor opta pentru o schimbare în carieră, alții pentru cursuri de îmbunătățire a carierei sau o specializare nouă care să le îmbunătățească CV-ul. În ansamblu, există un avantaj deosebit pentru acțiunile care presupun evoluție și schimbare.

În februarie, te simți confortabil cu riscurile asumate ale proiectelor personale și ale deciziilor de grup. Te identifici cu locul de muncă sau cu compania ta și dacă îți place profesia ta sau nu, ar trebui să conteze abia după data de 20 februarie. 

Începând cu 7 martie, nu vei mai resimți anumite experiențe de construire a posturilor cheie pentru personajele noi care apar în teritoriu.

21 martie deschide noi drumuri către noi posibilități, urmărindu-ți adevăratul potențial. Recompensele și schimbările în carieră, pe care cum spuneam, le aștepți de ceva vreme, îți sunt deschise; fii gata să le apuci. Deleagă orice responsabilitate, dacă poți în cursul lunii aprilie, lăsându-ți timp pentru deciziile grele pe care numai tu le poți lua. Poate că vei întâlni rezistență în zilele de 19 sau 20 martie, dar la fel vor simți toți ceilalți.

Lucrurile merg aproape prea bine când vara deschide un câmp larg și te aruncă din joc. Sentimentele personale interferează cu deciziile raționale către sfârșitul lunii iunie și mijlocul lunii iulie. Până pe data de 23 iulie însă, îți aduni resursele și mergi mai departe.

S-ar putea ca dorințele clamate de unii colaboratori și colegi să nu conteze la început, însă munca și opinia publică au o pondere din ce în ce mai mare spre sfârșitul verii și în toamnă. Dacă nu îți poți permite să-ți faci propriile reguli, trebuie să joci cartea altora.

O creștere a carierei se va remarca în jurul datei de 14 octombrie dar această nouă responsabilitate vă aduce și momente dificile. S-ar putea să lucrezi singur până pe la mijlocul lunii noiembrie, dar asta nu înseamnă că nu ai susținători.

Individualitatea și resursele tale strălucesc prin bucuria pe care sezonul sărbătorilor de iarnă o aduce atât de frecvent în lumea muncii.

Horoscop Minerva 2020 Berbec Financiar

Anul acesta vei începe o campanie de îmbunătățire a locuinței, de redecorare sau de investiții bancare. Te superi de mai multe ori pe partenera/ul ta/tău care nu îți susține financiar niciuna dintre intenții.

Surprinzător este că vei obține foarte ușor bani pentru asta. Nu exista pericole majore din perspectivă financiară. Aspectele planetare pentru 2020 te vor binecuvânta cu șanse și împliniri, cu o sporire a veniturilor în aceste zile. 

Vei observa o creștere a veniturilor între 17 și 21 mai, și dacă tot vin acești bani, gândește-te mai mult la reinvestire și mai puțin la cheltuieli noi. Așteptă-te la schimbări de personal atunci când sarcinile și departamentele vor fi redefinite în organigramă, în a doua săptămână a lunii iunie.

Apoi, așteptă-te la un flux de fonduri uriașe, pe termen scurt, posibil de la bancă. Acest lucru se petrece undeva la mijlocul lunii iulie, îi vei folosi cu înțelepciune și vei deschide drum unei perioade în care vei realiza investiții pe termen lung, achiziții mari și altele asemenea lucruri. Unii dintre voi ar putea găsi momentul potrivit pentru a începe propria afacere, poate și pentru că vei fi convins că este un moment potrivit pentru a-ți etala posesiunile materiale! Dar, vei canaliza o parte din acești banii pentru anumite scopuri caritabile și sociale, chiar dacă uneori ți se pare greu, este un gest semnificativ de omenie.

Specialiștii în economie, contabili și economiști, emit avertismente pentru luna septembrie și ar fi bine să le asculți. Fii persoana potrivită pentru o muncă pro bono, de dragul propriei evoluții, în toate planurile, dar în special cel al afacerilor. Lasă deoparte toate loviturile financiare până după 23 septembrie; progresul și profitul sunt în joc. Asociații de la distanță vin în ajutorul tău în zilele anterioare Recunoștinței, dovedind încă o dată forța finală a poziției tale.

Nu te supăra prea tare dacă o afacere la care te-ai gândit, nu iese, undeva pe la sfârșitul lunii noiembrie. 

Una peste alta, 2020 aduce și nevoi sporite de securitate. Vei dori să dezvoltați disciplina și ordinea în modul în care îți gestionezi banii. Tensiunea de pe frontul de acasă va necesita dezvoltarea mai multor laturi familiale. Te vei simți limitat în capacitatea de a te exprima, dar care va fi ușurată în octombrie și noiembrie.

La sfarsitul anului îți va fi mai ușor să combini finanțele și investițiile care se vor ivi. Doar la sfârșitul lunii decembrie vei începe să vezi roadele investițiilor de peste an și va începe o perioadă în care vei atrage bani, în special bani din alte resurse decât ale tale. Ai putea avea conflicte legate de problemele financiare ale „altora”, cum ar fi disputele familiale legate de bunuri sau proprietăți. 

Concret, lunile de urmărit sunt luna februarie și lunile târzii ale anului – noiembrie și decembrie.

Horoscop Minerva 2020 Berbec Sănătate

Sănătatea pare a fi un amestec de conjuncturi în 2020. Nivelul de energie sunt precum o maree. Sănătatea organismului depinde foarte mult de sănătatea emoțională. Abordarea va fi una neașteptată și impulsivă aș spune și ar putea să absoarbă o mare parte din energie, dacă nu iei lucrurile cu calm în zilele respective.

 Încă de la începutul anului vei avea parte, cum aminteam, de energie. Dar, ca și în celelalte aspecte ale vieții tale, vei simți neliniște și tensiune interioară, aproape toată primăvara și începutul verii. Te vei simți mai relaxat în ultimele luni de vară și în primele luni ale toamnei. Adevărul este că nu-ți va sta mintea la sănătate și la nutriție, la dietă și la exerciții fizice, dacă este să o luăm pe cea dreaptă. Totuși, cu toate neplăcerile din jurul tău, vei avea un nivel stabil de sănătate. Și iar, un alt adevăr, starea de bine are nevoie de atenție, dar probabil că vei lăsa ca lucrurile să meargă de la sine. Vei continua să fi conectat la pământ și la natură, dar reține că obiceiurile pe care nu le corectezi ar putea reveni să te bântuie și în anii următori. Găsește-ți timp pentru a veghea la sănătatea ta.

Stai departe de orice fel de rupturi care te-ar putea afecta emoțional. Prima jumătate a anului vei fi destul de activ, consumând o mare parte din energia interioară. Pentru a doua jumătate, va trebui să renunți la unele activități care te consumă, deoarece problemele de sănătate ar putea să apară pe neașteptate. Ferește-te de obiceiurile proaste și evită produsele alimentare grase, bogate în calorii sau produsele de fast-food, în aceaste perioade. De asemenea, stai departe de stres și tensiuni. 

Este contraindicat orice fel de exces, în special culinar, inclusiv alcool și medicamente fără avizul medicului. Este recomandat să îți organizezi activitatea profesională, astfel încât în fiecare zi să îți faci timp și pentru relaxare.

Consumă alimente bogate în fier, chiar dacă îți place mâncarea picantă. Dieta ta ar trebui să includă salată, spanac, urzici, ștevie, conopidă, broccoli, maghiran, mentă etc.

Horoscop Minerva 2020 Berbec Călătorii

Vei călători mai puțin decât în anii precedenți și astfel, vei rata acele drumuri pline de aventură, deși nu vor lipsi din viața ta oboseala și stresul acumulate.

Septembrie este cea mai bună lună pentru vacanță, dar te vei bucura de mai multe zile de vacanță și în decembrie, când ai putea face călătorii relaxante și frumoase în țară sau în străinătate.

Horoscop Minerva 2020 Berbec Ateționări!

Ești asertiv și agresiv; curajos și competitiv. Prin urmare, te exprimi cu entuziasm și impetuos, devenind un pionier și inițiator.

Pentru tine viață este o luptă și trebuie să câștigi. Să fii primul este tot ceea ce contează,. Indiferent de ce spun oamenii, te implici cu curaj în situații în care îngerii se tem să călătorească.

Ești fie de folos, fie perturbator. Energia ta însă, îi motivează pe ceilalți. Apoi devii un instrument al schimbării. Vrei ca ceva nou să se întâmple, așa că inițiezi schimbarea sau devi plictisitor și provoci probleme.

Urmărindu-ți spiritul de pionierat și competitiv, găsești recunoașterea și împlinirea. Ideea vieții tale este să fii inițiator, să fii primul, să fii un pionier. Te exprimi prin acțiune, vrei noi experiențe, noi întreprinderi sau acțiuni de pionierat pentru a te exprima. Dacă nu, energia și entuziasmul tău devin disruptive și distrugătoare.

Afirmația interioară se transformă cu ușurință în furie și agresiune. Te lupți și te bați cu oamenii, mai ales dacă nu poți fi tu, primul, te revoltă chiar și o concurență sănătoasă care devine pentru tine un factor de ostilitate și atunci te comporți nesăbuit și ofensiv.

Este necesar să ai ocazia să îți exprimi constructiv energia de care dispui aruncându-te în  aventuri cu foarte mult entuziasm. Cel mai bine te simți când ești activ.

Dezvoltă răbdărea, învățând să te proiectezi în mod constructiv și să gândești înainte de a acționa ca necesitate. Practică un sport competitiv care îți oferă șansa de a elibera toată energia în plus.

Când crezi că ești la răscruce de drum, gândește calm și liniștit, nu fi impulsiv. Construiește-ți sentimentul disciplinei dacă vrei să câștigi în viață. Dacă ești dispus să depui mai mult efort, unul dintre visele tale majore se va împlini și va aduce cu sine evoluția.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top