Connect with us
Horoscop Minerva 2020 Fecioară

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2020 Fecioară

Horoscop Minerva 2020 Fecioară. 2020, este un an în care vei descoperi unde te afli pe tărâmurile cele mai profunde, prin faptul că poți investi în felul de a fi și în disciplina cu care te simți cel mai confortabil. Rutine noi și mai sănătoase care includ mișcarea și alimentația te pot elibera pentru a explora deliciile vieții din jurul tău. Te preocupă să îi ajuți pe ceilalți să învețe să-și folosească viața și, în acest fel, ajungi să te preocupe propriea vieță, inclusiv limitelor și darurilor sale. Aceasta înseamnă mai multă comunicare, corespondență, călătorii cu sau cauza unor relații personale sau profesionale apropiate.

Mercur va intra în 2020 din Capricorn, ca pe 4 februarie să ajungă în Pești, în Casa a 7-a, de unde va retrograda pe 14 februarie, energia acestei mișcări vizând reordonarea unor direcții în ceea ce privește parteneriatele, indiferent de natura lor. A doua retrogradare se va petrece din 18 iunie, în Rac și în Casa a 11-a, a prietenilor, a speranțelor și a muncii în grup, pregătindu-te pentru acțiuni altele decât cele care vizează munca, fiind urmat la 3 zile de prima de Soare, una inelară, pe 21 iunie, și care va aduce energia necesară să faci acele schimbări în ce privește comunicarea în interiorului grupului pentru o cauză comună. În sfârșit, ultima retrogradare se va petrece pe 14 octombrie, cu Mercur în Scorpion, în casa pe care o conduce, Casa a 3-a, axându-se de această dată pe comunicare, la toate nivelurile, atât la muncă cât și acasă și în comunitatea în care trăiești. 

Pe 14 decembrie va avea loc cea- de-a a doua eclipsă de Soare, de astă dată totală, în Săgetător și în Casa a 4-a, casa familiei, iar accentul se va pune pe comunicarea cu cei dragi și îți poate schimba felul în care gândești relațiile cu aceștia.

Venus va fi la 1 ianuarie 2020 în Vărsător, în Casa a 6-a, casa muncii, a rutinei la locul de muncă și a nutriției, ceea ce este o veste bună pentru tine Fecioară, deoarece binefacierile ei vor atine latura comunicării și evoluției relațiilor la locul de muncă. Poate aduce și ușurință și fluidtate în proiecte creative sau speculative sau în ceva ce faci pur și simplu cu inima deschisă. Când va intra în mișcare retrogradă, pe 12 mai, în Casa a 10, se activează energia în în ce privește atenția dată carierei și obiectivelor pe care ți le-ai prous să le materializezi. Acum s-ar putea să fi pus în dificultate vis-à-vis de ce dorești și chiar să suporți sancțiuni pentru întârzieri sau pentru neînțelegerea anumitor aspecte care vizează profesia, locul de muncă, felul cum coordonezi anumite programe și proiecte. Încearcă să îți concentrezi atenția asupra activității, deoarece pot apărea unele greșeli. 

Relațiile cu frații sau cu unele rude îndepărtate pot fi reluate acum cu ocazia unui eveniment care va avea loc după 1 noiembrie.

Marte intră în 2020, din ultmul grad din Scorpion, în Casa a 3-a a comunicării, ca pe 4 ianuarie să intre în Săgetător, în Casa a 4-a a familiei. Efortul fizic poate fi cheltuit obținând lucrurile așa cum le dorești în acest domeniu și poate fi nevoie de rezistență fizică legată de lucrurile de bază. Vei depune mai mult efort în achiziționarea sau pentru schimbarea unor lucruri în casă, pentru construirea, îmbunătățirea practică a relațiilor cu cei de acasă. Cumpărarea și vânzarea competitivă poate fi o caracteristică a acestei perioade.

Această poziție a lui Marte poate stimula nevoia de a crea condițiile care să îmbunătățească mediul în care trăiești cu impact asupra sănătății. La un alt nivel, acesta ar fi un moment optim pentru a vă dezvolta talentele înnăscute în abilități care țin de latura comercială. Sau să cultivi ceva ce știi că ar putea avea valoare pentru familie și pe care membrii acesteia îl vor plăti. Marte va retrograda în intervalul septembrie – noiembrie, în Berbec și în Casa a 8-a, ceea ce te va pune să regândești modul cum te folosești de banii altora pentru a-ți crea propriile venituri, pe deoparte, iar pe de alta cum vezi relația intimă cu persoana pe care o iubești.

Jupiter a intrat pe 3 decembrie 2019, în Capricorn, Casa a 5-a, a iubirii și a creativității și unde va sta până pe 17 decembrie 2020, deci anul acesta debutează cu un impuls uimitor în domeniul micilor afaceri și mai ales dacă se pune problema achizițiilor importante cum ar fi un autoturism. Mai poate fi vorba despre o casă sau un câștig foarte important pe care îl aștepți de multă vreme. Una peste alta însă, îți concentrezi atenția asupra vieții sentimentale! Această călătorie a lui Jupiter îți oferă impulsul de a ieși cu puținii prieteni pe care îi ai și de a te distra și poate chiar de a întâlni pe cineva care să facă să îți bată inima. 

Cu toate acestea, familia ta se extinde cu noi membri sau prin înțelegerea unor situații legate de părinți ori de antecesori. Indiferent de problemele pe care trebuie să le rezolvi, lucrurile vor merge spre rezolvarea conflictelor și înțelegerea unora care, la un moment dat, ți s-au părut inacceptabile. Crearea unui mediu de viață pozitiv, nu numai acasă, ci și în inima ta, este soluția tuturor problemelor. Acordă-ți mai mult timp să te relaxezi și să îți reîncarci bateriile, să te vindeci și să găsești liniștea interioară. 

Starea de spirit este excelentă în primele nouă luni ale anului 2020. Ai mai multă încredere în atuurile voastre, ai o perspectivă mai relaxată, mai mult, ai simțul umorului, îți place să te distrezi și să îi faci să râdă pe ceilalți. Jupiter se află în zona divertismentului și iubirii, dar și a micilor investiții, ceea ce înseamnă că mai multe uși ți se deschid, dar nu toate vor duce la drumul pe care vrei să călătorești și ai putea să te încurci încercând să alegi care este cel mai bun mod de parcurs. Mult mai probabil vei fi mai apreciat sau înveți lucruri noi, profesional și ar trebui să te simți mai stabil în domeniul tău sau cu direcția ta, deoarece acesta este un moment în care te poți identifica mai mult cu ceea ce faci pentru viața ta. Relațiile romantice, călătoriile, legăturile cu străinătatea, învățământul superior sau conectarea cu cei aflați la distanță ar putea fi o parte din imagine. 

Începând cu 25 iunie, extinderea se va face prin intermediul noilor asociații și prieteni, sau al unui colectiv cu anumite interese comune prin care poți învăța și crește. Nu uita că spiritele înrudite sau cele cu o cauză comună îți vor extinde lumea în această fază. Programul de lucru sau agenda socială personală vor fi aglomerate într-un fel sau altul și va trebui să ai grijă să nu te supraestimezi sau să subestimezi capacitățile sau intențiile altuia. 

Noile asociații și echipa vor fi esențiale pentru a te putea îndrepta către un obiectiv pe care dorești să-l atingi de foarte mult timp. Această energie ar putea atrage pe cineva care să te îndrume sau să te sfătuiască sau pe cineva pe care să-l poți consulta atunci când ai nevoie. În egală măsură, poți fi tu cel care îi ajută pe ceilalți să avanseze cu noi cunoștințe. Vei simți influența lui Jupiter peste an, dar de la mijlocul anului încolo va fi mai favorabilă pentru cei tine.

Saturn intră în 2020, din Capricorn unde se află de aproape 2 ani, în Casa a 5-a a divertismentului, acreativității și a micilor investiții și te provoca să lucrezi mai cu atenție la ralația cu tine îsuți dar i cu persoana iubită. Va trebui să dezvolți abilități de vorbire și poate să integrezi o nouă înțelegere a limbajului, un nou sistem de gândire sau să îți faci prieten un speciliast în comunicare, dezvoltarea acestor abilități va fi ca și cum ai sculpta, deci fii consecvent și răbdător. Vei afla că anumite percepții nu sunt întotdeauna determinate de o necesitate și poate nici măcar nu sunt adevărate. Pe măsură ce ajungi mai profund la percepția ta, realizezi care este adevărul și îți dai seama că trebuie să faci unele schimbări în propriile moduri obișnuit de comunicare sau de vizualizare a lumii.

Uranus iese din aspectul greu cu Pluto în 2020, distanțându-se cu aproximativ 11 grade de aspectul în sine. El va lucra din Taur timp de aproximativ 7 ani și treptat va revoluționa modul de percepție asupra metaizicii, a credinței și a călătoriilor la distață. Va aduce schimbări și uneori destabilizare în zona resurselor comune și ar putea afecta securitatea materială de bază. Cu toate acestea, dacă te-ai luptat în acest domeniu, tendința lui Uranus de a inversa ordinea lucrurilor poate transforma jocul în favoarea ta, doar să rămâi cu mintea deschisă și dispus să încerci metode noi și, de asemenea, să rămâi deschis la ceva ce odată credeai că nu se  putea întâmpla niciodată și totuși se întâmplă. Ar putea fi o revoluție în gândirea legată de situația materială comună și de valorile de bază. Această energie favorizează, de asemenea, tehnologia nouă, energia regenerabilă sau alte zone pe care le-ai putea considera străine. 

Timp de mai mulți ani, influența lui Neptun s-a făcut simțită în moduri subtile în viața ta, ai fost ghidat de vise, viziuni și de multe ori ai jucat un rolul rezoneurului, ai compătimit, ai susținut și i-ai ajutat pe ceilalți. Uneori, poate că ți-a fost greu să îți descoperi adevărata vocație sau ai suferit de probleme misterioase de sănătate, cum ar fi alergiile ori erorile de diagnostic, pentru tine sau pentru cineva apropiat. De multe ori ai apelat la terapii așternative pentru a trata diverse afecțiuni precum vindecarea spirituală, să spunem. Sau te-ai se implicat în vindecarea altora. Acest tranzit a fost excelent pentru că te-ai putut dezvolta prin arte și meserie.

Acum ,Neptun se află în zona relațională – personală sau profesională – și pot exista îndoieli cu privire la modul în care cineva este cu adevărat cine spune că este sau care sunt adevăratele sale intenții. Semnalele tind să fie încrucișate, de ambele părți. Așa că trebuie să îți faci mai mult timp pentru a te asigura că lucrurile sunt clare între voi și pentru a evita să-i pui pe alții pe un piedestal și apoi, să-ți dai cu părerea. Sper ca amândoi să vă vedeți unul pe celălalt, așa cum sunteți cu adevărat, fără denaturări. 2020 este momentul să găsești un echilibru între speranțe și realitate din jur și să fii capabil să faci față unei relații de dragoste sau în cadrul unei relații profesionale. Evită relațiile excesiv de siropoase sau ignoră ceea ce este scris cu corp de literă mic într-un contract în primăvară.

Forța care Pluto îți schimbă viața din Capricorn, este într-un aspect foarte bun față de semnul tău și înseamnă regenerare la niveluri profunde. Îți va va fi permis să treci la vechile scenarii care s-ar putea lega de valoarea de sine a ta. S-ar putea să obți mai mult control într-o zonă care te-ar aduce în centrul evenimentelor și îți va permite să strălucești într-un mod special și unic. Aceasta este energia renașterii și poate afecta, de asemenea, alegerile tale în relațiile de dragoste care se pot simți destul de convingătoare, mai ales când vei descoperi o legătură sufletească profundă cu cineva.

În plus, de câțiva ani încoace, Uranus se cutremură de dorința de a acționa în cealaltă casă financiară a ta. Acum, Jupiter și Uranus își unesc eforturile cu Saturn pentru te ajuta în investiții imobiliare și în alte acțiuni bazate pe seriozitate, efort și strategie pe termen lung.

Însă Jupiter, Saturn și Uranus acționează disonant atunci când se confruntă cu energiile plutoniene, iar combinația poate fi dăunătoare în caz de speculații financiare sau încercarea de a câștiga bani nemunciți pe care să îi cheltui pe plăceri, haine, capricii și alte lucruri efemere. 

Visele ți-au adus indicii profetice legate de e viitorului tău. Au fost re-lucrate pentru a-ți permite să vezi și să ții cont de ceea ce aduce viitorul. 2020 schimbă accentul și face ca prietenii și dorințele tale cele mai importante să fie câmpul de creștere pentru viața ta și oamenii noi, pentru vise și aventuri noi, care le combină pe cele două, și să sesizezi că sunt motivații puternice.

Vechile prietenii care și-au depășit scopul în viața ta, pot fi acceptate și eliberate. Renunța la visele vechi care nu se mai potrivesc scopului inițial, deoarece o nouă cauză poate duce rapid la un întreg cerc de asociați și tovarăși, iar descoperirea de noi prieteni, duce la descoperirea a ceva nou  pentru care ai lucrat ca să te eliberezi de ceea ce era vechi, anacronic, perimat.

Horoscop Minerva 2020 Fecioară Relațional

Nu vei fi scutit de convulsii în relații în 2020. Pur și simplu decizi să faci o trecere în revistă majoră și i-ai putea elimina pe cei care nu mai corspund nevoilor tale. Problemele de relație și transformare rapidă a evenimentelor se vor întâmpla aparent fără cauză, cu viteza fulgerului și cu greu vei observa că unele dintre ele chiar au dispărut. Răbdarea este o virtute – și tu ești o persoană virtuoasă. Ține constant de asta cât poți și ignoră începutul oficial de an; noul tău început personal va debuta pe 14 februarie de Ziua Îndrăgostiților.

Nu trebuie să înlături vechea iubire înlocuind-o brusc cu cea cu care ești, ci punând lucrurilepe tapet și discutându-le, chiar dacă mintea și inima ta ar putea fi neobișnuit de restricționată, împiedicând deciziile care ar trebui să însoțească prezentul. 

Dacă ești singur, ar trebui să fie atent la cineva special în primele săptămâni ale lunii martie; dacă ai deja partener, așteaptă-te la o perioadă susținută de romantism.

La începutul lunii aprilie este prielnic să participi la identificarea detaliilor din relație sau să purcezi la o vânătoare de relații. Ar trebui să planifici o vacanță romantică în doi sau să faci un plan pentru a-ți atinge scopul secret. Noile relații s-ar putea simți mai frustrante decât merită. 

Întotdeauna acestea sunt atât de împrăștiate sau este doar un defect temporar? Nu te bloca când jocul are loc în jurul tău; de la mijlocul lunii mai până pe 12 iunie, poți fi la fel de bine ca un fluture social. Ai însă grijă ca ”slăbiciunea ta” pe termen lung să nu se simtă abandonată, în mijlocul vârtejului.

Luna iulie este despre libertate și sărbătoare. Explorează un nou teritoriu și fă-ți prieteni noi, asigură-te că extinzi granițele relațiilor de durată pentru a le păstra proaspete și interesante.

Luna august este și mai bună, mai ales că ești în prima linie a jocului tău și ai oameni fermecători, la stânga și la dreapta. Provocarea din septembrie 2020 este și ea una fericită: cum poți asimila cel mai bine aceste schimbări în vechea ta rutină, iată întrebarea întrebătoare.

În caz că ești singur, noua schimbare pe care o vei aborda poate fi un „cine” și nu un „ce”. Nu îți neglija prietenii în favoarea noului comportament; știi că vei conta pe ei mai devreme sau mai târziu.

La începutul toamnei, viața ta se liniștește, la fel cum se linitesc situațiile interesante sau dificile puentru cei dragi. Folosește-ți energiile recent înnoite pentru a oferi asistența generoasă celor care vor avea nevoie.

Sărbătorile te aduc înapoi pe scena socială. Ieșiți din stilul tău rezervat – îmbracă-ți hainele preferate și răsfață-te prin oraș, timp de câteva săptămâni. Vei întâmpina anul care vine, pregătit pentru un început rapid.

Horoscop Minerva 2020 Fecioară Profesional

Cariera ta ar putea cunoaște o schimbare bruscă și ai putea avea acces într-o lume cu totul nouă! Din propria realizare. Chiar dacă nu îți schimbi cariera, vei schimba modul în care îți faci munca. Există o schimbare, în creștere, a sistemelor de comunicații și electronice pe tot parcursul anului 2020.

Perioada poate veni cu sclipiri și rezultate neașteptate. Dar vorbim despre o comunicare fragmentară în relațiile profesionale, dar și în relațiile tale mai intime. Există un aer de emoție și așteptare. Bucură de el, nu l-ai mai avut de ceva vreme și te va simți străin.

Anul Nou aduce securitatea locurilor de muncă, active noi sau încredere reînnoită în sistem. Între 6 și 20 ianuarie, s-ar putea să îți asumi chiar și câteva riscuri, dar după 21, pot eista anumite repercusiuni. Promisiunile mari devin tranzacții sigure în februarie.

Angajamentul tău este admirabil, chiar dacă te afli în afara profunzimii tale obișnuite. Mentori influențabili sau viitori angajatori, manifestă interes față de tine, în jurul datei de 20 februarie, iar dacă dorești modele inteligente de acțiune, vei găsi unul până pe 7 martie, așacăapuca-te de lucru și nu abandona. 

Începând cu 21 martie, munca în echipă este dificilă sau nedorită – poate că nu ai chef să explici ceea ce faci. Dacă conducerea superioară îți acordă mai multă autonomie personală în jurul datei de 5 aprilie, nu pregeta să te folosești de ea. HR-ul se transformă în active după 19 aprilie.

Bucurați-vă de comunicare și cooperare în tot ce faci, până pe 17 mai. După aceasta, trebuie să îți onorezi datoriile și termenele de predare.

Referințele și recomadările vor fi supuse unei examinări intense până în a treia săptămână din iunie, iar ultimul lucru de care ai nevoie acum este o lovitură sub centură care să te dea jos de pecal.

Afacerile încep să meargă, după 22 iunie. Averea personală sporește și ea acum, în lunile zile de vară. Explorează noi opțiuni din planul de beneficii. Începând cu 23 iulie, ar putea exista câteva izbucniri de ego și de drept, dar o mare parte a lunii august promite să fie un moment excelent pentru a te simți confortabil cu echipa alături de care muncești sau pentru a dezvolta noi afaceri.

Principiile și practicile se aliniază frumos în ultima săptămână a lui august. Gândirea revoluționară găsește aplicații principale. Până pe 2 septembrie, vinzi chiar și celor care nu aveau de gând să cumpere. Este un moment agitat din carieră așa că notează-l ca proiect pro bono.

Dacă cifrele scad între 22 septembrie și 24 octombrie, poți calma acțiunea, deoarece este momentul potrivit pentru a veni cu ceva nou. Imaginea și iluzia se reunesc în jurul Halloween-ului, când toată lumea așteaptă câteva trucuri pentru plăcerile lor.

Programarea vacanțelor de sfârșit de an începe poate să tulbure lucrurile în jurul datei de 22 noiembrie. Întâmpini cu grație orice încetinire între 30 noiembrie și 20 decembrie. În ciuda oricăror neatenții și a lipsei de chef, îți vei îndeplini cu ușurință obiectivele în zilele dintre solstițiul de iarnă și Anul Nou.

Horoscop Minerva 2020 Fecioară Financiar

O nouă direcție în sector financiar, poate apărea, în 2020, printr-o schimbare a modului cum îți gestionezi, de altfel minuțios, intrările și ieșirile de bani cash. Este un moment bun pentru a cumpăra și a vinde, pentru multiplicarea activelor și plata datoriilor. Te vei bucura de recolta investițiilor cu risc crescut până la toamna devreme, când vei atrage bani.

Ar putea fi vorba despre un moment de atragere a resurselor financiare de departe prin mijloace neobișnuite și ar putea fi vorba despre sume substanțiale. Încearcă să păstrezi rutina obișnuit de ordonată pentru a economisi. Va trebui să dai și niște teste, târziu în iarna lui 2020, mai ales că dorești să ai o fundație financiară solidă.

În ceea ce privește cariera și afacerile, în 2020, trebuie să munceștu mult pentru a avea succes. Este posibil să întâmpini probleme în ceea ce privește ascensiunea în carieră. Pentru a merge mai departe și a reuși, femeile trebuie să fie foarte hotărâte. Bogăția și banii îți pot aluneca printre degete chiar înainte de a avea șansa să îi obții. Femeile din acest semn astrologic sa cu ascendentul în Fecioară ar putea fi supuse presiunii psihice de către conducere.

Fii foarte atent când investești bani în afaceri, deoarece este posibil să suferi o pierdere majoră, dacă nu ești atent, la începutul verii. Cariera ta ar putea fi unul din motivele pentru care femeile născute în zodia Balanței, suferă tensiuni mentale ridicate.

Respectul și poziția socială vor rămâne intacte pe tot parcursul anului 2020. Chiar și dușmanii tăi vor trebui să admită înfrângerea. În ceea ce privește cariera, septembrie te aduce la o intersecție legată de decizii, iar lucrurile se vor îmbunătăți, undeva după 20 noiembrie, devenind favorabile.

Horoscop Minerva 2020 Fecioară Sănătate

O sarcină profesională stresantă devine mai necorespunzătoare odtă cu începerea anului 2020 dar vei face o corecție rapidă pentru a te alinia ca sănătate să faci față diverselor disfuncții organice. Problemele de sănătate nu vor fi totuși prea mari în acest an, deoarece vei avea un aer activ, alert și emoțional legat de deciziile tale și care va vibra, pur și simplu, bine.

Ai tendința să îți faci griji și să te temi de sănătate în mod natural. Dar 2020 este un an în care nici măcar nu va trebui să te deranjezi pentru vreun neajuns legat de starea de bine. Bunăstarea este al ta drept recompensă pentru anii petrecuți în disciplină. Atitudinea determină sănătatea. La jumătatea anului 2019 ai pus capăt tulburărilor din viața ta. 2020 este un moment de pregătire pentru revenire.

Cu alte cuvinte, sănătatea este bună în cea mai mare parte a anului. Vor știi să se protejeze și nu va apărea vreo boală care să le dea de gândit. Deoarece Jupiter se află în Casa a 5-a a temei natale, ar putea să existe unele cheltuieli neașteptate, legate de o naștere și de un nou născut. Este posibil să apară unele boli minore, cum ar fi febra sau cele digestive.

Horoscop Minerva 2020 Fecioară Călătorii

Machu Picchu este locul ideal de vacanță pentru tine. Atenția la detaliile pe care oamenii care au construit acest vechi oraș le-a oferit în arhitectură, agricultură și în toate formele, constituie un element de inspirație pentru nativii Fecioară. Machu Picchu este un oraș incas din secolul XV, situat în regiunea Cusco. Ruinele redescoperite în 1911 de arheologul Hiram Bingham au ajuns să fie considerate unul dintre cele mai frumoase și misterioase locuri din lume.

Horoscop Minerva 2020 Fecioară Atenționări!

Ești o persoană ordonată și meticuloasă, care caută ordine și perfecțiune în orice. Dorind să servești și să ajuți în mod practic, ești mai potrivit să fii asistent decât să fii o stea.

Prin abilitățile tale în ce privește critică și ochiul format pe detalii vei găsi recunoaștere și împlinire. Ideea vieții tale este să ai grijă de jobul mic care ajută la formarea unei imagini mai mari. Din această cauză, te poți pierde în detalii inutile. Prin urmare, trebuie să înveți să faci deosebirea între ceea ce îți servește și ceea ce este doar material de umplutură. Scopul tău este să ajuți și să fii în serviciul celuilalt, intervenind personal în viața oamenilor. În general, ești o persoană de ajutor dispusă să facă orice sarcină i se cere.

Ești cel mai bun acolo unde este necesară metoda și rutina, fiind un cercetător, analist sau tehnician excelent.

Pentru că ești dependent de obiceiuri și rutină, ești previzibil. Te superi dacă ești perturbat în ce faci. Vrei ca oamenii să facă lucrurile la timp și să aibă o rutină ca și tine. Dacă nu o fac, vei încerca să le forțezi mâna, ca să spun așa sau te vei îmbolnăvi de nervi. Acest lucru se va vedea imediat în dieta și în practica ta zilnică. Sănătatea și dieta sunt importante pentru tine.

De asemenea, poți fi un meșteșugar priceput și îți plac animalele mici. Beneficiezi de ucenicie sau de o perioadă de pregătire într-un fel. Deoarece ești un astfel de perfecționist, este important să-ți dai seama că alții nu au standardele tale de perfecțiune și igienă.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top