Connect with us
Horoscop Minerva 2020 Gemeni

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2020 Gemeni

Horoscop Minerva 2020 Gemeni. Viața înseamnă schimbare. Îmbrățișează acest concept și anul 2020 îți va aduce nu doar aventuri interesante ci și noi oportunități de creștere personală și profesională.

Pregătește-te și pornește la drum! Acesta este mesajul lui Jupiter, care a ajuns în Capricorn, în Casa a 8-a, pe 3 decembrie. 

În 2020, Mercur planeta comunicării și a tranzacțiilor de orice tip, începe anul în semnul Capricornului, în care a intrat pe 30 decembrie până pe 17 ianuarie, când va intra în Vărsător. Va activa domeniul cel mai intim al temei natale, Casa a 8-a, care este legat de active comune și bunuri parajabile, de intimitate, de moșteniri și de manipularea banilor altora. Acțiunile, conversațiile și ideile se vor concentra asupra modului de a progresa și de a-ți urmări scopurile. Cultivarea contactelor va fi importantă și te va face atent la tot ce se spune în jurul tău, ajutându-te să adunai informații utile.

Prima din 2020 va fi una de penumbră, chiar pe 10 ianuarie, în Casa a 2-a, semnul Racului. Accentul va fi pus pe sectorul de finanțe, proprietăți și resurse de bază și semnalează noi începuturi legate de oricare dintre aceste domenii.

Cea de a doua, va fi o eclipsă parțială de Lună, pe 5 iunie, în Săgetător. Ea va pune accentul pe parteneriatele de orice fel, inclusiv căsătorie, dar ar putea activa și domeniul terapiilor alternative care anul acesta ar putea juca un rol importat pentru tine. Concentrarea pe semnul opus, în Casa a 8-a semnalează noi începuturi, personale sau profesionale, cu interese comune și resurse comune. Eclipsa îl găsește pe Saturn conjunct cu Pluto, cu Mercur și cu Soarele, ceea ce poate însemna că trebuie să iei în serios această zonă în următoarele 6 luni.

Venus va fi începe anul în Vărsător, în Casa a 9-a, dar foarte curând, pe 14 ianuarie, va trece în semnul Peștilor, în Casa a 10-a ceea ce pare a fi o veste bună pentru tine, cariera se va axa încă de la început de an pe latura spirituală, în mod special. Apoi, pe 13 mai va intra în retrogradare până pe 25 iunie, în semnul tău și centrul de greutate se va muta pe felul cum te simți și cum te percepi tu în raport cu celălalt.

Prima eclipsă de Soare, va fi una inelară și va avea loc pe 21 iunie, în semnul Racului ceea ce sugerează că atenția ta va fi pe modul cum îți câștigi banii și cum îi aduni averea ca să câștigi stima de sine de care ai atâta nevoie. Aș spune în timp ce soarele strălucește, există un curent cosmic îndreptat în direcția ta. Te poți descurca bine în negocieri și poți deschide o afacere în timpul acestui tranzit. Cineva poate fi bancherul tău sau pur și simplu ridice mingea la fileu pentru tine, tocmai când ai nevoie. 

Eclipsa parțială de Lună din 5 iulie, în Capricorn și în Casa a 8-a, îți cere să te asiguri că înțelegi că este o perioadă finită în care te poți descurca mai bine dacă îți joci cărțile corect și nu te aștepți ca lucrurile să rămână la fel pentru totdeauna. În general, ar trebui să te simți mai susținuți, acest lucru poate însemna și financiar dar și cu alte tipuri de resurse sau de sprijin moral necesare. În general, ar trebui să te simți mai așezat emoțional în relație.

Marte începe anul în ultimele grade din Scorpion, semn pe care îl conduce alături de Pluto, apoi va intra în Casa a 7-a, în Săgetător până pe 16 februarie. Este un tranzit care și va dinamiza tot ceea ce îseamnă relație și afaceri legale. Probabil vei avea mai multe ocazii să fii în centrul scenei sau pur și simplu strălucește în felul tău special. Vei avea mai multă dispoziție să îți asumați riscuri și să-i încurajați pe alții să facă același lucru în timpul în care Marte va fi în mișcare retrogradă între 9 septembrie și 14 noiembrie, urmat la două săptămâni de ultima eclipsă de penumbră de Lună, în semnul tău și care te va obliga să îți asumi responsabilitatea de a fi tu și să dai importanță sănătății.

Jupiter a intrat în Capricorn pe 3 decembrie 2019, în Casa a 8-a , unde va rămâne aproximativ un an și de unde va gestiona veniturile tale provenite de la alții, moșteniri sau banii altora care te ajută pe tine să îți dobândești propriile surse de venit, un timp pentru un adevărat ritm de creștere în viața ta, când mintea ți se va deschide către noi domenii de interes și alte aspecte asupra lucrurilor, deci o curbă de învățare! Pe 14 decembrie va avea loc o eclipsă totală de Soare, în semn opozabil, atenția ta îndreptându-se în special, asupra parteneriatelor și aș spune însă că nu este vorba despre căsătorie ci despre alt tip de parteneriat.

Călătoriile, alte culturile sau învățământul superior ar putea face parte din această imagine. Vei detecta noi posibilități, vei privi spre orizonturile îndepărtate și vei gândi la scară mare. Influența expansivă, binevoitoare a lui Jupiter va încuraja o nouă înțelegere și te-ar putea cufunda în scenarii necunoscute din care vei avea de învațat foarte mult. Va fi un moment bun pentru a te lansa în proiecte noi sau într-o întreprindere nouă. De asemenea, este un moment de a analiza a unor probleme legale într-un mod major sau minor. Cum la nivelul Casei a 8-a vorbim și despe bani, creșterea va tinde să vină mai mult prin finanțe, proprietăți sau alte modalități materiale. Categoric este momentul pentru a-ți valorifica activele, fie ele materiale sau sub formă de talente înnăscute. Această vibrație poate atrage resurse utile și descoperi mai multe despre valoarea lor în viața ta. Profită de Jupiter în Capricorn, pentru a stabili orice ar te-ar putea ajuta să te extinzi mental sau fizicîn noi teritorii, deoarece ar putea duce la condiții mai bune sau la resurse mai dorite. 

Saturn în Capricorn, adică în domiciliu este acum partenerul lui Pluton, influxurile celor doi se intensifică, dar le armonizează forțele. Începând cu 6 octombrie 2019, Saturn a început să manifeste un program de lucru mai dur sau, pentru unii, a sporit sensibilitatea în ceea ce privește sănătatea. În general, înseamnă o muncă mai grea și mai mult serviciu pentru alții, în mod regulat, dar și menținerea lucrurilor bifând odată cu întreținerea și reparațiile. Este un moment minunat pentru a deprinde abilități practice și pentru a le aplica în mod util. 

Uranus este într-un aspect pozitiv și oportunist pentru semnul tău. S-a mutat acum doi ani în cea mai subtilă zonă a temei tale natale, Casa a 12-a, o zonă asociată cu lucrurile făcute din spatele scenei, cu retrezirea spirituală dar și cu reglaje temporale care să te ajute să evoluezi. Este probabil să fii antrenat într-o clasă diferită de oameni sau cu un nou cerc de asociați sau parteneri care au interese comune. Influențele proaspete, echitabile, te pot inspira să gândești în termeni foarte interesanți și neobișnuiți, dar ar putea însemna și că speranțele și visele pe care le-ai tot amânat le vei repune pe tapet și le vei realiza. 

Este mai probabil să dezvolți interes pentru științe sau o tehnologie nouă sau să schimbi idei în cadrul unui grup de spirite înrudite și vorbim despre o vibrație inovatoare, alternativă, ceea ce înseamnă că poți descoperi abordări care nu sunt la fel cu ale celorlalți și care favorizează inovația în domeniul IT sau a energiei durabile ori în alte domenii. O structură anterioară poate fi înlocuită cu o nouă serie de opțiuni și va trebui să te adaptezi unui mediu uneori surprinzător, dar interesant, care accelerează viteza cu care se întâmplă lucrurile.

De mai mulți ani, Neptun face ca influența sa să fie resimțită în zona cum evadezi din obișnuitul profesional ca să faci ceva extraordinar. Și în noua manifestare a lui Neptun, poate însemna că trebuie să lași deoparte propriile dorințe legate de cariera sau de direcția generală în viață și să te faci disponibil într-un mod mai dezinteresat, deoarece servește sau promovează binele tuturor. Dar nu totul înseamnă sacrificiu, acest tranzit va fi excelent pentru persoanele care au profesii cum ar fi medicina, navigația, alimentația publică dar și vindecarea, spiritualitatea, organizațiile de caritat și orice altceva care servește unui scop superior sau unui bun comun.

Dacă ai suflet de artist, această vibrație îți va stimula imaginația. Dar uneori îți vei da seama că nu ai gândit lucrurile clar. Și, atunci când vine vorba despre adevărata apreciere, cu Neptun aici poate însemna că uneori că devii invizibil și te poți simți ignorat sau neapreciat sau poate că ai fost înțeles greșit de către alții. 

Forța care vă schimbă viața cu Pluto în Capricorn, înseamnă regenerarea la niveluri profunde în următorul deceniu. Vei da drumul la vechile scenarii care ar putea avea legătură cu proprietatea, banii sau alte resurse pe care le împărtășiți sau le-ai împărtășit cu altcineva. Vechea ordine se prăbușește și punțile se așează pentru un nou răsărit în moduri materiale sau cu conexiuni profunde de suflet. Vei învăța cum să alegi cele mai valoroase piese din trecut și să le duci în viitor, în ascensiune, asemenea cu păsării Phoenix care se ridică din cenușă. Te-ai putea simți mai atras de latura mistică, ascunsă, spirituală a vieții. De asemenea, acest tranzit poate însemna o moștenire încasării în active sau economii anterioare, dar poate însemna și lupte pentru putere și turbulențe legate de active, moștenire și propriile tale credințe. 

Poziția lui Pluto în Capricorn este uneori solicitantă la nivel emoțional, dar face o muncă interioară titanică prin faptul că te determină să renunți la ce este vechi pentru a renaște și, împreună cu influxurile uraniene, să poți progresa cu ceva pe care l-ai dorit de foarte multă vreme.

Horoscop Minerva 2020 Gemeni Relațional

2020 va fi o ușurare vis-à-vis de toate schimbările în relații de care ai avut parte în ultimii ani. Divorțuri, decese, ruptură în parteneriate, tulburări majore în legăturile sociale și care au fost tema din ultimii ani. Până în primăvară vei începe să dezvolți relații mai calme și mai bine stabilizate, cu prietenii și cu cei din jurul tău, c la începutul verii să simți din nou dragostea. Iar până la sfârșitul anului vei începe din nou să ai relații mai personale și mai semnificative, mai ales dacă urmărești o schimbare a relației existente, să o duci la un alt nivel.

Prima săptămână a lunii ianuarie te găsește în creștere față de anul trecut; continui să experimentezi uneori durerea evoluției în unele angajamente, dar sufletul și inima ți se vor lumina până pe 22 ianuarie, când iubirea se instalează într-o rutină ușoară, binevenită.

Dacă ești în căutarea iubirii, februarie ar putea fi un punct fiebinte; vezi, gustă, analizează, dar păstrează-ți standardele la un nivel ridicat. Dacă formați deja un cuplu, nu te lăsa într-atât de prins în vârtejul social încât să pierzi conexiunea. Distracția este bună și este doar o parte din distracția în doi.

Pe 17 februarie până în 10 martie, Mercur retrogradează în Casa a 4-a, Casa familiei, în Pești. Interiorizează această energie și folosește-o ca să vindeci anumite aspecte ale relației cu ea.

Ai mintea limpede, dar inima îți poate cânta ca în ritmul primăverii. Dacă ai o relație de mult timp, atenție nu Cuma să se transforme într-o luptă pentru putere, așa că fii dispus să pierzi ceva teren. Vei ajunge la un compromis până pe 21 aprilie și asigură-te că vei face acest lucru cu grație, fără zâmbete cu subînțeles.

Dacă ești singur, poți fi prins într-un schimb frustrant de replici care te va lasă constant cu ridicatul din umeri dacă nu ești atent ce anume dorești de la o relație. Venus va retrograda din 12 mai până pe 25 iunie, în Casa a 8-a, în semnul tău, vizate fiind toate formele de manipulare a banilor. Dacă știi că ceva nu funcționează cum vrei, oprețte-te și regândește deoarece este psobil să se fi strecurat o eroare în ceea ce faci. Fă ceva pentru tine și nu lăsa loc de interpretări. Până pe 21 mai, toate răspunsurile sunt în favoarea ta. Dă dovadă că știi să fii și în romantic și ia lucrurile ca atare.

Iulie aduce momente pasionale în orice relație – nu doar nopțile care au fost făcute pentru dragoste. Ai vrea să fugi cu persoana iubită udeva unde să nu te știe nimeni, dar, din păcate, trebuie să fii atent, mai ales în august. Noile relații pot avea anvergura unei lovituri pe nepregătite, când munca te ține departe de cei ai de făcut, perioade îndelungate.

Dacă lucrurile se desfășoară așa cum și le-ai programat, oamenii te înțeleg și empatizează – și vei putea sărbători noile succese la începutul lunii august. Evadează când poți, chiar dacă este doar pentru un weekend. Lasă munca la ușă și deconectează telefonul.

Mercur va retrograda pentru ultima oară, anul acesta, în Casa a 1, casa personalității, în Sorpion și este posibil ca acea latură spirituală care te-a insuflat în vară să primească noi conotații vis-à-vis de tine, ca persoană.

Până pe 20 octombrie, vei fi în căutarea distracției și nu drești alteceva decât să te simți bine. Îndrăgostiții vor aprecia atitudinea ta, dar nu folosi umorul pentru a ascunde dorințele inimii tale.

Începutul lunii noiembrie aduce o perioadă de descoperire de sine. Nevoile care țin de creativitate te pot îndepărta de draga/-ul ta/ tău, în timp ce cei singuri pot fi atrași de tot ceea ce înseamnă creație artistică serioasă. Găsești puterea să vezi aceste interese până la sfârșit, chiar dacă pentru asta va fi nevoie să fi muncești sub tensiune.

Luna decembrie va fi o sărbătoare, de la un capăt la altul și iubirea va fi prezentă de parcă ți-ai expune inima și sufletul pe un platou.

Horoscop Minerva 2020 Gemeni Profesional

În ultimii ani te-ai mulțumit să stai în umbră. Ei bine, anul acesta aduce o schimbare în acea stază de automulțumire și până la începutul verii vei simți nevoia de a fi mai prezent în public, să fii mai văzut și să mergi pe o cale care să îți permită să mergi spre ceea ce dorești.

Până la sfârșitul anului, vei începe lucrări sau proiecte noi legate de carieră și te vei simți excelent cu munca pe care o faci. Este posibil să fi avut conflicte anul trecut cu unul din șefii tăi, dar asta va facilita până, la sfârșitul anului 2020, colaborările pe termen lung.

Vei lua decizii mai bune. Domeniile de lucru care pot fi de interes și vor avea legătură cu studiul, călătoriile, calculatoarele, electronica, domeniul cunoașterii și informațiilor. Va fi ca o recompensă pentru așteptările tale.

Poate că sărbătorile au fost excelente, dar ele nu au șters preocupările cu care încă te confrunți în ianuarie. Te vei adapta la schimbările de la locul de muncă sau la sarcinile nedorite. Până la data de 21 ianuarie, poți face față cu succes oricărei etici comerciale complicate. 

Și în timp ce încerci să nu amesteci afacerile cu plăcerea, cineva are mai multcâteva idei profesionale de Ziua Îndrăgostiților legate de tine.  Toți jucătorii primesc o doză de forță reală pe 20 februarie. Proiectul tău ar putea chiar să prospere într-un climat fără iluzii după 7 martie.

Totul vine la pachet pentru tine, odată cu începutul primăverii. Începând de la sfârșitul lunii martie, acreditări și referințe extraordinare preced acest moment. La începutul lunii aprilie, te cufunzi pânp peste cap în proiecte noi, ofertante. Poți aborda un talent nou, nesperat, seara în jurul orei 19.00, accelerând ritmul până la data de 30 aprilie.

Oamenii îți respectă autoritatea pe tot parcursul lunii mai, ceea ce duce la o promovare sau un transfer benefic de putere până pe 21. 

Ca stea în ascensiune, care știe întotdeauna ce să facă, strălucești și mai mult între 10 și 21 iunie. Mercur va retrograda în Casa a 9-a a studiilor, a spiritualității și a drumurilor lungi și este posibil să redescoperi acea spiritualitate de care ai nevoie și pe care ți-o insuflă  studiul. Începând cu 29 iunie, aparițiile îți sunt citicate și atunci vei face apel la public sau la o anumită ierarhie internă. 

Te implici activități de mentorat sau pro bono până pe 23 iulie. Vei petrece luna următoare umplând agenda cu problemele de care vrei să vei.

Păstrează-ți relațiile de lucru nealterate, în special după jumătatea lunii august – nu îți poți permite să pierzi bunăvoința oamenilor. Unele dintre cele mai bine planuri stabilite vor primi undă verde pe 23 august. Poate ai ajuns prea departe mai repede. Consideri probabil acest lucru un regres dar nu este  sfârșitul lumii, așa că mergi înainte.

Capaitatea ta pentru controlul daunelor scade atât cât trebuie între 23 septembrie și 24 octombrie. Nu ispiti soarta în zilele de 14 și 28 octombrie, nici măcar atunci când soluția pare evidentă. Vei prelua controlul asupra propriei creativități, în jurul lui 30 octombrie, ceea ce ar putea fi asemuit cu întoarcerea clovnilor în circ.

După data de 8 noiembrie, ai atâta abordare cât de mult dorești să riști. Toată schimbarea este bună până la solstițiul de iarnă, 22 decembrie, apoi încearcă să îți iei vacanță și să reinvestiți în faptele bune, doar că aceasta este posibil între sărbători.

Horoscop Minerva 2020 Gemeni Financiar

Anul 2020 nu pare a fi o perioadă foarte bună pentru situația ta financiară. Este necesar un anumit nivel de conștientizare din partea ta pentru a rămâne ferm pe teren în timpul perioadelor de tulburări financiare. Nu fi pesimist dar rămâi reâținut în ce privește bunurile materiale pe care le dorești, deocamdată. Păstrează-te plăcerile imediate, deoarece fluxul este doar pentru a-ți satisface nevoile primare și nu dorințele.

Cu toate acestea, lucrurile vor deveni bune pe măsură ce treci în a doua jumătate a anului.  O parte din efort și anumite angajamente îți vor îmbunătăți finanțele într-un mod semnificativ. Rămâi pozitiv, găsește mijloace și îmbunătățește fluxul de modalități pentru noi descoperiri de a face bani, pe măsură ce anul trece. Echilibrarea bugetului prin contabilizarea lucrurilor te va ajuta foarte mult pe termen lung. Ultimul sfat pe partea financiară este să economisești cu toată puterea, pe cât poți, pe măsură ce apar perioadele cu probleme în viitor. Fii pregătit să faci față cheltuielilor nedorite de la sfârșitul anului.

Mercur va retrograda în sectorul banilor dvs. de la mijlocul lunii iunie la mijlocul lunii iulie și este posibil să fie necesar să acordați o atenție deosebită atenției finanțelor dvs. în acest timp. Acest lucru poate aduce provocări în felul cum îți cheltui banii, dar și în relația financiară cu colaboratorii, șefii, angajații sau clienții vei dori să faci unele schimbări în mediul de lucru. Poți fi ușor stresat, așa că vei dori să ai grijă de tine și să împarți lucrurile mari în lucruri mai mici.

Este posibil să fie nevoie să fi mai practic sau mai responsabil financiar și a nu impulsiv cu finanțele tale. Încercă să eviți cheltuielile mari care pot reveni să te coste mai târziu. Poate fi un moment bun pentru a câștiga bani într-un fel în care o făceai și înainte.  

Eclipsă parțială de lună din  10 ianuarie are loc la nivelul Casei a 2-a, în Rac, și s-ar putea să fie necesar să finalizezi un aranjament sau un acord financiar, să rezolvi probleme financiare și poți avansa decizii financiare inteligente. Pe 21 iunie, are loc în același semn și în aceeași casă, o eclipsă inelară de Soare când vei putea să faci noi planuri financiare, obținând bani într-un mod nou sau neașteptat și poți colecta noi informații financiare.

Neptun rămâne în sectorul carierei tot anul, iar Mercur va retrograda în acest sector în a doua jumătate a lunii februarie până la începutul lunii martie. Acest lucru poate aduce provocări atunci când vine vorba despre abordarea obiectivelor și a calității vieții și este posibil să fii nesigur ce trebuie să faci și ce nu. Instinctul te pot ajuta să îți dai seama. 

Marte se află în acest sector la mijlocul lunii mai până în iunie și te poți simți mult mai ambițios, mai muncitor, mai disciplinat și mai concentrat pe ceea ce dorești să obți.

Horoscop Minerva 2020 Gemeni Sănătate

Astrele te avertizează că în 2020 trebuie să fii mai atent la sănătatea ta. Poziția nefavorabilă a lui Marte îți va crea unele probleme la nivelul sistemului digestiv sau respirator. Ai grijă și protejează-ți sănătatea. De asemenea, fii atent și la factorul de stres care îți poate crea probleme.

S-ar putea să constați că 2020 este un an de echilibru și că îți poate impozita resursele de sănătate, în tentativa de a fece prea repede, prea mult. Dacă reușești să planifici ce ai de făcut, poate fi mai ușor și să te recuperezi foarte repede.

Asigură-te că faci toate controalele fizice și medicale. Când vei descoperi ce ți-a provocat sănătatea, te vei reorienta rapid și vei deveni extrem de conștient de dietă, hrană, surse alimentare și preparare, exerciții fizice și mișcare. 

Horoscop Minerva 2020 Gemeni Călătorii

Pentru nativii Gemeni, New York-ul este destinația unde trebuie să meargă în 2020! Adoră acest oraș care nu doarme niciodată și trăiește într-un ritm rapid! Cu o mulțime de opțiuni, experiențe și oportunități de interacțiune socială, New York-ul mustește de lucruri care merită explorate!

Horoscop Minerva 2020 Gemeni Atenționări

Ești foarte curios. Vorbești mult, ești adaptabil și schimbător, dar nu ai puterea de a sta într-un loc. Tu ești Peter Pan sau Copilul etern și este posibil să nu crești niciodată, iar oamenii sunt fermecați de acest lucru.

Modul în care te exprimi, se schimbă continuu, pe măsură ce cauți varietate și stimuli mentali în tot ceea ce faci. Viața pentru tine trebuie să fie captivantă și motivată cu o mulțime de activități care să îți ocupe mintea.

Adesea faci două lucruri deodată, fapt care te poate marca și continua de-a lungul vieții. Având o agilitate manuală ieșită din comun, te plictisești repede și atenția ta zboară în altă parte.

După ce ai obținut ceea ce ai dorit, îți pierzi interesul. Prin urmare, este posibil ca oamenii să te considere superficiai și inconsistent, ușuratec. 

Te exprimi prin cuvinte și cu mâinile. Ești un vorbitor și comunicator extraordinar     care întreabă mereu „de ce”, iar acesta este punctul central al vieții tale.

Prin dezvoltarea abilităților de comunicare vine recunoașterea și împlinirea de sine. Te exprimi cel mai bine cu mintea motiv pentru care intelectul tău are nevoie de stimulare continuă.

Este important să dezvolți o anumită profunzime și să cultivi sentimente reale în auto-exprimare. Dacă vrei să dai un sens vieții tale, evită să îți împrăști energiile în prea multe lucruri și activități.

Te exprim cel mai bine în domenii care implică vorbirea sau scrierea, cum ar fi jurnalismul, radioul, telefonul etc. sau să fii implicat în relația vânzător, călător sau interpret.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top