Connect with us
Horoscop Minerva 2020 Pești

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2020 Pești

Horoscop Minerva 2020 Pești. În prima jumătate a anului 2020, te vei izola de oamenii apropiați. Devii retras, tăcut, detașat, nu vei mai dori să întâlnești oameni noi și anulezi orice eveniment social. Pur și simplu nu vei avea chef. În ultima vreme, au fost evenimente care te-au obligat să te gândești bine la ceea ce vrei, la ceea ce este important pentru tine și asta a făcut să simți nevoia de a te depărta de ceilalți, astfel încât să poți rezolva lucrurile tu cu tine.

Această perioadă va dura până în iunie 2020, când viața ta se va schimba radical, când

vei obține recunoașterea profesională și îți vei aminti că există și viață privată, așa că vei permite iubirii să reintre în viața voastră.

Mercur va intra în 2020 din Capricorn, Casa a 11-a, a cunoștințelor, a prietenilor, a mediului social în care trăiești, a speranțelor și scopurilor personale, a umanitarismului, progresului și viitorului. Aceasta va presupune că vei fi înrădăcinat mai mult în fluxul de schimb de informații. Deci, așteptă-te la mai mult dialog, corespondență și idei centrate în jurul nevoilor și dorințelor personale. Asigură-te că ai timp și pentru meditație da și momente de liniște.

Prima retrogradare a lui Mercur se va petrece pe 17 februarie, în Pești, Casa 1, a personalității, perioadă în care impulsivitatea ta ar putea răbufni, mai ales că tu ai tendința să fii un pic dramatic. Cea de a doua retrogradare va avea loc pe 18 iunie, în Rac și în Casa a 5-a a creativității și a iubirii când orice emoție pe care ai blocat-o până acuma va ieși la iveală, ceea ce poate deveni copleșitor pentru cei din jurul tău care se vor simți agresate, chiar dacă s-ar putea să ai motive întemeiate pentru a te supăra și pentru a reacționa astfel. Trebuie să găsești o cale de mediere pacifistă. Cea de a treia retrogradare va avea loc pe 14 octombrie, în Scorpion, în Casa a 9-a. În această perioadă, este important să înțelegi importanța modului în care îți formulezi opiniile legate de filosofie, religie sau metafizică și modul în care îți exprimi sentimentele vis-a-vis de acestea. Este mai bine și mai sănătos să te gândești de două ori înainte să spui ceva. Asta nu înseamnă cătrebuie să renunți la ideile și concepțiile tale.

Prima eclipsă de Soare, va fi una inelară și va loc pe 21 iunie, în Rac, în Casa a 5-a a iubirii, creativității, a divertismentului. Ar putea aduce o iubire neașteptată, ți-ar putea deschide perspectva carierei prin scris – carte sau mass media, te atenționează asupra modului cum gestionezi relația de dragoste și îți poate schimba radical viața în cazul că nu ești căsătorit, făcându-te să îți dorești propria famile.

A doua eclipsă de Soare, una totală, va avea loc pe 14 decembrie, în Săgetător și în Casa a 10-a a carierei și a obiectivelor personale. Este posibil să te afirmi într-un domeniu care ține de juridic sau de învățământul superior. Eclipsa aduce energia schimbării care îți poate schimba radical viața profesională îndreptându-te pe calea care o ai de urmat.

Venus va fi în Vărsător, în Casa a 12-a,  cea mai subtilă casă a zodiacului pentru că aici se întâlnesc inconștientul colectiv cu cel personal, lucrurile pe care le ții în sufletul tău și de care nu vrei să afle nimeni, locuri de recluziune fizică dar și psihică, când ne referim la prizonieratul fictiv, toate acestea se regăsesc aici. Posibil să descoperi ungrup de persoane cu interese comune sau împărtășind o experiență comună care ține de planul metafizic. Conectarea cu ceilalți poate aduce resurse de dorit.

Perioada de retrogradare, din 12 mai până pe 25 iunie, în Gemeni și în Casa a 4-a a familiei, te face atent asupra ingerințelor celor din familie, devi mai interesat de moștenirea patrimonială, de poveștile strămoșilor tăi, dorești să reabilitezi ceea ce se poate reface și să conservi ceea ce ai. Te va interesa bunăstarea părinților, dacă mai trăiesc, te vei simți mai apropiat de ideea de familie și dacă nu ești căsătorit s-ar putea să îți dorești asta. De asemenea, poți descoperi lucruri legate de sănătatea ta.

Marte intră în 2020 din ultimul grad din Scorpion, ca pe 4 inuarie să intre în Săgetător, în Casa a 10-a a carierei și a obiectivelor personale legate de carieră. Aici vorbește despre efortul fizic care poate fi cheltuit pentru a obține lucrurile pe care le dorești poți avea o întâlnire cu cineva sau cu o situație care are un efect puternic asupra voastră. În funcție de cât de util sau de neputincios te simți față de acest lucru, poți face cel mai bine să îți schimbi poziția de angajament sau să cauți lacunele din situația ta care îți poate aduce condiții mai bune, remediindu-le.

Cu Marte retrograd, în lunile septembrie – noiembrie, în Berbec, semnul pe care îl stăpânește și va urma o perioadă extrem de dinamică în care atenția ta va fi concentrată pe cum ai putea să îți sporești veniturile proprii, fie bani, fie proprietăți. Mulți dintre voi își vor dori o casă a lor și vor face totul să o aibă. În același timp, ți se recomandă să acorzi o atenție specială sănătății și felului în care îți câștigi existența, să tratezi condițiile existente și să nu te lași copleșit de situații mai puțin neplăcute care pot apărea în calea ta. În schimb, ai o energie redusă în realizarea sarcinilor zilnice.

Jupiter a intrat în Capricorn pe 3 decembrie, unde va rămâne aproximativ un an când se va muta în Vărsător. Jupiter își are reședința în Casa a 11-a, evidențiind extinderea legată de cercul tău social, de spațiul interior și exterior. De asemenea, acest tranzit te ajută să îți stabiliți sentimentul de apartenență la umanitate ca să te simți mai echilibrat. În exterior, relațiile cu prietenii și comunitatea în care trăiești ar trebui să îți îmbunătățești sau să îți extinzi relațiile și visele sau să le adăugi la baza de acțiuni caritabile. Dacă crezi că este timpul să te muți, atunci poți face bine un schimb de proprietăți în cadrul acestui tranzit. Plecarea în voluntariat în țările lumii a treia, într-un loc pe care îl preferi sau conectarea cu o altă cultură poate deveni mai mult o normă. Sau ai putea învăța multe chiar în curtea din spatele casei. În această perioadă, Jupiter te îndrumă să găsești un spațiu emoțional sau un loc pe care îl preferi.

Jupiter, va retrograda între 14 mai și 13 septembrie ceea ce sugerează o perioadă în care vei putea fi mai apreciat pentru tine – cine ești în interiorul tău și vei fi mai expresiv, mai creativ sau mult mai mult, în centrul atenției celorlalți. Ești încurajat de energia spontană, chiar auto-indulgentă și ar putea ajuta la aducerea romantismului în viața ta sau la crearea condițiilor pentru un mediu mai distractiv sau iubitor – ori ambele! Poți crește prin contactul cu oamenii sau poți avea mai mult acces la activități cu caracter caritabil.

De asemenea, este un moment în care banii pot fi obținuți din speculații sau folosindu-ți talentul tind să fie îmbunătățite în acest moment. Ai mai mult acces la un mediu sau stil de viață orientat spre performanță socială. Jupiter retrograd îți va permite să corectezi exagerările și disonanțele în percepțiile sau viziunea ta despre omenire, ajutor, afirmare și destin.

Saturn a intrat în 2020 din Capricorn, domiciliul său, în Casa a 11-a. Dar în comparație cu ultimii doi ani, în martie va face prima vizită în Vărsător, în Casa a 12-a dar prin retrogradare la 1 iulie va reveni în domiciliu ca să îl părăsească pentru următorii 28 de ani, pe 16 decembrie. Vei lua mai în serios problemele legale sau conexiunile la distanță mai mare, ideea de voluntariat și cea de caritate. Ai putea integra o nouă înțelegere a conceptelor, limbajului, culturii sau a unui sistem de gândire a mediului social în care pătrunzi. Dezvoltarea unei ideologii sau a unui câmp de cunoaștere va fi treptată, cum ar fi sculptura unei forme din piatră. Deci, fii consecvent și răbdător. Într-un fel sau altul o dimensiune diferită ți se va releva prin locuri și persoane necunoscute sau doar prin cele care au un set de valori asemănătoare cu a tale dar pe un fundal diferit. 

Uranus s-a mutat în Taur, anul trecut și de acolo ți-a a revoluționat viața într-un mod destul de surprinzătoare de-a lungul mai multor ani. Uranus, îți va schimba viața și îți va modifica treptat, modul în care comunicarea funcționează. Aceasta va aduce și incertitudine și destabilizare, ocazional în sufletul tău și îți va zgudui serios securitatea materială de bază. Cu toate acestea, dacă ești cu mintea deschisă și vrei să încerci metode noi și mai ales orice, cu grupuri de spirite înrudite, atunci poți avea succes dacă îți joci cărțile corect. Se va produce  acum o revoluție în gândirea ta legată de oameni, de comuniune, de securitatea materială și a valorilor de bază. Unii dintre voi pot accepta o remunerare mai mică doar pentru a putea lucra într-un domeniu mai stimulator, inovator sau neobișnuit.

Perioada sugerează o vreme pentru a-ți consolida talentele și orice plan nebunesc pe care l-ai tot amânat în ultimii ani. Timpul de a valorifica un activ care ar putea deveni profitabil pentru ceilalți, dar amintește-ți de cuvintele ciudat sau ireverent că sunt expresia extremă a lui Uranus, așa că nu sări calul. Această energie favorizează lucrurile de ultimă oră și lucrul prin grupuri sau cu grupuri, precum și energia regenerabilă, deplasarea în spațiu sau alte zone care nu sunt obișnuite. Pentru tine, tranzitul lui Uranus în Taur va aduce modalități complet noi de comunicare, care ți s-ar putea părea înfricoșătoare. Cu toate acestea, dacă ai încredere în vocea ta interioară, vei fi mereu auzit. Nu este recomandat să rămâi tăcut și ar fi înțelept să ieșiți din zona de confort. Acum este momentul să vorbești clar și să îi lași pe oameni să te cunoască mai bine, așa cum ești.

Neptun, stăpânul tău planetar este în semnul tău pe 11 februarie 2011 și va asta aici până în ianuarie 2026. Modul de viață ți s-a schimbat, și ție și tuturor. Această poziție pe care o  ocupă odată la 164 de ani, a adus lucruri uimitoare cum ar fi empatia, restructurarea credinței în tine și în entitățile supreme, a făcut să vezi lucrurile din spatele lucrurilor, ți-a întărit abilitățile artistice, dar a adus și tendința spre evadare în imaginar, amăgirea de sine și idealism. Să știi că este în funcție de tine cum juci cartea Neptun. Un Neptun puternic într-o temă natală poate vorbi despre sacrificiu, iluzie și percepție distorsionată. Marii pustnici, preoții cu har, artiștii sau oamenii care s-au afirmat prin metafizică, au adesea un Neptun puternic, deoarece publicul nu îi vede așa cum sunt – ființe umane obișnuite, fragile ca tine și ca mine, ci altefel de ființe, superbe până la a-i transforma în zei – ceea ce nu sunt. Să fii pus pe un piedestal și să te primești oasanale sau să nu fii apreciat pentru adevărata ta valoare poate ai simțit câte puțin din asta.

Așadar, în timpul acestui lung tranzit neptunian în semnul și în casa în care se află, seamănă cu a fi acoperișul peste care alții se apleacă, îți poți juca propria carte sau să pui în aplicare planul care să genereze un altul și atât timp cât ai separat și ai făcut ceva pentru cei nevoiași. Însă efectul Neptun din Pești poate însemna și că trebuie să muncești mai mult pentru a-ți păstra propria identitate, a rămâne cu picioarele pe pământ și a fi cu adevărat altruist sau vizionar.

Cum este în Casa 1, a personalității, în anul care vine poți dezvolta un interes mai mare pentru vindecare, munca psihică sau spirituală sau oricare altă zonă în care ochiul tău interior este o caracteristică cheie. Pe parcursul acestei perioade îndelungate, experiența te va învăța când să tragi linia de demarcație între realitate și vis și să o păstrezi reală pentru tine. Astfel vei atrage relații bazate pe adevăratele tale nevoi interioare și nu pe un anumit simț iluzoriu pentru cine ești. În acest timp, ți se cere să te concentrezi mai mult asupra sinelui interior, la nivel personal, dar vei parcurge același proces de recalibrare și pentru obiectivele mai mari la nivel colectiv. Neptun retrograd în Pești, reprezintă reconectarea la capacitățile tale extrasenzoriale. Clarviziunea se activează și devii un adevărat receptor energetic.

Pluto, cum am mai spus este în Capricorn, în Casa a 11-a a prieenilor și a speranțelor, a mediului social pe care îl cultivi și în sextil cu Neptun, semnul tău solar. Înseamnă regenerarea prieteniilor sau a unui cerc social personal sau profesional. Va exista o schimbare subtilă a vitezei cu care plonjezi în profunzime, în timp ce ușile vechi se închid și se deschid altele noi. De asemenea, ordine veche a lucrurilor se prăbușește, iar drumurile devin clare în pregătirea noilor timpuri prin prietenii, viață socială, rețea și folosind puterea colectivului pentru a produce schimbări – majore sau minore – pentru tine și pentru societate. 

În 2020, Pluton va dezvoltă latura pesimistă și teama de eșec în relații pentru tine. Poți reacționa extrem de agresiv dacă descoperi că ai fost înșelat. În dragoste, ții întotdeauna cont de anumite credințe și nu accepți compromisuri. Vei fi extrem de predispu să dormi în timpul zilei și de multe ori vei fi dezavantajat, deoarece dacă nu ești atent, foarte ușor lumea reală poate deveni o lume utopică. 

Horoscop Minerva 2020 Pești Relațional

Relațiile nu vor fi o prioritate pentru tine anul acesta. Vei lăsa și vei învață să eviți acele relații care nu îți aduc nimic. În același timp, vei avea tendința de a fi radical cu privire la ceea ce a funcționat și ce nu pentru tine și vei fi dispus să renunți la cele care nu îndeplinesc nevoile tale sau sunt distructive. 

Dacă ești căsătorit, lucrurile vor rămâne așa cum sunt. Dacă ești singur, vei continua să rămâi așa dintr-un soi de teamă față de relații. 2020 este un an mai mult despre tine decât despre relațiile intime. Nu îți vei descoperi sufletul pereche decât dacă ai deja unul.

Te miști încet și cu o anumită detașare, constantă, în anul 2020, deciziile romantice se vor combina cu visele și cu pragmatismul. Când te-ai decis care sunt obiectivele tale, vei fi atent să incluzi doar acele lucruri pe care știi că poți să le obții.

Cel mai bun mod de a începe ceva este să vorbești, fie că este vorba despre o conversație lungă cu un prieten sau cu iubita/ul ta/tău trebuie doar să ai curajul de a te apropia.

Ziua Îndrăgostiților 2020 aduce o satisfacție blândă, dar poate fi urmată de o surpriză de gelozie surprinzătoare, dar până la 2 martie, relațiile sunt din nou în atenția ta și ești gata să mergi mai departe. Martie începe în forță – captivant, plin de farmec și emoționant, imprevizibil. 

Dorințele romantice te vor impulsiona chiar în aprilie, când dacă ești într-o relație de durată te vei simți pregătit să faci față proiectelor comune și angajamentelor mai profunde.

Dacă ești singur ar trebui să captezi atenția celor pe care îi dorești în preajma ta. 

Rămâi, cum s-ar spune, în lumina reflectoarelor, luminează-ți propria viață și urmărindu-ți constant dorințele. Dacă ești gata să ieși în față, în jurul datei de 15 mai 2020, este un moment bun pentru a face acest lucru. Focalizarea se schimbă de la social, la spiritual la 23 mai. 

Îți vei atrage partenerul în conflictele interioare undeva pe 15 iunie, ceea ce poate face lucrurile mai complexe decât sunt. Rămâi cu capul pe umeri și atent la dorințele și nevoile celorlalți.

Dacă ești singur și dorești un angajament major, nu înseamnă că trebuie să te arunci într-o relație mai puțin ideală pentru a-ți satisface dorința. Până pe 21 iunie, energiile curg lin și ai drum deschis spre o stare mai fericită.

Luna Iulie pare să fie dulce și sentimentală, plină de o blândețe surprinzătoare și o sensibilitate reconfortantă.

Pregătește-te pentru o scenă neașteptată și de prost gust, în august și care te poate îndepărta de iubita/ul ta/tău.

2 septembrie aduce o adiere revigorantă care îndepărtează orice mânie persistentă sau sentimente rănite. Este posibil ca tămăduirea să vină tocmai pentru că ești dispus să asculți, să înveți și ești deosebit de cooperant. 

Octombrie și mai ales sfârșitul lunii ar trebui să înceapă sezonul social de iarnă în forță, iar dacă ești singur, ar trebui să te aștepți la romantism dintr-un sector surprinzător, exotic.

Lasă-i pe alții să planifice marile evenimente de vacanță în timp ce stai în spate și ești pregătit să intervi. Ultimele două săptămâni ale anului aduc mai multe începuturi decât sfârșituri.

Horoscop Minerva 2020 Pești Profesional

Ai dorit libertatea și noile inițiative în lumea muncii și a carierei tale. Acesta este anul în care îl obțineți. 2020 vă vede mai dispuși să vă asumați riscuri sau să creați noi căi pe plan profesional și veți constata că activitatea dvs. de a alege acest moment vă va aduce o satisfacție mai profundă, va avea un sens mai mare.

Ultimii trei ani nu au fost tocmai plăcuți. Te vei bucura de 2020, mai ales după primăvară, când noile proiecte vor lua o formă concretă dar cu totul diferită de cea obișnuită. Vei trece dincolo de zona proprie de confort, dar va fi destul de confortabil în acest sens. Munca dedicată este un cuvânt cheie pentru tine în acest an.

Începi Anul Nou cu o perioadă de cinci luni de decizii solide – nu uita banii sunt făuți să circule. Începi luna ianuarie cu o listă lungă de mărturii extraordinare. Orice greșeli făcute pănă pe 21 ianuarie se adaugă la rezervorul de experiență.

Oamenii te plac cu adevărat, și nu există nimic pervers în a sărbătorii acel Sf. Valentin de la mijlocul lunii februarie alături de la rivalul de la locul de muncă. Începând cu data de 20 februrie, ești pe o spirală uimitoare. 

Minte ta practică îți alimentează succesul după 7 martie. Chiar și visători ca tine pot fi experți în domeniile lor. 

Liderii și administratorii devin obiecte ale cultului personalității la începutul lunii aprilie. Ești prea inteligent pentru a-i exploata pe cei care te servesc, dar te-ar prinde bine să delegi mai multă responsabilitate în jurul datei de 20 aprilie. 

Poate ar trebui să-ți iei o mică vacanță înainte ca totul să o ia vertiginos la vale, la sfârșitul lui mai. Primele semne de avertizare de oboseală sau de revoltă vor apărea după data de 17 mai și începând cu data de 21 mai, este timpul să recâștigi atenția celorcu care lucrezi. 

Dacă îți va scădea atenția până pe 10 iunie, se datorează faptului că vezi posibilități foarte aproape de tine. Imaginea este totul până pe 22 iunie. După 29 iunie, fascinația pentru formă și nu pentru conținut depășește superficialul iar percepția publică este critică. 

Schimbările de politică a instituției, de la sfârșitul lunii iulie au un impact asupra unui sector privilegiat anterior. Ai putea petrece următoarele săptămâni luptând sau apărând acest lucru.

Lucrările cu prioritate scăzută încep să se acumuleze după 10 august. Tragi tare între 23 august și 2 septembrie. Te afli la mâna oricărui proiect care te surprinde, ceea ce ar putea să nu fie un lucru chiar atât de rău. Vezi unde mergi. Dacă încă aștepți și după 23 septembrie, dă înapoi și reorientează-te.

Mentorii își arată adevăratele idei și nu sunt chiar atât de complementare cu ale tale, pe 14 octombrie. Până la 24 octombrie, reia firul la care a trebuit să renunți primăvara trecută; să nu te deranjeze că modernizările tehnologice sau piața s-a schimbat. Dacă simți că îți lipsește profunzimea sau că ești dincolo de mijloacele de expresie, o vei știi pe 22 octombrie.

Ia-o ușor în jurul creditorilor sau avocaților care ți-ar putea bloca ușa în decembrie; nu va trebui să îți faci griji pentru asta după 22 decembrie.

Horoscop Minerva 2020 Pești Financiar

Munca îți va aduce recompense meritate și nu va fi afectată până la eclipsa inelară de Soare din 21 iunie. Ce se va întâmpla acum? Te vei schimba cu 180 de grade și orice pierdere se va transforma rapid în câștig, pe măsură ce îți restructurezi afacerile financiare, strategia financiară și chiar filozofia financiară.

S-ar putea să nu vezi schimbările din tine, decât atunci când ceilalți vor fi atrași de tine și atunci vor veni o multitudine de oportunități noi, diferite, și aventuroase. Vei face planuri financiare serioase, dar vei fi mai deschis la noile modalități de a câștiga bani. Probabil că nu te vei considera anul acesta, în siguranță în schimb vei învăța să economisești și să îți bugetezi veniturile altfel ca până cum. 

În ceea ce privește afacerile, totuși 2020 este un an foarte norocos pentru tine așa că este un moment excelent pentru a fi fericit, pentru a obține succesul și a avea prosperitatea dorită.

Cu ajutorul prietenilor apropiați, vei obține succes în cariera ta, iar situația financiară va fi îmbunătățită semnificativ.

Există șansa de a recupera bani pe care i-ai împrumutat cuiva în trecut. Primești ajutor din partea autorităților în orice problemă legală. Poziția favorabilă a planetelor pentru semnul tău va duce la o creștere a stabilității și respectului social. Pentru femeile de afaceri există șanse să obțină un câștig neașteptat.

Anul acesta va fi foarte bun dacă ai o carieră politică. Dacă nu ești angajat vei găsi un loc de muncă și cu toate acestea, trebuie să fii atent la cheltuieli.

Horoscop Minerva 2020 Pești Sănătate

Problemele de sănătate care te pot provoca în acest an s-ar putea înmulți în 2020. Tocmai când te simți că nimic nu te poate împiedica să îți extinzi cariera, timpul îți cere un preț și acesta va fi sănătate ta. Cu toate acestea, vei fi mai deschis să faci ce îți spune medicul pentru a reveni la sănătate și vei face acest lucru repede încă de la începutul verii și va fi o schimbare esențială deoarece accentul de pe alimente și dietă, va cădea pe mișcare sub toate formele ei. 

Revenirea la simptomele care te-au încercat în urmă cu două luni în, primăvară și pe care nu le-ai luat în serios, vor duce la schimbări iremediabile. Vor fii, de asemenea, schimbări de natură emoțională și vei ajunge la un plan spiritual, mai ridicat care va scădea stresul interior, aducându-ți pacea, mulțumirea și bucuria pe care le cauți de ceva timp.

Horoscop Minerva 2020 Pești Călătorii

Ți-a place foarte mult Islanda. De fapt, tinzi să călătorești cu spiritul deschis, curios și pline de bucurie, indiferent de locul în care te afli, așa că vremea rece, cu siguranță, nu te va deranja. Nu ai bani pentru asta Hotelul Bâlea Lac ar putea fi o opțiune. Ar fi o destinație magică de care te vei bucura pe deplin. Dar revenind la Islanda, aceasta este un vis care poate deveni realitate pentru fiecare nativ care se naște sub acest semn astrologic.

Horoscop Minerva 2020 Pești Atenționari!

Fii creativ și ajutându-i pe ceilalți, ține propria direcție. Ești o persoană sensibilă, timidă, emoțională și plină de compasiune. Deseori îți pasă mai mult de ceilalți decât de tine. Sentimentele, empatia și inconștientul dictează modul în care te exprimi. Ești idealist și vizionar. Prin faptul că îți urmărești idealurile și compasiunea pentru suferința oamenilor, vei găsi recunoaștere și împlinire.

Influențezi subtil mediul în care exprimi toate acestea sau invers. Adesea, preiei fără să îți dai seama, trăirile altor persoane și devii confuz în ceea ce simți. Ești ca un burete care absoarbe sentimentele tuturor. Atunci ești confuz în ceea ce experimentezi. Uneori, nu poți face față durerii și durerilor pe care le vezi. Dorești să ajuți și să salvezi oamenii sau dorești să fugi.

Prin urmare, trebuie să înveți să discerni și să ai pace și liniște în viață sau perioade de retragere, astfel încât să poți înțelege ce simți. Alcoolul și drogurile sunt periculoase pentru tine deoarece ești afectat de acestea și pierzi direcția. Ca formă de autoprotecție, ai învățat să te camuflezi și să proiectezi o imagine diferită în lume. S-ar putea să fii un artist talentat sau poate nu știi încă cine ești. Seducător, trebuie să ai grijă să nu fii sedus de propriul camuflaj. Prin urmare, viața ta poate fi inspirată sau poate fi confuză.

Sensibilitatea pe care o ai și abilitatea de a fi alături de oameni, sugerează talent de vindecător, psihism, mediumnitate și simț artistic. Lucrează din culise, ajutând oamenii pe care îi simți și ca să îți dezvolți talentul artistic. Pentru tine, dansul și mișcarea sunt forme excelente de autoexpresie, de asemenea, poezia și fotografia.

Contactul cu inconștientul îți oferă clarviziune care trebuie folosită. Este necesar să te angajezi pentru visele tale. Așa cum poți evita angajamentele. Ai nevoie de sprijinul persoanelor cu o gândire asemănătoare cu a ta pentru a îndeplini aceste idealuri. Angajamentul față de visele și viziunile tale face ca viața ta să devină raiul și lipsa ei, iadul. Apa are un efect vindecător și liniștitor asupra ta.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top