Connect with us
Horoscop Minerva 2020 - Rac

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2020 – Rac

Horoscop Minerva 2020 – Rac. Conversațiile, gândurile și corespondența s-ar putea concentra în jurul educației, locurilor străine sau a călătoriilor. Un profesor sau un ghid îți poate deschide ușile minții, iar tu, poți fi consilierul, mentorul, ghidul celorlalți. Îți va fi mai ușor să gândești departe, să obții o imagine de ansamblu intelectuală sau spirituală și să nu fii prea îngrijorat de detaliile din timpul acestor tranzite.

Prima eclipsă de Soare, este una inelară și are loc pe 21 iunie, în Rac, adică în semnul tău, în Casa a 8-a. Este de urmărit modul în care decurge raportul tău cu ceilalți, în condițiile în care ești cel care operează cu financiar. Poate exista aici o apropiere neașteptată de cineva, care apărut la timp să te ajute.

A doua eclipsa de Soare, este una totală, și are loc pe 14 decembrie, în Săgetător, în Casa 1. Concentrarea este în Săgetător semnalând noi începuturi pentru tine, proiecte creative alături de tineri sau să fii în implicat până peste cap într-o relație sentimentală.

Venus va fi în Vărsător până pe 14 ianuarie, apoi va trece în Pești și aduce o veste bună pentru tine, deoarece binefacerile lui Venus va evidenția zona studiului, va stimula dorințade a călători și de a cunoaște, va schimba paradigma vis-à-vis de credință și va stimula viața sentimentală.

Ea va retrograda din 12 mai, în Casa a 12-a, în Rac, în cea mai subtilă casă a zodiacului, aducându-te în contact cu tine însuți, făcându-te să te gândești mai profund la ce înseamnă credința pentru tine și retrezind pasiunea pentru științele ezoterice și de unde va reveni în mers normal, pe 25 iunie.

Marte va intra în 2020 din gradul 29 Scorpion, Casa a 5-a a creativității, ca pe 4 ianuarie să intre în Săgetător, unde va sta până pe 17 februarie, ca să intre apoi în Capricorn, în Casa a 7-a.

Un tranzit extraordinar de rapid care va activa dinamic latura partenerială și relația de suflet. Lucrurile vor fi foarte active chiar în casă, că este loc de muncă, de afaceri sau căsătorie, ceea ce ar putea însemna relocarea, îmbunătățirea unor aspecte din locuință, posibil mai multe veniri și mai multe demersuri sau cerințe fizice pe care le-ai făcut în legătură cu locul de unde activezi, indiferent unde s-ar afla. Relațiile de afaceri și cele cu partenerul de viață, se arată a fi dinamice și exigente fizic. Uneori sentimentele pot fi mai aproape de suprafață sau devi conștient de trecutul care vine și colorarează prezentul într-un fel. Și, uneori, poate exista tensiune între tine și partenerul de viață sau cei pe care îi vizitezi sau care te vizitează. Marte aici se poate manifesta, de asemenea, ca mai multă agitație, hotărâre sau rezistență legată de locul pe care îl ai în relație

Pe 3 decembrie, Jupiter a intrat în Capricorn, în aceeași Casă a 7-a și semnalează o perioadă de reînnoire financiară, contractuală și emoțională. Vei fi însă  mai puțin orientat spre ego și devii sprijinul celor din culise. S-ar putea să simți că și alte persoane care îți hrănesc visele și speranțele sau îți facilitează accesul la uși care altă dată erau de domeniul visului. Ești mai ghidat și ai putea simți niveluri mai profunde, mai înțelepte despre tine, pe care să poți să le dezvolți spiritual sau să devii mai conștient de modele înrădăcinate, adecvate în trecutul tău, dar care nu mai sunt relevante în prezent. Este, de asemenea, un moment bun pentru a dezvolta lucruri din culise sau pentru lucrări interioare, în special în colaborări și proiecte care te învață lucruri noi.

Dar aceasta este și zona în care ești propriul tău inamic, deoarece nu poți schimba obiceiuri sau credințe vechi. Poate că s-a dezvoltat o relație care, în inima ta, știi că nu este bună pentru tine, dar nu te poți dezlipi de ea.

În această zonă, cu cheie serioasă, Jupiter lucrează subtil încurajând conștientizarea mai profundă. Există mai puțin spațiu pentru ego, pe măsură ce înveți și crești, oferind un sprijin dezinteresat celorlalți. Conștientizarea asupra conectării tuturor fenomenelor ar putea fi intensificată pe măsură ce apreciați mai mult cum, în ciuda diferențelor de culoare, crez sau cultură, suntem cu toții în aceeași barcă. Și investit și investior.

Jupiter va fi în Capricorn până pe 17 decembrie semnalând începutul unui adevărat impuls de creștere în viața ta și în toate planurile, când mintea ta se va deschide către noi domenii de interes care te vor învăța lucruri noi. Vei identifica noi posibilități de asociere și forme legislative care să te ajute să te menți în ceea ce faci. Influența expansivă, binevoitoare a lui Jupiter va încuraja o nouă înțelegere și te-ar putea cufunda în scenarii necunoscute din care vei învață foarte mult. Un moment bun pentru a vă lansa în proiecte noi sau într-o nouă afacere. De asemenea, este un moment de a analiza problemele legale într-un mod major sau minor de investițiile pe care vei dori să le faci. Toți nativii și mai ales cei din Capricorn, vor simți vibrația lui Jupiter, dar abia în a doua jumătatea anului, influența sa va fi mai puternică.

Saturn intră în 2020 tot din Capricorn și continuă să impună o atenție mai serioasă pentru a asigura bunăstarea sau educația copiilor / tinerilor, proiectelor speculative sau de investiții sau a unei legături romantice. Acestea vor avea nevoie de o abordare disciplinată, clară și calmă pentru a se realiza. Hobby-urile sau activitățile de tip relaxare vor avea nevoie de o contribuție constantă și disciplinată. Cei dintre voi implicați în activități artistice sau promoționale sau de performanță, ar trebui să înțeleagă că o aplicație metodică obișnuită va aduce succes pe termen lung, că nimic nu se va întâmpla rapid. În acest tranzit al lui Saturn, vei învăța cum să îți concentrezi energia în construirea de noi rutine în activitatea de zi cu zi care să fie de  responsabilizare, dar destinse și autoexpresive pentru a-I ajuta pe cei care au nevoie de ea.

Uranus într-un semn de pământ, în Taur și cu Pluto opunându-se semnului tău timp de mai mulți ani, te-ai obișnuit, probabil, cu senzația, uneori, terifiantă că schimbarea plutește în aer și că imaginea ta exterioară ca să poată fi îmbunătățită este determinată de acest lucru sau că rolul pe care îl joci în lume se schimbă, iar alții vor începe să te vadă diferit. Chiar dacă s-ar putea să nu pară deloc, la vremea respectivă, este alegerea ta care este forma acestei imagini, dar poate nu te împotmolești când trebuie să alegi momentul tranzacțiilor și aceasta este partea inconfortabilă. Este probabil să înregistrezi progrese scurte, neașteptate și atât.

Uranus va tranzita Casa a 11-a, casă socială, unde se întâlnesc speranța și voluntariatul, dar în Taur care marchează financiar aceste lucruri. Noi începuturi în carieră, descoperirea vocației și a direcției în viață pot apărea în cei 5 ani și jumătate cât Uranus va mai fi aici. Pentru tine sugerează că ar putea exista mai multe schimbări de condiții în 2020 în funcție de aspectele pe care Uranus le face cu planetele în trazit și cu cele din tema natală. Schimbarea și extinderea, mai ales cu Jupiter intrat în Capricorn, poate fi un factor de guvernare în partea publică a vieții și vei învăța foarte multe pe măsură ce se deschid noi uși în arena profesională.

Un aranjament anterior poate fi brusc înlocuit și va trebui să te adaptezi la un mediu schimbător, uneori surprinzător, dar interesant. S-ar putea să te simți prins în capcană din când în când, dar acesta este spiritul revoluționar care îți facilitează evoluția și face parte dintr-un proces de creștere semnificativ, chiar dacă uneori poate fi imprevizibil.

Neptun face ca influența sa să se simtă manifestându-se ca sacrificiu în domeniul finanțelor comune sau al proprietății de peste un deceniu, uneori estompând limitele dintre ceea ce este al tău și ceea ce este al lor. Este posibil să fi trebuit să stabilești anumite preferințe pe de o parte și să te angajezi să stabilești cerințele sau valorile altuia. Ceva ce împărtășești cu altul ar putea să fi fost implicat.

Neptun a intrat în 2020, tot în Casa a 9-a, în domiciliu și va fi aici până în 2024. Pentru înseamnă o atracție fantastică de a funcționa de la niveluri educaționale aprofundate la doctrine filozofice, idealiste. Îți poți dezvolta abilitățile artistice sau de comunicare care face să accesezi un public mai mare. Sau poți deveni interesat de un anumit loc care simți că este sacru sau special. De asemenea, poți deveni interesat de pelerinaje, învățătura mistică, cunoștințe superioare sau dobândirea unui anumit statut intelectual, de scriere și de vorbire. În același timp, abilitatea ta imaginativă sau artistică poate spori. S-ar putea să îți dezvolți interesul pentru metafizică, călătorii inter-dimensionale sau să ai experiențe telepatice.

Pluto, aflat în Capricorn de mulți ani, în zona partenerială, te va ajuta să decizi cu cine dorești cu adevărat să fii, atât în plan personal cât și în cel profesional și te va împinge să reînnoiești anumite aspecte ale relației dacă dorești să continui să ai rezultatele scontate. Această acțiune care crește în tine, în fiecare an, te împinge spre relații semnificative. Previziunile pentru 2020 sugerează că, odată cu planeta morții și a renașterii care te afectează, fiind în semn opozabil, s-ar putea ca unii dintre voi să fie obligați să facă o schimbare majoră pe care să o atragi asupra ta printr-o relație strânsă. Acest lucru ar putea funcționa în avantajul tău pe termen lung, deoarece agită lucrurile și șterge punțile.

Găsirea unei direcții noi sau a unei alte opțiuni înseamnă să dai un curs nou și, pentru o perioadă de timp, acolo poate fi nevoie de încăpățânare și tenacitate, iar Pluton îți va oferi nu doar convingerea profundă, ci și ajutorul de a o vedea dusă la capăt. Pluto, planeta manipulării și a controlului, sugerează că este posibil să întâlnești acești factori în interacțiunile tu cu ceilalți aflați mereu în preajma ta. 

Nodul Nord, va intra în 2020 din semnul tău, în care se manifestă în schimbări interioare neașteptate care îți vor influența viitorul. În casa sinelui care este Casa 1, promite sa fie un an activ și plin de mișcare. În prima jumătate a anului deoarece pe în mai se va muta în Gemeni. Lucrurile la care ai lucrat ani de zile pot irumpe puternic în realitate, pe măsură ce timpul trece. 

Poți deveni persoana care ai simțit întotdeauna că locuiește în interiorul tău, pur și simplu marșând puternic în acest rol, în lumea exterioară. Așteaptă-te la apariția în viața ta a unor oameni noi, aventuri și o mulțime de schimbări vizibile care se vor derula în cursul anului 2020.

Cum Nodul Sud va tranzita casa parteneriatelor și angajamentelor, ți- ar putea aduce înapoi un vechi iubit sau un partener din trecut, fie prin reluarea afacerilor cu el, fie prin intrarea în viața ta a cuiva care îi poate proiecta calitățile pe care le-ai admirat la el. Analizează acum cât ai crescut și cine ești și vei înțelege unde trebuie să pui punct, permițând ca în viața ta să se deschidă un nou capitol.

Horoscop Minerva 2020 – Rac Relațional

La începutul anului 2020, în relațiile tale se poate produce o neînțelegere bruscă, urmată de certuri și de stres și care va dura cam o lună. Iubirea dar și romantismul, micile atenții contează pentru tine mai mult decât orice. Căsătoria, copiii îți vor stăpâni viața în 2020.

În acest an, însă, va fi o notă de distracție și lejeritate care nu a mai existat în ultimii ani. Pur și simplu va fi mai stimulant și mai plăcut. Creativitatea în relațiile de familie va fi prezentă și se va traduce chiar și în lumea muncii.

În prima parte a anului 2020, însă, pentru cei născuți în Rac anunță nemulțumiri și evenimente imprevizibile care nu vor degenera în mod necesar în conflicte grave. Deși vor intra în noul an cu bucurie și satisfacție emoțională, suspiciunea și neliniștea interioară par să le amenințe buna dispoziție. Partenerul de viață va fi înțelegător, dispus să comunice, de aceea trebuie să își lase temerile deoparte și să spună ce are pe suflet.

Până la mijlocul lunii martie, vei traversa o perioadă mai delicată, care se va îmbunătăți spre sfârșitul primăverii. Venus poate aduce și incertitudine în viața nativilor singuri care au trecut prin dezamăgiri în trecut. Deoarece pe 12 mai intră în retrogradare și până pe 25 iunie, îi va face pe cei singuri să se gândească la valorile care stau la baza alegerilor și deciziilor sentimentale. Cu toate acestea, există șanse de întâlniri neașteptate și momente romantice în timpul verii, ceea ce poate îți va face viața mai plăcută. Anul are un final pozitiv, chiar benefic pentru tine. 

Dacă ai deja pe cineva în viața ta, primele luni îți vor oferi una dintre cele mai frumoase perioade ale anului. Iar dacă ești singur, te vei îndrăgosti de cineva alături de care vei trăi câteva luni cu sufletul și inima zburdând, cu mintea în aer. În restul anului, vei oscila între momentele de împlinire și nemulțumire, indiferent dacă ai un motiv pentru asta sau nu.

Atenție, pentru că Venus retrogradă va aduce nenumărate tentații și s-ar putea să te implici în relații extraconjugale iar dacă ești singuri, îți vei petrece timpul făcând cât mai multe cuceriri noi.

În concluzie, 2020 aduce un an interesant pentru tine, plin de vise, sentimente, emoții și dragoste. Încrederea în sine crește sensibil, iar relațiile vor fi destul de bune, dar, repet, cu mare grijă pentru că nu sunt pe termen lung. Prin urmare, fii atent cu cine îți împărtășești sentimentele și în cine ai încredere pentru că nu știi niciodată dacă acea persoană este cu adevărat sufletul tău pereche. Oricum, trebuie să înveți cum să te relaxezi și cum să profiți de timpul petrecut alături de prieteni și familie, mai ales acum în preajma sărbătorilor.

Dacă ești implicat într-o relație stabilă nu ai motive să îți faci griji. Există șanse de neînțelegeri, ca în orice cuplu, dar aceasta nu înseamnă altceva decât oportunitatea de a-ți cunoaște mai bine partenerul. Mai, octombrie și decembrie sunt cele mai extraordinare luni din 2020 din punct de vedere sentimental.

Horoscop Minerva 2020 – Rac Profesional

Munca și cariera ta în 2020 te vor găsi mai sigur pe tine și mai misterios. Se va observa, mai ales la mijlocul verii, după câteva luni aproape frenetice petrecute la sfârșitul primăverii.

Creativitatea și inovația vor fi caracteristici în lumea ta profesională. O oportunitate neobișnuită pentru călătorii îndepărtate poate apărea p negândite.

Nu fii prea încrezător în sine, deoarece valorile, poziția ta în instituție, firmă, întreprindere și  putere ar putea fi testate din greu în acest an. Vei domina, dar va fi nevoie de o anumită contemplare și studiu pentru a depăși testele de viață. Relațiile de colaborare te vor face mai atractiv și popular, începând de pe la mijlocul verii.

Apoi, șeful sau un coleg de serviciu care a râs cândva de prudența ta, acum îți laudă resursele. Este posibil ca evenimentele să se accelereze până în februarie 2020, dar nu vor scăpa de sub control. Siguranța ta exterioară este esențială până pe data de 20, când munca va vorbi de la sine. Încă un vot de încredere care să te mențină în mișcare.

Oportunitatea majoră te ocolește până la sfârșitul lunii martie. Dacă acest lucru aduce o vreme în care va trebui să micșorezi ritmul la minim, mă refer la luna aprilie, fă studii și gândește în tot aces timă, cum să îți dezvolți cariera sau fă muncă pro bono pentru curățarea și echilibrarea arborelui genealogic. În cazul în care masa ta de lucru va deveni teren de depozitare a biroului, fă haz de necaz și ia totul în glumă. 

19 aprilie aduce sezonul de răscumpărare. Ai mai mulți aliați la locul de muncă și semnificație astrală, decât ai realizat – chiar și competitorii te respectă. Începând cu 5 mai, ești în dispoziție să incubezi și să eclozezi ceva extraordinar. Dar nu visa prea mult timp pentru că asta s-ar traduce direct în costuri mari.

Din la 22 iunie până pe 23 iulie, vei fi la fel. Ești harul și încrederea colegilor tăi, iar ei aud și se supun tuturor cerințelor tale. Ideile în design devin evanghelii datorită frumuseții lor atât ca formă cât și ca funcție.

O atitudine pozitivă și recompensele pe măsură, aparțin, fără îndoială, sfârșitului lunii august, deși anumiți colegi ar putea să conteste statutul tău special după 10 august. Ca să demonstrezi că nu au dreptate vei forja efectiv, fluxul de muncă până pe 30 august, dar ar fi bine să reziști în ritmul acesta până la sfârșitul lunii septembrie, care este suficient de bun pentru a vă câștiga o serie de credite.

Mare grijă că licența creativității va expira pe 23 septembrie. Universul pare să-ți îndrepte atenția într-o altă direcție pe 14 octombrie; mai întâi te-a ridicat, iar acum va trebui să cazi puțintel. Asigură-ți o rutină de lucru confortabilă până pe data de 24 octombrie. Cu echipa potrivită, poți face adevărată magie, chiar și în ceea ce privește regândirea lucrărilor vechi pentru a răspunde nevoilor actuale.

Ține zdravăn de cea mai importantă lucrare a anului după 30 noiembrie, deoarece vei fi împrăștiat până pe la mijlocul lui ianuarie viitoar. Nu este un punct împotriva ta dar recunoașterea propriilor limite, va fi un avantaj extrem de valoros.

Horoscop Minerva 2020 – Rac Financiar

În ceea ce privește banii ar trebui ca 20202 să fie un an grozav pentru tine. Pentru a avea succes, trebuie trebuie să muncești din greu. Cu multă muncă și perseverență, vei elimina toate obstacolele din calea prosperității. Este posibil să nu fie atât de favorizat în ceea ce privește bogăția și, de asemenea, este posibil să întâmpini unele presiuni financiare. Dar chiar și așa, există șanse să îți îmbunătățești bugetul. 

2020 este un moment bun, dar nu etraordinar, pentru a începe o afacere. Cu toate acestea, dacă depui mai mult efort, rezultatele vor fi excelente și vei avea realizări deosebite în afaceri.

Banii par că îți alunecă printre degete, chiar înainte de a-i obține. Acest lucru se întâmplă în special în prima jumătate a lui 2020. La începutul lunii septembrie, condițiile financiare se îmbunătățesc, ți poți stabili alianțe cu companii naționale și internaționale.

Ai șanse să închei ceea ce ai început, condiția este numai să dorești. Cu toate acestea însă, 2020 ar trebui să fie un an distinctiv al progreselor financiare deoarece Saturn va trece în Casa a 8-a, casa investițiilor pe termen lung și sectorul investiții va fi cel priviegiat. Energiile sunt potrivite pentru asta. Dar pentru a face asta este nevoie de concentrare și disciplină deoarece ar putea continua și în 2021. Ar fi înțelept să ții cheltuieli sub control și este momentul să soliciți sfaturi legate de investiții și angajamente financiare pe termen lung.

Creșterea evidentă a încrederii în sine va atrage, de asemenea, oportunități și chiar pot părea că vin de nicăieri. Obiceiurile tale de economisire vor fi răsplătite cu investiții pe măsură. Cu atenție, vei controla și cash-flow-ul și ce vei avea în cont. Nu amesteca finanțele cu altele, pentru că ai putea anula toată munca pe care ai făcut-o în ultimii ani.

Horoscop Minerva 2020 – Rac Sănătate

Putem vorbi despre o creștere a sănătății, dar știi foarte bine, că este rezultatul lecțiilor grele învățate în ultimii ani. Pentru stresul de la birou, plătești. Vei avea nevoie de această rezistență și siguranță imuniară pe măsură ce intri în 2020, care are un an cheie în auto-conservare.

Am o mulțime de vești bune cu privire la sănătatea ta. Din punct de vedere fizic, niciun fel de afecțiuni majore nu par să te afecteze și nici să se agraveze condițiile existente. Cu toate acestea, nu neglija tratamentul în cazul în care este prescris de un medic sau în cazul în care suferi de o boală cronică.

Emoțional, anul îți va aduce multe schimbări pozitive, te va determina să te controlezi și să îți îmbunătățești comportamentul față de cei dragi, să fi mai înțelegător, mai puțin pesimist sau anxios, la fel cum ai trece un alt prag de maturitate interioară.

Mental, te bucuri de un tonus bun pe tot parcursul anului și ai o mulțime de idei dinamice, așa că oamenii te doresc cât mai mult în jurul lor. O parte din grijile din anii trecuți își găsesc soluția în 2020, iar o parte a stresului va dispărea, oferindu-ți un alt motiv de bucurie.

Horoscop Minerva 2020 – Rac Călătorii

Tot timpul te bucuri de confortul cuibului tău și atunci când te simâi în siguranță, ieși din cochilia ta pentru a te distra la soare. Acestea fiind spuse, chiar dacă nu ai călătorit atât de mult în afară, poate că o vacanță într-o altă țară în care se vorbește engleză, te va face să te simți în largul tău, ca acasă. Pentru tine, un loc minunat poate fi Marea de Corali, cel mai mare sistem de recif din lume, coastele elene sau partea însorită a Antalyei și Alaniei.

Horoscop Minerva 2020 – Rac Atenționări!

Ești o persoană emoțională, timidă și sensibilă. Sentimentele tale sunt ușor de rănit și deseori exagerezi emoțional deoarece ești influențat de stările de spirit și emoțiile altor oameni.

Pe de altă parte, oamenii se pot juca cu empatia ta. Îți aperi teriroiul cu cerbicie și când te simți ameinințat, ataci. Esteimportant să înveți să-ți pese mai puțin și să nu rămâi prizonierul  amintirilor, sentimentelor și oamenilor. 

Ideea este că viața ta este să stabilești securitatea emoțională și să le oferi celorlalți siguranță. Ești receptiv și emoțional, raportat la lume, prin sentimentele tale, pe care le exprimi cu ușurință dacă te simți în siguranță, dar, dacă nu, ești supărător de încăpățânat și grijuliu. Încearcă să afli care îți sunt sentimentele reale și cum să le exprimi. 

Prioritățile tale sunt să ai un loc propriu, o relație semnificativă cu familia și securitatea emoțională.

Creativitatea ta vine din abilitatea de a hrăni și îngriji oamenii și lucrurile. Ești convins că doar fiind protector și părinte cloșcă, vei avea recunoaștere și împlinire. 

Aduci multe animale rănite acasă. Le domesticești în mod natural și le construiești întotdeauna un cuib. 

Mâncarea, bucătăria și copiii, sunt canale prin care te exprimi.

Îți modelezi expresia de sine în funcție de mama ta. Ani buni ai fost dependent de ea. Poate că și acuma ești. Ai nevoie de relațiile tale, deoarece ești foarte orientat spre familie.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top