Connect with us
Horoscop Minerva 2020 Săgetător.

Horoscop Minerva

Horoscop Minerva 2020 Săgetător

Horoscop Minerva 2020 Săgetător. Se pare că există multe schimbări în viața ta de-a lungul anului 2020, și ai șansa de a reface atât modul în care te prezinți în lume cât și ceea ce prezinți lumii. Recompensele vor veni mai rapid pentru munca investită și o nouă relație sau un impuls puternic pentru o relație veche sunt în lucru, în special îm a doua jumătate a anului. Îți dorești să construiești lumea exterioară cu grijă și cu sârguință, dar vei vedea indicii mult mai vizibile pentru energia pe care o investești.

Există chiar și câteva schimbări profesionale. Se vor manifesta începând de la sfârșitul anului 2019, dar 2020 este anul deciziilor. Dacă vrei ceva nou, dacă nu ești sigur ce domeniu este perfect pentru tine, în 2020 vei face schimbările potrivite în viața profesională.

Nu este recomandat să ai încredere cu ușurință în noii cunoscuți, ci încearcă să iei în considerare fiecare persoană nouă pe care o întâlnești cu o doză de precuție. Nu toată lumea este ca tine și nu toată lumea îți vrea binele.

Primăvara aduce un nou început în dragoste. Fie că este vorba de a-ți consolida relația fie vei întâlni pe cineva nou; ceva este însă sigur: această primăvară este plină de sentimente și trăiri romanțiose. Fii gata să experimentezi o schimbare dramatică în modul în care comunici cu cei din viața ta și, de asemenea, fii gata să încerci o schimbare radicală în relațiile de prietenie și cele de familie apropiate.

Există unele lecții de viață imediate sau poate o călătorie care vin încă de la începutul anului și îți vor afecta puternic viitorul. Nu va fi prea târziu pentru a crește șansa de a îmbunătăți o veche abilitate, un vechi talent sau chiar de a face un curs de specializare și învățarea unei tehnici noi.

Pe măsură ce anul se derulează energieacosmică va trece la zona pasiunii și a oamenilor puternici din viața ta. Probabil există un angajament față de cineva care într-un fel sau altul caută și mai mult să te ajute să îți consoliezi securitatea financiară și materială și există, de asemenea, numeroase șanse care promit interludii intense și profund senzuale.

Păstrează-ți acțiunile, vezi motivele care le fac să fie și cunoscându-le, conștientizându-le să nu îți fie frică să renunți la o parte din ceea ce se simțică nu mai corespunde cu propria ta putere personală. Oferta care este atașată cumva la trecutul tău și este probabil să apară și mai târziu peste an, în timp ce pare să fie sigură și promițătoare. Privește cu adevărat în tine ca să te reconectezi la trecut și să vezi ce îți trebuie ca să mergi mai departe și ce nu.

Mercur va trece în noul an din Capricorn, în Casa banilor proveniți din muncă proprie și a stimei de sine. Aceasta va însemna mai multe conversații, corespondență și idei legate de familie, o proprietate sau o localitate. Ați putea veni și merge mai mult în cartier și a face conexiuni noi.

În acest an, când Mercur va fi retrograd, va fi o perioadă mai puțin tensionată pentru Săgetător decât pentru alte semne. Prima retrogradare va avea loc în 17 februarie, în Casa a 4-a a familiei. Este probabil să primești vești foarte bune din partea familiei și să călătorești foarte mult. Totuși, se recomandă evitarea călătoriilor foarte lungi, dar în cazul în care acestea trebuie să o faci, va trebui să îți iei niște măsuri de precauție. A doua retrogradare are loc în 18 iunie, în Rac, în Casa a 8-a, o casă foarte subtilă, profundă care vizează intimitatea dar și felul în care știi să te folosești de banii altora pentru a obține propriile venituri. Folosește energia mercuriană ca să redirecționezi anumite acțiuni financiare în funcție de ce îți spune intuiția. În sfârșit, cea de a 3-a retrogradare va avea loc pe 14 octombrie, în Scorpion și în Casa a 12-a, cea mai profundă și mai ascunsă casă a temei natale, locul în care secretele pot fi ținute fără probleme dar atenționează, că tocmai unul din aceste lucruri ascunse pot ieși la iveală dintr-o pură întâmplare. În acest moment sugerez reunoașterea pentru că responsabilitatea propriilor acțiuni se pare că este cheia acestei retrogradări.

Prima eclipsa de soare, una inelară, va avea loc pe 21 iunie, în Rac în Casa a 8-a. Poate viza relația cu banii altora care poate tensiona situația dar în același timp o poate limpezi, nu trebuie decât să fii de acord cu ceea ce ți se propune, în măsura în care vei fi și tu de acord cu asta.

Cea dea a doua eclipsă de Soare este una totală și va avea loc pe 14 decembrie, în semnul tău, Săgetător, în Casa 1 și poate vorbi despre relația cu tine însuți/însăți și felul în care înțelegi că trebuie să schimbi ceva la tine, poate la modul cum dorești să te perceapă ceilalți. S-ar putea să te simți puțin obosit dar asta se datorează energie eclipsei și atunci aș sugera un concediu de câteva zile. Încearcă să fii tu dar nu egoist și nici vanitos.

Venus intră în 2020 din Vărsător ca pe 14 ianuarie să se mute în Pești în Casa a 4-a a familie. La acest nivel se impune o mai mare atenție la ceea ce vrei să faci pentru familie, mintea ta fiind centrată pe probleele care sunt aici. 

Venus în mișcare retrogradă, prin casa a 7-a, a parteneriatelor de orice fel, aduce multă energie mentală, capacitate de focalizare, dar și confuzie, pentru că nu vei putea înțelege ce vrea persoana de lângă tine, din moment ce tu îi oferi totul. Vei căuta un răspuns la întrebarea: Ce mă face fericit? Vei simți nevoia să te izolezi de ceilalți pentru a crea o legătură mai bună cu divinitatea, așa că este un moment bun să te apropii de Dumnezeu și să intensifici viața ta spirituală. La sfârșitul anului vei reuși să stabilești noi principii de viață și de supraviețuire în relație și multe răspunsuri ți vor revela gânduri și vise premonitorii.

Cum spuneam și la celalte semne, Marte va intra în 2020 din Scorpion ca pe 4 ianuarie să treacă în Săgetător, în Casa 1 a personalității. Un tranzit extraordinar care va activa dinamic un sector foarte vivace din tema ta natală. Acest lucru înseamnă că poți merge mai departe cu planurile care s-ar putea să le ai în minte de foarte mult timp. Pe de altă parte, Marte va activa prietenii, munca în echipă, eforturile de grup și inovațiile din viața ta. Într-un fel unii te pot vedea ca inițiator și fiind decisiv în tot ce faci sau fiind cel care facilitează o serie de acțiuni. S-ar putea resimți totul ca și cum idee care clocotea în sufletul tău, a făcut în sfârșit progrese. Marte va retrograda în Berbec, în domiciliu și te va afecta pe parte de creativitate și unde aspectele astrale vor aduce obstacole în îndeplinirea sarcinilor. De asemenea, vei avea la dispoziție două luni pentru reevaluarea și reorganizarea unor aspecte legate de muncă și de colaborări part time.

Jupiter pe 3 decembrie anul trecut a intrat în Capricorn, în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie și unde va rămâne aproximativ un an. El va deschide calea către creștere prin alianțe personale apropiate sau profesionale. Din cauza asociațiilor, orizonturile tale se vor lărgi. Unii vor fi interesați să te ocupi de lucruri mari, dar, în egală măsură, tu vei fi intrigat de ceea ce ți se cere. Partenerii, colegii, clienții, angajații, angajatorii te-ar putea provoca să gândești mai amplu și, probabil, vei învăța multe prin intermediul cerințelor acestora. Previziunile arată că relațiile te pot introduce într-un domeniu de interes și te pot lega de locuri îndepărtate sau te pot face să călătorești mai mult. Vei descoperi noi posibilități de a face bani, pe măsură ce vei obține o perspectivă mai largă și veți începe să vezi imaginea de ansamblu. Influența expansivă și binevoitoare a lui Jupiter te va încuraja să te cufunzi în scenarii necunoscute, care îți extind înțelegerea. 

Începând cu 14 mai, prin retrogradare, Jupiter va pune accent pe zona financiară. În plan financiar, viața ta ar putea crește și s-ar putea extinde prin contribuția la o asociere sau un parteneriat. Așadar, acest lucru poate însemna mai mulți bani sau bunuri puse la dispoziția ta sau că vei găsi mai ușor accesul la resursele dorite din cauza unei relații personale sau profesionale cheie. Ar putea exista și cineva care să te ajute să stabilești fundații emoționale sau materiale mai ferme, iar structura sau suportul pe care îl oferă este platforma de lansare de care ai nevoie pentru a obține succesul, asta doar în cazul că îți joci cărțile corect.

Saturn a intrat și el în 2020, din Capricorn, domiciliul său, dar în toamnă se va pregăti de intrarea în Vărsător. Influența lui Saturn asupra ta se va simți ărin faptul că vei  fi mai preocupat de securitate și confortul material ca niciodată. Nu se vor produce salturi financiare neașteptate și tot ceea ce acumulezi acum se face prin efort și muncă îndelungată. Ambiția și spiritul practic sporesc, astfel încât s-ar putea să fi tentat de o afacere care implică activitate de producție.

Dă o importanță mai mare economiilor, gândindu-te la bani albi pentru zile negre. Devii mai calculat, mai rezervat, mai atent cu banii, temându-te pentru ziua de mâine. Uneori, te limitezi doar la minimul strict necesar, preocupat totuși de confort, fără să îți lipsească însă nimic, ci vei impune anumite limite pentru anumite obiective viitoare îndepărtate.

În unele privințe, această poziție a lui Saturn este un moment de pregătire pentru momentul în care va intra în Vărsător. Poți să faci mai multă muncă interioară cu tine însuți/însăți sau să lucrezi din spatele scenei. S-ar putea să beneficiezi de mai mult sprijin sau să oferi un serviciu altor persoane, care, în unele cazuri, nu vor înțelege că tot ceea ce faci, faci pentru ei. Puteți face multe pentru binele comun, dar mai întâi trebuie să începi să îngrijești mai mult de tine și să eviți comportamentele care te pot face să cazi în aceeași greșeală pe care ai mai făcut-o și acum 12 ani. 

Și Uranus va intra în 2020 din Taur, în Casa a 6-a, casa muncii, a relațiilor cu coelgii de serviciu, a rutinei cotidiene și a nutriției și unde va sta de aproximativ încă 6 ani provocând convul sau plecări și reveniri la rădăcinile existenței tale. În Taur pune accentul pe munca susținută și, probabil, pe mai multe moduri de a rezolva problemele profesionale sau de a te determina să te simți ca făcând parte dintr-un efort creativ a unui grup care face lucrurile în comun. Întâlniri noi și neobișnuite te vor învața multe lucruri pe care nu le știai până acum.

Astrele sugerează că astfel de relații te vor scoate din rutina de fiecare zi sau te vor inspira la o viață nouă într-o relație care părea că a încetat prin găsirea de noi interese de împărtășit, care mențin relațiile la un nivel bun. Acesta este un moment bun pentru o întreprindere creativă comună legată de sănătate și care îți oferă probabil, experiențe stimulatoare și inspiratoare care te ajută să abordezi problemele de sănătate altfel decât ai făcut-o până acum. Această energie favorizează, de asemenea, munca creativă, o acțiune în care îți poți asuma un pic de risc. 

Uranus retrograd în Taur, începând cu 16 august, va influența și viața sentimentală. Acum este timpul să îți asumi șansa iubirii, chiar dacă ceea ce faci care nu îți este deloc familiar. Vei învăța multe lucruri despre viață și iubire în timp ce colegii vor învăța să te cunoască mai bine.

De mai mulți ani, Neptun a influențat în zona comunicării. Este posibil să fi devenit mai intuitiv în acest timp sau mai imaginativ. Deși uneori este posibil să fi amăgit că o fantezie pe care o credeai realitate. Dar acum atenția lui se îndreaptă spre Casa a 4 -a, a familiei și a gândirii, ceea ce poate sugera un mediu de acasă mai idealizat sau mai senin, dar partea neștiută a acestui lucru este un sentiment de confuzie sau de schimbare în ceea ce privește cu cine sau cui aparți cu adevărat sau cât de mult te poți baza pe lucrurile care par a fi în siguranță. La un alt nivel, casa ta poate deveni un refugiu sau un sanctuar pentru alții. Poate fi, de asemenea, pe apă sau în apropierea apei. 

Felul în care Pluto îți schimbă viața, în Capricorn, înseamnă regenerarea securității tale materiale. Pe parcursul acestui lung tranzit vei abandona vechile scenarii legate de bani sau de proprietăți ori alte surse de venituri. Vechea ordine se prăbușește, iar punțile se ridică pentru un nou răsărit în ce privește alegerile din lumea materială și care reflectă cu adevărat cine ești și unde și cum dorești să trăiești. Va exista în schimb o dorință compulsivă de a avea mai mult control asupra acestui domeniu al vieții tale. Vei învăța cum să alegi lucrurile din Trecut pe care dorești să le păstrezi și să mergi mai departe renăscând din propria cenușă asemeni păsării Phoenix din legendă. 

De asemenea, îți poți folosi mai bine talentele înnăscute, dezvoltându-le la un nivel mai înalt în această perioadă îndelungată. Aici Pluto te va ajuta să faci o schimbare de viteză majoră, de la un capitol la altul, în ceea ce privește securitatea materială și să alegi un stil de viață nun pentru tine, legat de câștig și locul în care trăiești. 

Horoscop Minerva 2020 Săgetător. Relațional

În primăvara anului 2020, vei avea o scurtă scădere a aparentei stabilități care este semnul distinctiv al acestui an și vei face o mișcare pentru a transforma pierderile relației în câștiguri de relație. Te afli în situația de a-ți împlini viața și asta se va extinde în relațiile tale.

Cele două viteze se încarcă înainte și sunt total imobile. Încercați să găsești un echilibru; primele trei săptămâni vor merge mai ușor cu cei dragi, dacă gestionezi situația și ai un ritm constant.

După data de 21 ianuarie și continuând direct cu Ziua Îndrăgostiților, energia ta scade. Este posibil ca persoanele singure să nu își îndeplinească visul de a avea un partener anul acesta, dar oricum se vor distra foarte mult.

Dacă ai un partener fii generos și iubitor. Știi că ai nevoie de asta, așa că intră în acțiune și oferă-i tot sprijinul pe care îl solicit La începutul lunii martie 2020, va încerca să îți întoarcă favoarea.

Savurează mirosul trandafirilor sau a lalelelor până în aprilie – poți afla în sfârșit că distracția și responsabilitatea nu se exclud reciproc. 

Dacă primăvara te găsește în căutarea iubirii, îndreaptă-te către oameni amabili care nu sunt feriți de greutăți sau poate sunt într-o situație nefericită la începutul lunii mai 2020.

Obligațiile de familie aduc mai mult decât bucuriile și supărările obișnuite între 18 mai și 22 iunie. Încercă să-l iubești pe cel cu care ești – și să te abți să te plângi de cel care a fost.

Prima săptămână din iulie te poate găsi în centrul așteptărilor mari ale altcuiva. Dacă aceasta este o relație nouă, nu lupta să păstrezi lucrurile doar pentru că nu vezi alte perspective; până pe 23 iulie, ai și uitat ce a fost greu.

Cuplurile care au vechime în…căsătorie, pot fi ciudat de geloși pe măsură ce vara aduce căldură, dar se vor răci cu mult înainte ca vremea să facă la fel. August ar trebui să fie o lună multă plăcere și emoție. Încearcă să te ascunzi cel puțin un weekend și să nu te bucuri de nimic, în afară de compania celuilalt.

Până în treia săptămână a lunii septembrie, simțul umorului tău adună admiratori și reînnoiește vechile prietenii; iubitul cade în mrejele farmecelor tale din nou. 

La sfârșitul lunii octombrie, unii dintre voi se pot reaprinde de la o flacără veche, care speră să îndrepte lucrurile într-o direcție nouă.

Nu sări la o decizie – de fapt, inima ta poate trăi iubiri infinite până pe 11 noiembrie, când vei fi forțat să alegi.

Orice ai decide, sfârșitul lunii decembrie aduce pace și bunăvoință tuturor, care continuă până dincolo de sfârșitul anului.

Horoscop Minerva 2020 Săgetător Profesional

2020 nu este un an important care să aducă vreun eveniment în carieră sau un an de schimbare profesională. Vei avea tendința să te concentrezi spre tine mai degrabă, decât spre exterior spre carieră sau locuri de muncă. Ați crescut în lumea carierei și a muncii în ultimii ani, iar productivitatea sporită îți va fi răsplătită.

Vei avea tendința de a te dedica profesiei tale. Vei observa o capacitate de luare a deciziilor mai puternică și mai precisă la sfârșitul iernii iar începutul primăverii s-ar putea să fie momentul să faci o extindere lentă în muncă sau în afaceri. Energiile sunt potrivite pentru asta.

Chiar dacă volumul de muncă este sporit, ai un sentiment de încredere în tine în ceea ce privește manevrarea acestuia. Și te vei descurca. Persoanele de contact importante pentru viitor vor apărea în prima jumătate a anului. La ce nu ai fost bun în ultimii ani, ai aflat, iar anul acesta vor da rezultate schimbările făcute.

Pe măsură ce anul tău profesional începe, întâlnești limite. Aliații de încredere fac brusc alte aranjamente între 3 și 6 ianuarie. Ești surprins, dar departe de a fi neputincios. Până pe 21 ianuarie, știi unde să apelezi pentru o nouă finanțare sau sprijin.

Îți poți vinde pachetul de servicii oricui; într-adevăr, inundă piața cu oferte aproape toată luna februarie. Imaginea ta se îmbunătățește și ea. După 24 martie poți citi subtextul agendei administratorilor și chiar a pieței concurente. 

Dezvăluie doar ceea ce trebuie între 6 și 30 aprilie. Adevărul este cea mai bună armă, în special când se pune problema reducerii unor costuri care ar putea începe pe data de 19.

Ridică-te deasupra turbulențelor create de concurenți, însă fără a schimba strategia. Începând cu 5 mai și accelerând după 17, vei avea acces la un nou set de oportunități. 

Gestionează cu atenție activele clienților între 10 și 21 iunie pentru că ei sunt motivați de acțiunile tale în încrederea acordată. Programează întâlnirile de lucru și alte evenimente sociale pentru ultima săptămână a lunii iunie, când oricum nu se va simți încetinirea procesului de lucru. 

Lansați posibile inițiative care vizează avansare în carieră după 23 iulie, dar înțelege că mizele sunt mari. 

Dorința sau necesitatea ar putea chiar să te determine să iei în considerare un alt tip de trai până la 10 august 2020. Problemele și unele repercusiuni vor zguduie lumea profesională între 23 august și 2 septembrie. Fii gata pentru întâlniri spontane cu oamenii; nu știi niciodată cine este pe cale să facă o ofertă. Negocierile se vor desfășura fără probleme după 23 septembrie. 

Fă favoruri pe 14 octombrie; rambursarea se va efectua imediat după data de 24. Afacerile vechi îmbracă dimensiuni antreprenoriale bogate între 8 și 11 noiembrie, iar până pe 22 culegeți fructele muncii tale așa cum nu ai mai făcut-o niciodată. Compensarea va veni cu un plus de idei pe data de 30 când inițiezi și o campanie de racolare a oamenilor pentru creearea unei echipe.

 Colegii lipsiți de scrupule și trădătorii vor apărea după 20 de decembrie dar vor repede reduși la tăcere. O comunitate profesională sănătoasă în perioada sărbătorilor de iarnă este cadoul suprem la locul de muncă.

Horoscop Minerva 2020 Săgetător. Financiar

În 2020 abundența, sutdiile superioare, călătoriile și filozofia vor fi cuvinte cheie  implicate în modul în care banii vor veni la tine și care se vor extinde în acest an. Cu toate acestea, este momentul să fii atent la investiții, asocieri în comun și să acționezi cu un pic de precauție când se pune problema veniturilor.

Până la sfârșitul toamnei, poți abandona prudența, deoarece energiile tale interne vor atrage finanțele și securitatea care au lipsit. Toate vor veni într-o manieră neobișnuită, pe scurt, dar vei găsi resurse nebănuite ca oportunitate.

După data de 20 martie, veniturile proiectate vor fi altele decât cele de la începutul anului. Urmărește efectiv doar banii, iar până în a doua săptămână a lunii martie când totul va fi clar. Planul tău devine acum un obiectiv mai mult decât oricând.

Previziunile sunt favorabile în 2020 din punct de vedere al banilor deoarece influența astrelor te va conduce la obținerea unei poziții sociale înalte, respect, cu pachete salariale neașteptat de mari și cu succes în tot ce întreprinzi.

Ai șanse mari să obți câștiguri financiare importante în acest an. Cei fără un loc de muncă vor găsi unul, iar cei care vor să-și înceapă propria afacere vor fi de neoprit. 

După luna iunie, acordă atenție cheltuielilor, în caz contrar, soldul financiar va înregistra un deficit. Dar munca grea este răsplătită, deci nu renunți la planurile de extindere.

Horoscop Minerva 2020 Săgetător Sănătate

Vor fi puține provocări în acest an și, dacă se întâmplă să fie, vor fi minore. Pe măsură ce intri în 2020 și în primăvară, te vei simți uneori stors de energie, dar aceasta va reveni pe măsură ce intri în vară. Este de început un nou ciclu. Creșterea aceea de după odihnă. Veți avea contact și cu facilități de sănătate, dar acestea vor tinde să fie legate de muncă sau de alții, nu de tine.

Sănătatea și bunăstarea ta vor continua să fie duse și pe un plan spiritual, iar energia ta va fi ridicată, intuitivă, cu un sentiment de liniște și de satisfacție interioară pe care nu le-ai mai avut de multă vreme. Ai grijă de sănătate deoarece 2020 va aduce și câteva provocări pe are va trebui să știi să le preîntâmpini, mai ales în prima parte a anului, deoarece stilul tău de viață nu este cel mai sănătos. 

Poziția lui Marte îți poate crea dificultăți de comunicare care pot duce cu ușurință la oboseală și stres. Controlează-ți temperamentul sau vei avea probleme. În a doua parte a anului, lucrurile încep să se îmbunătățească și te veți simți mult mai bine.

Horoscop Minerva 2020 Săgetător Călătorii

Ar trebui să pleci în concediu în Thailanda să să vizitezi Angkor Wat din Cambodgia. Angkor Wat este un templu hindus din regiunea Angkor din Cambodgia. A fost construit la începutul secolului al XII-lea pentru un rege local și reprezintă un model arhitectonic khmer de cel mai înalt nivel. Este cel mai bine păstrat sit arheologic de la înființare și cel mai important centru religios, mai întâi hindus, dedicat lui Vishnu, apoi budist. De asemenea, este cel mai mare complex religios monumental din întreaga lume. A devenit un simbol al Cambodgiei, care apare pe steagul său național și este prima atracție turistică pentru vizitatorii acestei țări.

Horoscop Minerva 2020 Săgetător. Atenționări

Ești deschis și cinstit, iar acest lucru este apreciat de majoritatea oamenilor, încrezător, optimist și entuziast și privești mereu partea bună a lucrurilor, deși, uneori exagerezi și arunci exact lucrurile de care ai nevoie. Unii oameni pot spune că ești curajos. 

Ești sociabil și sportiv și te exprimi într-un mod prietenos și abordabil, dorind să înveți și să te bucuri de oamenii pe care îi întâlnești, mai ales dacă sunt dintr-o altă cultură.

Deoarece ești în expansiune și îți place să te simți liber, ușile puterii sunt o atracție interesantă. Ai nevoie de mult spațiu pentru a explora lumea și a fi tu însuți.

Dacă ești delăsător, devii deprimat. Aerul proaspăt și noile orizonturi te vitalizează și te stimulează. De-a lungul vieții, ești interesat de studii și călătorii iar gustul tău în domeniu este cel al unui diletant care se autoeducă.

Creativitatea pentru tine este fie să studiezi, fie să explorezi. Scopul vieții tale este să călătorești cât mai departe, fiecare drum însemnând aventura vieții tale, nu îți dorești decât să înveți cum funcționează alte culturi și apoi să aduci cunoștințele acasă. Ești un fel de Marco Polo sui generis. 

Călătoriile tale pot fi reale, fie în minte. Prin urmare, poți fi un aventurier și un pirat, sau un profesor și filozof. Prin aceasta, găsești recunoaștere și împlinire.

De asemenea, ești religios, moral și etic. Un adevărat misionar. În cel mai rău caz, crezi că întotdeauna ai dreptate și devii prea zelos și auto-neprihănit.

Entuziasmul te conduce să presupui că poți face ceva deși nu ești pregătit pentru ceea ce ai de făcut sau îți asumi mai mult decât poți face față.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Minerva

To Top