Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - GEMENI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Gemeni Gândește înainte să vorbești

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Gemeni. Este posibilă încheierea bruscă a unei relații sau a unei conexiuni. Această pierdere te va întrista, dar îți poate aduce o moștenire sau un venit neașteptat. Fii diplomat în conversații, în special în sfera profesională. S-ar putea să fie momentul să te îndrepți într-o direcție nouă. Asumă-ți riscul și mergi către noi și atrăgătoare oportunități care te așteaptă. Fă din sănătate o prioritate acum. Fă-ți o programare pentru a rezolva o problemă pe care o ai în minte. Unele cercetări asupra noilor sisteme de credințe te pot ajuta să te reconectezi cu partea ta spirituală.

Ar trebui să ții minte sau să ai răbdare? Odată cu opoziția Nodului Nord cu Pluto, de la începutul săptămânii, această întrebare va fi în mintea ta. Acest aspect te poate găsi împingând lucrurile înainte, dar este posibil să nu fie înțelept ceea ce faci. Vei avea șanse mult mai bune, de succes, dacă poți avea răbdare și poți permite lucrurilor să se dezvolte organic.

Mercur, stăpâna ta planetară își continuă călătoria prin Scorpion în Casa a 6-a, casa sănătății și a nutriției, alături de Venus. Asigură-te că toate ofertele sau schemele pe care le iei în considerare sunt mai mult decât trebuie, deoarece se află sub influența legăturii dintre Mercur și Neptun, sugerează că te poți înscrie în mod involuntar la ceva care ajunge să fagociteze financiar. Fă cercetările care se impun și până în weekend poți găsi ceva mult mai profitabil.

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Gemeni Relațional

Păstrarea unui secret ar putea compromite puterea de ședere a relației tale romantice săptămâna aceasta. Fii sincer. Aveți încredere în inituția dvs. și deschideți-vă despre o întristare sau o întârziere cu care v-ați confruntat. Sentimentele tale de stres sau umilire ar fi atenuate, văzând cât de mult are grijă de partenerul tău și de bunăstarea ta. Luați decizii călduroase, inclusiv atunci când ieșiți în oraș, trăiți-l. Unele oportunități noi îți îndreaptă drumul, dar mai întâi trebuie să dai drumul la altceva și să faci pace cu schimbarea.

Piața soarelui regenerativă Pluto la începutul săptămânii oferă o a doua șansă, dar este posibil să fiți nevoit să treceți prin dureri sau stres pentru a profita din plin de ea. Ceea ce nu te omoară te face mai puternic, gemeni.

Sextilul stabil Venus-Saturn în weekend vă arată ce este posibil atunci când doriți să vă angajați, dar nu sunteți sigur că sunteți gata să vă stabiliți încă. Cel puțin știi că ai opțiuni.

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Gemeni Profesional.

Încercați să nu vă supărați sau să vă frustrați dacă calea pe care ați parcurs-o face brusc înapoi. Acesta este un semn că trebuie să analizați și să reflectați asupra progreselor dvs. recente. Întoarceți-vă și reparați orice locuri pe care le-ați omis nepăsător prima dată.

S-ar putea să fie nevoit să te ridici pentru principiile tale. Eforturile relațiilor publice și formarea echipei merg bine. Colaboratorii sunt de ajutor și de sprijin. Veți găsi un public apreciat pentru vânzări. Provocările încăpățânate necesită răbdare și simț al umorului. Această perioadă este excelentă pentru proiecte de construcții și planuri financiare. Cosmosul aduce în prim plan realitățile financiare.

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Gemeni Financiar

Aveți șansa de a face locul de muncă un loc mult mai frumos pentru a fi timp de opt sau mai multe ore în fiecare zi. Munca dvs. atrage cu siguranță tipul potrivit de notificare, care vă pune la dispoziție pentru un pachet mai bun de compensare. Această notificare adăugată poate fi transformată în avantajul dvs. Nu există un moment mai bun pentru a ține datoriile sub control decât acum.

Sunteți logic despre abordarea dvs. și puteți vedea lucrurile prin. Nu vă lăsați energia să se epuizeze și nu lăsați gândurile să se risipească și veți realiza multe acum. Îmbunătățirea producției la locul de muncă va obține un sprijin nou. Eficiența este în limitele acestei săptămâni. Organizează-ți mediul, eficientizează procesele și toate sarcinile se vor simți mai ușor. Păstrează-ți nivelul actual de angajament, iar abilitățile tale vor fi observate și admirate.

Horoscop Minerva 21-27 octombrie Gemeni Sănătate

Cosmosul va aduce acum multe emoții. De obicei, nu sunteți genul de persoană care vă permite să mâncați confortabil sau să gustați, dar zilele următoare ar putea dovedi excepția. Dacă vă aruncați în prea multe porții de desert, paste sau produse de patiserie, întrerupeți-vă o clipă. Întrebați-vă adevăratul motiv pentru care trebuie să mâncați aceste lucruri. Probabil nu are nicio legătură cu foamea.

Horoscop Minerva săptămânal 21-27 octombrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top