Connect with us
Horoscop Minerva 22 - 28 iulie 2019 Fecioară. Acceptarea este singura opțiune

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Fecioară. Acceptarea este singura opțiune

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Fecioară. Absorbind vibrația introspectivă a acestei faze, transformi majoritatea gândurilor pentru a înțelege natura interioară a ființei tale. Uneori, aspirațiile cuiva pot fi atât de ridicate, încât să nu le atingă, provoacă suferință mintală, sufletească și trupească. Vei simți un sentiment de conștientizare a propriilor tale limitări, fie ele fizice, emoționale sau chiar financiare, precum și un sentiment de limită a… limitării. Dar toate acestea vor trece, găsindu-și drumul în realizări, diverse legături, dragoste și creativitate.

Ai grijă totuși, pentru că ai putea acționa impulsiv, mai ales în ceea ce privește dragostea, iar acest lucru te-ar putea face să regreți mai târziu.

Un prieten sau un interes nou legat de viața ta sentimentală poate părea mai mult decât lasă să se vadă, iar acest lucru ar putea declanșa clopoțelul de alarmă. Influxurile acestei săptămâni sugerează că prietenul tău poate avea probleme cu care să se luptă, deci dă-i cât mai multă libertate de mișcare de care are nevoie.

Mercurul retrograd a revenit în Rac și în sectorul tău social săptămâna trecută, iar asta sugerează că ai putea revedea pe cineva din trecut pe care ți-ai dori să revină în viața ta.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Fecioară Relaţional

Ai nevoie de ceva timp, de liniște și de spațiu pentru tine. Problemele particulare specifice, sunt doar în mintea ta. Ia-ți timpul necesar pentru a afla de ce te preocupă aceste lucruri. Examinează-ți trecutul și privește în interiorul tău pentru a găsi răspunsurile pe care le dorești. Ține minte totuși, că indiferent la ce concluzie vei ajunge, nu poți schimba trecutul. Acceptarea este singura opțiune. Nu te mai învinui, degeaba. Așteptările tale pot fi pur și simplu prea mari. Știi ce ești capabil și stabilește-ți obiective rezonabile pentru a canaliza productiv cea mai mare pasiune.

Oare care ar putea fi limitele cu care să te confrunți în timpul opoziției Venus-Saturn? De obicei, îți place să joci după propriile reguli, dar unele dintre aceste reguli au fost încălcate.

Există o combinație emoțională cu Soarele-Mercur în semnul Racului pe parcursul săptămânii, care îți scoate în evidență abilitatea de a fi atent și precaut. Dacă cineva nu te-a mai văzut înainte de asta, așa, probabil va fi destul de ciudat pentru ei.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Fecioară Profesional

O idee cu totul nouă va veni sătămâna aceasta în calea ta, încât probabil că vei sari imediat să o pui în practică. Ai grijă că o adopți prea grăbit. Această nouă idee se bazează mai mult pe trăirile tale decât pe realitate. Întreabă-i pe alții unde este țărmul înainte să sari peste bord.

Adotă cele mai frumoase gânduri și încearcă să vezi partea stralucitoare a situației. Oamenii pot fi mai stresați decât de obicei și uită că ai nevoie de o mare doză de apreciere pentru a începe ziua bine. Lucrurile se vor lumina în curând. Ai noroc de parteneriate și contracte scrise. Poate dorești să te rupi de tradiție și să faci ceva original cu un coleg. Poți deveni extrem de popular încurajând spirit distracției.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Fecioară Financiar

 Profită la maximum de mediul în care te afli. Acum ești mai interesat de ceea ce se întâmplă în spatele scenei, decât să fii în vizorul public. Unele lucruri, sau chiar oamenii, și-au depășit utilitatea pentru tine. Nu te lăsa abătut din drum și nici nu lăsa trecutul să îți determine viitorul. Fți sensibil în stabilirea obiectivelor financiare, a limitărilor de orice fel și conservă-ți energia pentru proiectele cele mai demne.

Dacă banii ți-au creat probleme recent, un aspect frumos te ajută să ieși din rutină. Evenimentele tulbură viața de acasă și emoțiile interioare. Sentimentele parcă vin de nicăieri. Dar totul este clar pentru tine, înseamnă că trebuie să te eliberezi de modelele vechi pentru a putea echilibra viața financiară. Universul te îndeamnă să vorbești la locul de muncă. Nu permite nimănui să pretindă credit pentru munca ta.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Fecioară Sănătate

Când vine vorba despre prieteni, apreciem adesea căldura și grija lor dar și simpatia delicată care o emană când totul este bine. Pentru a păstra accesul la această parte a naturii tale personale, este important să faci exercitați în mod regulat și să îți păstrezi energia fluidă. Practică regulat yoga deoarece te va ajuta foarte mult. Circulația sângelui, întinderile musculare și respirația profundă se combină pentru a te ajuta să te relaxezi și să îți canalizezi astfel, exuberanța.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂFECIOARĂ–  BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top