Connect with us
Horoscop Minerva 22 - 28 iulie 2019 RAC. Recunoaște că nu știi chiar totul

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 RAC. Recunoaște că nu știi chiar totul

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Rac. Vei avea tendința să îți aperi sistemul de valori, de obiceiurile personale și chiar de obsesiile pe care le ai tu. O atenție deosebită se concentrează asupra banilor și totuși poți să fii banal și să fii nesăbuit, în funcție de circumstanțele exterioare care te afectează. Dificultatea acestei poziții este că procesele gândirii poate deveni atât de adânc înrădăcinat într-o chestiune particulară, încât poți avea probleme în a vedea importanța relativă a altor lucruri din viața ta.

Relațiile se concentrează foarte mult pe tine încă de la începutul săptămânii, deoarece adevăratele sentimente îngropate defoarte multă vreme în tine ies acuma la suprafață. Ai grijă atunci când discuți probleme delicate, deoarece acest lucru necesită un anumită tact și diplomație.

Spre sfârșitul săptămânii, atenție la instinctele tale. Ele pot fi un ghid care te ajută să descifrezi ce simte cineva legat de tine și ce ar trebui să faci în legătură cu asta.

Între timp, cu mișcarea lui Marte prin zonă financiară, gândul de a câștiga niște bani în plus ar putea să te facă să zâmbești cu satisfacție. Oricui.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Rac Relaţional

 Mintea ta este centrată acum pe preocupări practice. Dragostea și sentimentele au un spate serios. Mergi cum îți dictează dorintele tale, inclusiv cele romantice, atâta timp cât nu sunt prea acute. Încearcă să nu analizezi lucrurile acum deoarece grijile tale pot fi inutile. Păstrează un anumit nivel al comunicării și încearcă să ai așteptări rezonabile.

Totuși, nu te aștepta să se petreacă niște lucruri extraordinare sau să izbucnească vreun scandal cu iz de trecut. Arătând că poți fi de încredere este o calitate extrem de atractivă acum.

Mercurul stăpânul comunicării și a informațiilor de orice fel este în semnul tău imaginativ și, deci, ai un mod creative de a lăsa pasiunea să se manifeste și să te arate atras de ea. Drumul tău printre cuvinte îi face pe unii mai pudibonzi să roșească.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Rac Profesional

Comunicarea este un catalizator cheie pentru progresul de săptămâna aceasta. Nu ți-aș sugera să te bazezi doar pe asta și să crezi că poți face totul fără ajutorul altora. Recunoaște că nu știi chiar totul și cere ajutor atunci când ai nevoie de el. Te vei felicita că ai făcut-o.

Este posibil să fii puternic tentat să ascunzi adevărul. Acest lucru s-ar putea întoarce împotriva ta într-un fel pe care nu îl poți anticipa. Fii cinstit. Energia necesită acum o abordare atentă, cu ochii la erorile făcute anterior. Acest lucru te poate neliniști într-adevăr. Este posibil să fii nevoit să oprești telefonul mobil și să discuți mai puțin cu colegii de muncă, doar pentru a rămâne pe drumul cel bun. Fii strict în a face lucrurile conform procedurilor stabilite.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Rac Financiar

 Banii vor cântări greu însă în gândurilor tale. Este posibil să căutați venituri suplimentare în speranța de a ciment unele planuri legate de avansarea profesională cu un obiectiv propriu despre care aș spune că este o pasiune de a ta.

Analiza fluxului de numerar este însă importantă. Evaluează chestiunile financiare și asigură-te că le exploatezi cum trebuie. Idei noi de a face bani, cu succes, pot apărea în curând. Dacă ai discutat despre un anumit lucru, în urmă cu ceva timp, acesta ar putea fi momentul pentru a relua discuția. Lasă-i pe cei din compania ta să știe cum te pot ajuta. Rămâi practic și asigură-te că ți-ai clarificat ce dorești și de ce ai nevoie. O comunicare clară în afaceri te va ajuta să îți stabilești și să îți atingi obiectivele.

Cu toate acestea, s-ar putea să te simți inconfortabil să faci aceste schimbări. Deciziile luate acum ar trebui să se învârtă în jurul asumării responsabilității pentru ceea ce datorezi și să plătești cât mai rapid posibil.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Rac Sănătate

 Se întâmplă lucruri minunate în zilele noastre și care permit o creștere personală serioasă. Materialul emoțional care a fost ignorat sau reprimat poate fi modelat acum. Pentru a gestiona acest tip de trezire, este important să fii fizic activ, astfel încât energia mentală să nu te domine. Angajarea unui set de exerciții de sală, cel puțin trei ori pe săptămână, te va ajuta enorm. Consumul unei cantități mari de apă te va ajuta, de asemenea, să elimini toxinele din organism – fizic și mental.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂFECIOARĂ–  BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top