Connect with us
Horoscop Minerva 22 - 28 iulie 2019 Scorpion. Mercur s-a reîntors în Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Scorpion. Mercur s-a reîntors în Rac

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Scorpion. Ai tendința de a reflecta asupra realizărilor trecute, văzând prin aceasta cum se măsoară așteptările tale. Pentru unii dintre voi ar putea fi o mare nevoie de a-i impresiona pe ceilalți și totuși, în același timp, poți fi inhibat în exprimarea de sine datorită pregătirii insuficiente în domeniu, a prudenței și a precauției. Cu alte cuvinte, totul vorbește despre rezultatul practic și tangibil al ideilor tale și dorința de a construi în forță viitorul, într-un mod mult mai bun decât ai construit trecutul.

Motivul este că s-ar putea să fii prea emoționat pentru a  face față și afacerilor, ceea ce ar putea duce la o tensiune suplimentară. Un alt motiv este faptul că mult mai ușor faci greșeli cu Mercur retrograd.

Cu toate acestea, cu Venus în opoziție cu sobrul Saturn și puternicul Pluto în următoarele zile, ar putea fi unele lucruri cu care pur și simplu nu poți fi de acord. 

Mercur s-a reîntors în Rac, așa că poți deschide calea pentru discuții sensibile dacă ești adeptul unor asemenea lucruri. 

În cele din urmă, pe măsură ce Marte își continuă călătoria prin cel mai înalt sector al temei natale, ai destul de mult timp să îți promovezi afacerea sau ideile. Poate că lumea așteaptă exact ceea ce ai de oferit.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Scorpion Relaţional

Fii atent cu lucruri la care ții. Acordă timp numai lucruri celor în care ai încredere sau nu te pot întoarce în aceeași stare care le-a determinat.

Simți nevoia să fi mai autoritar în timpul acestui ciclu al retrogradării mercuriene, dar și să ai în vedere iertarea. Devotamentul față de îndatoririle profesionale ar fi înțelept acum. Romantismul trebuie să ia temporar o pauză. Tot ceea ce spui și faci va fi analizat, așa că alege-ți cu grijă cuvintele, asta nu însemană că nu trebuie să comunici cu încredere și cu atenție însă. Îmbunătățește-ți abilitățile – profesionale și interpersonale – și acest lucru, la rândul său, te va sprijini în viața sentimentală.

Mercur retrograd a revenit în semnul de apă cu care ai afinități, rac, astfel încât simțul realității zboară pe fereastră, în favoarea emoției. Starea ta de spirit este greu de anticipat acum, ceea ce ar putea duce la momente de întâlnire incomode.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Scorpion Profesional

Urmărește ceva ce ai pus în mișcare acum câteva zile. Nu pierde legătura cu idee extraordinară pe care ai avut-o în minte. Pune-ți întrebări, fă cercetări și continuă-ți calea. Este posibil să îți aducă mai mult succes decât îți poți imagina.

Luptele pentru putere la locul de muncă ar putea fi greu de ignorat. S-ar putea ca persoanele mai practice sunt imune la farmecele tale. Conservă-ți energia pentru că situația se va ușura curând. S-ar putea să fii foarte ocupat cu o muncă care necesită abilități pentru munca cu clienții. Fii atent ca toată lumea să facă aceleași lucruri iar tu, fii gata să faci ceva în plus. Acest lucru va funcționa în favoarea ta mai târziu.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Scorpion Financiar

 Ești voce autorizată printre colegi. Pentru a păstra liniștea, asigură-te că îți comunici gândurile în mod eficient. Stăpânirea cuvintelor îi va influența pe superiorii tăi. Fă-ți niște planuri profesionale sau lucrează prin unele strategii noi. Alții îți vor respecta sfaturile sănătoase și le vor găsi atât fiabile, cât și accesibile. Multitasking-ul este imperativ acum, astfel încât să nu te îngrijoreze nimic. Stai pe poziție când ai dreptate.

Pentru tine, săptămâna aceasta se referă la schimbări neașteptate, ceea ce înseamnă că poți fi temporar destabilizat. Poate că ar trebui să te descurci cu o schimbare de avere sau invers. Nu presupune nimic dândește-te doar că lucrurile bune nu durează pentru totdeauna. Cu toate acestea, un alt aspect te încurajează să îți descoperi adevărata vocație, mai ales când vine vorba despre muncă. Ai ceva de spus în acest sens.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Scorpion Sănătate

Energiile planetare te încurajează să renunți la consumul de alimente dăunătoare sau c carbohidrați. Este un moment bun pentru post și purificare. Dacă ești reziști, un suc rapid este o modalitate minunată de a-ți purifica corpul fără să te deranjeze prea mult viața de zi cu zi. Dacă postul nu intră în discuție, verifică câteva dintre combinațiile de detoxifiere pe bază de plante, disponibile în magazinele cu produse alimentare pentru sănătate.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂFECIOARĂ–  BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top