Connect with us
Horoscop Minerva 22 - 28 iulie 2019 VĂRĂSĂTOR. S-ar putea să te simți subapreciat

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 VĂRĂSĂTOR. S-ar putea să te simți subapreciat

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Vărsător. Petreci săptămâna într-un soi de dans în ritm propriu, când înainte când înapoi, alegi  ce îți place și ce îți displace la cei pe care îi iubești. S-ar putea să experimentezi frustrări în domeniul căsătoriilor, a carierei și a familiei în timp ce cauți să armonizezi diferitele idei ale oamenilor din jurul tău. Ai putea fi înțeles greșit de cei cărora încerci să le explici cum stau lucrurile, pentru că tinzi să-ți concentrezi energia mentală mai mult asupra lor decât asupra ta.

Pe de altă parte, aceasta poate fi, de asemenea, o oportunitate de a umple orice gol și de a te elibera de ceva care te deranjează de prea mult timp. Făcând acest lucru proprietarul îți poate oferi un nou contract de închiriere, de astă dată pe viață. Te poate ajuta să obți un feedback cu privire la orice sugestii la care intuiția face să te simți reticent și să nu ai încredere în ele. Dacă este așa, ți-ar fi de folos o altă perspectivă, mai prsonală.

Deplasarea Mercur retrograd prin Casa a 6-s, sectorul rutinei cotidiene și a sănătății, poate fi o oportunitate de a-ți revizui comportamentul și obiceiurile. Dacă activitățile par să te fac să te scurgi la propriu, atunci este timpul să le iei ca atare. Pe frontul prietenilor, fii dornic să te conectezi cu cei care te pot ajuta să îți realizezi obiectivul propus.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Vărsător Relaţional

Ești meticulos în luarea deciziilor acum. Fie că este vorba despre viața de acasă sau despre o întâlnire, ești gata să analizezi temeinic binele, răul și urâtul. Nu lăsa nimic la întâmplare, considerand că și tu iei în considerare modul în care cei din jurul tău sunt afectați de alegerile tale. Deschide-te către cineva apropiat de tine, cineva cu care ai o istorie comună. Conversația pe care o veți avea te va ajuta să revii pe calea cea bună.

Opoziția stresantă Venus – Saturn adaugă restricții la mijlocul săptămânii care te va aduce într-un cadru pesimist al minții. Nu îți plac limitările, deci nu este momentul potrivit pentru a încerca ceva nou.

Conjuncția lui Mercur retrograd cu Venus în Rac din 25 iulie aduce într-adevăr o perspectivă romantică dar nu știu cât este de plină de speranță. Ești unul dintre puținele semne care se bucură de a fi unice, dar asta nu înseamnă că nu cauți pe cineva special.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Vărsător Profesional

S-ar putea să fi resimțit recent o schimbare extraordinară în cadrul căreia să te fi simțit brusc, mai confortabil, în pielea ta. Nu este doar o iluzie. Este începutul unui ciclu de 7 ani în care ai putea să fii în vârful jocului. Succesul este aproape.

În curând te vei ocupa de viața profesională sau de un departament din cadrul instituției în care lucrezi. Fii pregătit să faci o mișcare. Evită însă să devii paranoic. S-ar putea să crezi că nu faci treabă bună atunci când șeful tău crede că ești cel mai bun și de aici lucrurile să degenereze. Aspectele îți ușurează poziția în orice zonă ai alege-o. Planurile practice și strategiile de bună gestionare îți vor ușura viața.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Vărsător Financiar

 S-ar putea să te simți un pic cam indecis în această săptămână. Acest lucru nu poate fi rău, deoarece efectele deciziilor tale corelate cu nevoile celorlalți sunt de foarte mult timp în mintea ta. Dacă ești în căutarea unei mai mari cooperări cu colegii, fii dispus să te pui în locul lor și să ceri asistență și idei. Prin dialog, lucrurile vor fi clarificate și planurile vor fi puse în mișcare.

Ai o energie debordantă pentru a face lucrurile. Ești plin de acțiune, afirmativ, așa că nu ai de ce să stai în spate și să aștepți ca alții să deschidă ușile pentru tine. Ai acel impuls și instrumentarul de care este nevoie pentru a obține mai mulți bani. 

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie 2019 Vărsător Sănătate

 S-ar putea să te simți subapreciat în aceste zile. Încearcă să atenuezi acest sentiment prin a ajunge la alții. Nu trebuie să mergi la oameni și să le ceri: „Apreciază-mă!” Acest lucru este departe de a fi stilul tău. Cu toate acestea, încearcă să ieși mai mult cu ei și să  discuți despre ceea ce faceți împreună. Acest demers le va permite oamenilor să îți cunoască gândurile și sentimentele.

Horoscop Minerva 22 – 28 iulie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂFECIOARĂ–  BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top