Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 6 - 12 aprilie 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 23-29 septembrie FECIOARĂ – Ai mare noroc la bani

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Fecioara. Fluxul de numerar, veniturile și puterea de câștig, astea sunt în minte. Ești mai practic și mai rațional în demersul tău pentru finanțe acum. Poate fi o perioadă puternică pentru a găsi noi idei de a face bani. Ești legat de valorile personale și obiectivele financiare, cu toate acestea, evită însă excesul financiar, cu toate acestea comunicarea ar putea să îți aducă un câștig monetar. 

Abordează orice problemă de sănătate sau de stres pe măsură ce apar. Adaptează-ți așteptările și sănătatea mentală va beneficia de pe urma acestora. Nu uita, obiectivele nerealiste generează nefericire. O mentalitate rațională te va ajuta să iei decizii bune și te va orienta pe parcurs pe drumul succesului.

Un aspect foarte dinamic și intens implică la maximum eforturile creative și romantice. Sentimentele tale pentru cineva ar putea fi foarte puternice, dar oare nu ar trebui să îi spui? Așteaptă câteva zile până când vei fi mai mulțumiț, cu excepția cazului în care ești sigur că persoana respectivă are aceleași sentimente față de tine. În caz contrar, intensitatea trărilor tale ar putea fi dezactivată.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Fecioara Relațional

 Mintea ta este preocupată de practică. Dragostea și romantismul iau loc pe bancheta din spate, adicî  sunt amânate. Banii vor cântări foarte mult în gândurile tale. Este posibil să cauți venituri suplimentare sau să speri să cimentezi unele planuri de a merge mai departe cu un obiectiv personal de care ești pasionat. Urmează-ți dorințele, inclusiv cele sentimentale, atât timp cât nu sunt prea la vedere. Încearcă să nu supraalimentezi lucrurile acum. Pentru tine grijile pot fi inutile. Menține-ți comunicarea optimistă și așteptările rezonabile. Deși preocupările lumești necesită în continuare atenția ta, nu uita să acorzi atenție cuiva special. O idee nouă te-ar putea ajuta să condimentezi lucrurile.

Este o săptămână în care luna în semnul tău care te face să dorești stabilitate într-o relație. Rezistă dorinței de a te întoarce la un fost numai pentru că alături de el/ea, te simți confortabil. Amintește-ți care a fost motivul pentru care v-ați despărțit, în primul rând.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Fecioara Profesional

 Alătură-te cuiva în procesul descifrării unui proiect. Energia ta te va ajuta cu siguranță într-un proiect care a ajuns î impas. Împreună, veți realiza totul la genul punct ochit, punct lovit. Potențialul pentru succes este mare. Săptămâna aceasta felul tău de a fi este de a ajuta la definirea și direcționarea energiei mai eficient.

Observi și tu că oamenii sunt nervoși și nechibzuiți. Nu intra în jocul lor. Cu cât alimentezi mai mult starea cu propriile tale bârfe și judecăți, cu atât va fi mai rău. Trebuie să rupi acest cerc cu o atitudine încrezătoare.

Este posibil să faci echipă cu alții pentru a crea un site web, blog sau altă prezență online. Norocul este de partea ta. Merită să depui timp și efort în astfel de proiecte. De asemenea,  este un moment numai bun pentru a lansa propria afacere la domiciliu. Ai o mică de oportunitate care te poate ajuta să iei startul bine. Te simți invincibil, așa că mergi înainte.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Fecioara Financiar

Ești puțin mai moale decât de obicei și s-ar putea să descoperi că vrei să încerci instrumente de economisire diferite, literal sau metaforic, vorbind, dar gândește-te cum proiectezi cine ești, în acest moment. Cu o viață nouă în casa studiilor, a călătoriilor, a metafizicii și a filosofiei, ideile tale sunt importante pentru modul în care îți faci treaba. 

Poți să îți analizezi, fluxul de numerar. Evaluează-ți finanțele și asigură-te că le  exploatezi cum trebuie. Ai idei noi, de succes, care pot aduce bani în curând. Dacă ai prezentat o propunere acum ceva timp, este momentul să o pui în valoare. Rămâi practic și asigură-te că ai stabilit clar ce dorești și de ce ai nevoie. O comunicare clară, de afacerist, cu ceilalți, te va ajuta să stabilești și să îți atingi obiectivele. Ai grijă de sănătate ca să rămâi concentrat și optim. 

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Fecioara Sănătate

S-ar putea să te simți rău, chiar dacă nu poți identifica de unde vine acest rău. Ești deschis la energiile și emoțiile celor din jurul tău, le absorbi și atunci apar durerile de cap sau durerile de stomac. Evită aceste energii și inutile și rele. Încearcă și petreci ceva timp singur pentru a te detașa. Revin-o la legătura cu propriul tău câmp energetic.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top