Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 23-29 septembrie RAC – Prosperi prin conversații și dezbateri

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Rac. Este momentul să profiți la maxim de puteri sporite de concentrare. Posibil să ai nevoie de un plus de solitudine pentru a muncii cu meintea, săptămâna aceasta. Pe de altă parte, e un prilej minunat pentru a te deschide cu adevărat și a avea conversații de suflet cu cei dragi. Problemele legate de preocupările casnice și administrative, inclusiv trecutul tău, tind să îți domine gândurile. S-ar putea să te simți rănit, ducând munca acasă sau oaspeți distrați, dar efortul merită. Știi foarte bine că ceea ce dai acum este ceea ce vei primi mai târziu.

Există, de asemenea, potențialul unei colaborări sau poate o întâlnire mai intensă, întrucât Marte face un aspect benefic cu radicalul Pluton. Cineva pe care îl/o întâlnești în această săptămână ar putea avea o influență puternică asupra ta ceea ce ar fi suficient pentru a-ți schimba viața. Te-ar putea inspira să vezi problemele cheie dintr-o perspectivă mai largă.

Când vine vorba despre idei și oportunități, fii deosebit de atent în jurul uneia care nu este ce pare. Ai putea fi euforic de potențialul oferit de o schemă, dar reține că totul s-ar putea spulbera la o privire mai atentă.

În weekend, încearcă să ai mintea deschisă, mai degrabă, decât să rămâi la părerile tale.

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Rac Relațional

Este timpul să te dezlipești de muncă și să te bucuri puțin de viață. De prea mult timp vezi doar de nevoile altora. Prioritiză-ți distracția și timpul liber. Fă o excursie singur sau cu un prieten apropiat ori cu o rudă ca să îți limpezești gândurile. Comunicarea vine cu ușurință acum și ești gata să îți împărtășești cunoștințele cu alții. Prosperi prin conversații și dezbateri. Dacă o relație romantică a ajuns într-o fază de plictis, fii diplomat în încercarea de a o reporni pe pacurs. Poate fi doar o neînțelegere și nimic mai mult dar pe care, puțin timp de apropiere, nu îl poate repara. 

Marte și Pluton se întâlnesc pentru prima și singura dată în acest an, într-un trigon plin de speranțe, producând jocuri de artificii între tine și cineva pe care îl admirai cu ceva timp în urmă. Singura întrebare este: ai încredere în tine pentru a face următoarea mișcare?

Luna în Balanță, în weekend te face să îți dorești să joci în terenul tău și ai norocul că există și multe opțiuni. Ai grijă să nu programezi prea multe întâlniri încât pierzi evidența a când și unde trebuie să te întâlnești!

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Rac Profesional

Suportul de care ai nevoie este acolo. Încrederea la care ai sperat se află în interiorul tău. Nu mai există scuze. Continu cu convingere și vei fi bogat recompensat. Ești într-o poziție bună pentru a face o mișcare importantă în carieră acum.

Motivele și planurile tale vor fi puse la îndoială – deci asigură-te că ai răspunsurile pregătite. Este important să fi bine organizat și, cel mai probabil, vei fii. Energia zilei îți facilitează nevoia de a face o listă lungă cu ce ai de făcut și o vei urma pas cu pas.

 Săptămâna aduce energie pozitivă pentru negocieri aprofundate, în special în situațiile în care trebuie să discuți probleme sensibile. Există șansa de a ajunge într-o poziție nouă care să îți permită să arați cum știi să rezolvi problemele. Dacă ești o prezență online, asigură-te că îi ții pe toți la curent. 

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Rac Financiar

Ți se oferă oportunitatea de a-ți duce ideile în rețele sociale și audiența va crește vertiginos. Este un moment excelent pentru a valorifica faptul că oamenii vor să audă ce ai de spus și să cumpere orice vinzi. Dacă ai nevoie de susținere ca să gândești mesajul înainte de a aborda problema, folosește aspectele favorabile actuale pentru a-l duce la bun sfârșit. Vei face o bancă de date serioasă atunci când munca ta va primi o valoare universală.

Profită de această perioadă de concentrare accentuată. Solitudinea poate fi necesară pentru ca să lucrezi prin gândurile tale. 

Horoscop Minerva 23-29 septembrie Rac Sănătate

Ascultă chemarea naturii și ia-ți o vacanță. Ai nevoie de șansa de a te odihni și a te relaxa, mai ales că ai muncit atât de mult la proiectele tale. Fă o pauză serioasă și uită de muncă. Nu mai verifica telefonul la fiecare cinci minute. Bucură-te în schimb de partea  tămăduitoare a naturii.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top