Connect with us

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 23 – 29 septembrie TAUR – Te vei simți mult mai bine

Horoscop Minerva 23 – 29 septembrie Taur. Este un moment excelent pentru a ieși din monotonia existenței tale cotidiene. Ești înclinat să faci liste cu ce ai de rezolvat, să plătești facturile și să ieși printre oameni. Detaliile referitoare la un proiect sunt imperative acum. Pe de altă parte, ai în minte problemele de sănătate.

Cercetarea acestora sau programarea pentru vizitele periodice au prioritate acum. Angajamentul față de muncă, poate cădea și pe cultivarea abilităților de bază, și este un element principal pentru tine. Evită totuși să vă stresezi sau să exagerezi prea mult. Nu trebuie să creezi tensiuni între tine și cei care depind de tine – angajații, familia, chiar aimalele de companie.

Saturn a revenit în mers normal săptămâna trecută. Dacă ai fost plecat într-o călătorie, dintr-un motiv oarecare, săptămâna viitoare ia în considerare ca acest aspect să se repete. Și dacă au existat probleme la obținerea unei diplome sau a unei certificări, acestea pot fi, de asemenea rezolvate.

În același timp, există o anumită intensitate în legată de valoarea în sine, este greu de ignorat dacă ne gândim la Careul în T, cu focar Neptun dintre Jupiter și Marte. Dacă te-ai gândit să realizezi ceva, vei depune eforturi serioase pentru ca acest lucru să se întâmple.

Cum aminteam, Careul în T care îi implică pe Jupiter și pe Neptun este intens la începutul săptămânii. Acest lucru poate duce la obiective nerealiste la care nu poți decât să speri. Dacă o schemă sună dubios, probabil că și este, deci mai bine stai în banca ta, nu te băga.

Horoscop Minerva 23 – 29 septembrie Taur Relational

Poate fi timpul pentru o schimbare. Pregătește-te să mergi într-o direcție nouă. Situațiile conflictuale pot cere o cale nouă. Respiră și îndepărtează-te de ceea ce te deranjează.

Triază-ți prioritățile acum. Indiferent dacă este vorba despre facturi sau despre finalul unui proiect la care lucrezi, ia în considerare doar acele aspecte care au nevoie de atenție. Poți amâna puțin romantismul în această săptămână, în schimbvei avea nevoie de multă concentrare. 

Încurajarea trigonului Marte-Jupiter, te ajută să crezi că poți să faci aproape orice ai dori, când vine vorba despre o întâlnire, fă mișcarea pe care te pregătești să o faci de ceva vreme.

Luna în Rac și în Fecioară, te provoacă să dai un  răspuns chiar dacă îți este teamă că vei fi respins.  Respingerea nu este niciodată ușoară dar nu poți face pe cineva să simtă ceva ce nu simte. Te vei simți mai bine în timp.

Horoscop Minerva 23 – 29 septembrie Taur Profesional

 Ai primit undă verde, la demararea unui proiect așacă dă-i drumul. Săptămâna va fi plină așa că nu ezita să-ți împărtășești ideile cu oamenii din jurul tău. Succesul va veni rapid.

Ca antreprenor, ai o grămadă de idei practice, deci mergi încotro te duc acestea. Ești gata să faci față oricărei provocări. Perioada îți oferă o mulțime de oportunități pentru a avansa în carieră. Folosește-te de abilitățile creative. S-ar putea să fii capabil să porți o discuție pe marginea unui proiect interesant care îți extinde responsabilitățile. De asemenea, ai multe șanse să câștigai bani serioși acum.

Horoscop Minerva 23 – 29 septembrie Taur Financiar

Te distrezi dar ești cu ochii la soldul bancar. Aspectele favorabile te asigură că te poți simți bine fără nicio problemă. Contul este în siguranță. S-ar putea să te confrunți cu o anumită opoziție, dar vei găsi și noi oportunități. Cu o oarecare atenție și diplomație, vei putea să îți prezinți ideile la întâlniri de afaceri.

Înainte de a lua o decizie mare, în special una care implică un contract sau o vânzare, discută despre acest lucru cu consilierul tău sau cu cineva calificat care cunoaște problema. Fă-ți timp pentru distracție alături de prieteni și persoane dragi.

Este un moment ideal ca să faci bilanțul vieții și al priorităților tale. Decontează ce este de decotat, plătește facturile, fă-ți liste de acțiuni. Toată această activitate îți va oferi un sentimentul direcției și al realizării. Ia lucrurile pas cu pas. Atitudinea bine intenționată îți va servi bine la locul de muncă.

Horoscop Minerva 23 – 29 septembrie Taur Sănătate

Universul ți-ar putea aduce o perioadă de stres alimentar, în timp ce lupți cu unele probleme. Oprește-te înainte de a fi prea îngăduitor cu tine. Fii conștient de ceea ce mănânci. Îți dă certitudinea că vei găsi o soluție? Te ajută la confruntarea cu problemele pe care le ai? Cel puțin, acest lucru ar trebui să te aducă la realitate. 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top