Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 BALANȚĂ - Ești printre premianți

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Balanță. Câștigi încredere în forțele proprii

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Balanța. Săptămâna aceasta îți va lărgi viziunea asupra propriei existențe. Realizezi conexiuni noi și cooperezi cu ușurință la diverse proiecte. Puterea de a sta și de determinare sunt bunuri care îți servesc neașteptat pe mai multe fronturi, atât personal, cât și profesional. Lucrează acum la relațiile din viața ta – atât conexiuni noi, cât și relații de prietenie de lungă durată. Se pot obține mai multă perspectivă, profunzime și claritate. Câștigi și oferi încredere celor din viața ta.

Viața socială te-a secătuit recent de energie și s-ar putea să te fi bucurat să ieși la scenă deschisă și să fi vedeta emisiunii. Cu toate acestea, accentul va trece pe un sector mai retras în zilele care urmează.

Venus s-a mutat deja în Fecioara, într-o zonă mai liniștită. Acest lucru te poate poate surprinde împărțind pâinea cu cei care împărtășesc aceleași idei și idealuri spirituale. Te vei conecta cu alții și vei recâștiga acel sentiment de pace interioară. Și există potențial romantic ceva mai târziu în a doua parte a săptămânii.

Intri într-o perioadă a anului când Universul te încurajează să faci un pas înapoi și să îți reîncarci bateriile. Este, de asemenea, o oportunitate de a aduna toate informațiile pentru a termina orice lucruri lăsate în stand by. 

Sâmbătă poate fi o zi destul de încântătoare cu Venus și Marte încă conjuncți dar și cu Soarele. Acest aspect te poate apropia de cineva sau poate te gândești la ideea unei aventuri secrete.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie2019 Balanța Relaţional

Acum este momentul să privești în interior. Dacă faci acest lucru, îți poți lărgi orizonturile. Învăluie-i pe cei apropiați cu dragoste și căldură. Este timpul să iei câteva decizii pe termen lung care să îți influențeze viața sentimentală și cariera. Obligațiile vor fi susținute de  cineva special. Nu cere nimic. Împărtășește doar pasiunea decât să o ții înăuntru. Pe de altă parte, este posibil să realimentezi o flacără veche. Arată-ți partea insațiabilă. Toate relațiile necesită o susținere puternică. Încrederea este ingredientul principal. Lasă-ți dragostea și integritateasă  meargă mână în mână.

Combinația dintre Soare și Venus te face un partener deosebit. Ești de încredere și asta ar trebui să fie evident pentru oricine caută un partener pe termen lung.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Balanța Profesional

Ideile tale cele mai practice sunt cele care vor câștiga cele mai multe puncte. Oamenii apreciază împământarea și stabilitatea mult mai mult decât să răspundă fanteziilor sau speculațiilor. Câștigă-le favoare cu asta, lasă să iasă la iveală această parte a ta.

Poate fi un timp provocator, dar productiv. Fă tot posibilul la locul demuncă fără a aștepta recunoaștere personală. Colegii mai agitați sau dominanți probabil absorb cea mai mare parte a oxigenului din cameră. Vei fi cel mai fericit lucrând singur sau într-o poziție de conducere. Eșecurile sau punctele slabe ale altor persoane pot fi frustrante așa că dacă dorești alt loc de muncă începe…vânătoarea. Fă tot ce poți pentru a onora contribuțiile altora.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Balanța Financiar

Întinde o mână de ajutor celor care au nevoie. Pregătește-te pentru a lua o decizie mare și nu o abandona. Determinarea finaniară este unul din cele mai bune active ale tale. Muncești pentru a întreține și păstra relațiile personale și profesionale. Reînnoiește-ți o relație care a avut nevoie mult timp de atenție. Folosește-ți abilitățile interpersonale pentru a te conecta cât mai bine cu cei din jurul tău și pentru a crea strategii finaciare. Ești pe drumul care cere o îmbunătățire semnificativă a sinelui.

Energia ta este orientată către grupuri, politică de birou și angajarea independentă. Ai toți prietenii și contactele de care ai nevoie pentru a începe un nou proiect, indiferent dacă este vorba despre un produs, un serviciu sau un proiect la locul de muncă. De asemenea, vei întâlni oameni noi care te pot ajuta să ajungi acolo unde dorești să fii din punct de vedere financiar.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Balanța Sănătate

Sănătatea ta ar putea oscila, dar în curând va trebui să prezinte semne de îmbunătățire. O parte a problemei ar putea fi stresul cu privire la problemele legate de carieră sau de muncă. Lucrurile ar trebui să înceapă să se schimbe d săptămâna viitoare. Între timp, ai grijă de tine. Încercă să faci exerciții fizice regulat, mișcare, urmate de meditație, astfel încât să te relaxezi mai profund și să te simți mai bine, mental și fizic.

Horoscop Minerva săptămânal 26 august-1 septembrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top