Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 LEU - Totul merge ca pe roate

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Leu. E timpul să fii direct

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Leu.

E timpul să fii direct. Comunică-ți nevoile și dorințele. Acum ești mai înclinat să vorbești despre tine și despre trecutul tău. Încearcă să nu te mai gândești atâta și să te lași cu adevărat în voia relaxării. Este o perioadă deosebit de bună pentru orice efort care implică lucrări, idei, fapte și oameni. Atitudinea ta este una tinerească și ești gata să chibițezi cu toată lumea cu carevii în contact. Unii îți pot cere sfatul, dă-l-il dezinteresat și liber, fără să judeci. Folosește puterea cuvintelor pentru a atrage ceea ce doriești sau pentru a –ți dezvolta interesele.

Accentul se schimbă în această săptămână printr-o concentrare mai puternică pe măsură ce Venus în Fecioara și în casă de bani, va face conjuncție cu Soarele și cu Marte. Dacă ai fost implicat în proiecte creative și ai avut idei care au creat un adevărat brainstorming, săptămânile următoare s-ar putea să fii mai realist. Analizezi costuri și practici financiare și decizi care este mai valoroasă pentru tine.

În același timp, un trigon energic între Mercur și Jupiter te-ar putea conecta cu cineva care este la fel de înflăcărat și de îndrăzneț ca și tine. Schemele cu care v-ați propus amândoi să intrați în joc ar putea fi foarte profitabile dacă ești dispus să îți asumi un anumit grad de risc.

Concentrarea pe Fecioară te-ar putea determina să fii mai organizat în ceea ce privește finanțele și chiar și alte domenii ale vieții. Este o ocazie numai bună de a te conecta cu tine și de a face acele lucruri care te pot ajuta să nu ai probleme. Sâmbătă, un aspect foarte seducător, sugerează o relație romantică în devenire în care ar merita să investești.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Leu Relaţional

Așteaptă-te la câteva posibile întârzieri a planurilor de călătorie. Ceva ce tu și partenerul tău ai programat ar putea fi necesar să fie anulat din cauza problemelor de familie care se acutizează, afectând probabil pe fratele partenerului. Profită de pe urma situației, lăsând deoparte supărarea și oferă sprijin. Fă-ți timp și pentru romantism ieșind la un spectacol sau savurați o cină împreună. Un mic semn de afecțiune ar fi mult mai apreciat acum. Vorbește deschis despre un nou plan pe care îl ai în minte.

Luna intensă din Leu stârnește pasiunea în viața ta amoroasă și este greu să ignori pe cineva care te-a interesat întotdeauna. 

Conjuncția Venus-Marte din Fecioara în weekend și pe tine te face să vezi părțile negative ale unei persoane. Nu fii subiectiv, ci analizează cu atenție.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Leu Profesional

Va trebui să îți adaptezi atitudinea și modul de a gândi dacă vrei să îmbrățișezi șansele fantastice care sunt disponibile acum. Privește cu încredere viitorul în loc să închizi într-o colivie de aur singura pasăre care o ai.

Te așteaptă zile liniștite și oportunitatea de a termina proiecte remarcabile. Evenimentele ar putea aduce și un flirt neașteptat. Cantittea imensă de energia poate induce nevois puternică de a pune bunăstarea familiei pe primul loc. Este un moment prielnic pentru a vorbi cu oameni care au aceleași interese ca și ale tale. Acest lucru ar putea duce la o pauză în modul în care ai făcut lucrurile până acum.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Leu Financiar

Comunicarea clară este esențială acum. Lasă-i și pe ceilalți să îți audă punctul de vedere. Acum este momentul să iei niște decizii financiare ferme. Abilitatea ta sporită de a te conecta cu ceilalți te va ajuta în luarea deciziilor. O conversație plăcută la locul de muncă poate duce la un nou aranjament financiar. Rețeaua este în avantajul tău. Scrisul, vorbitul, forjarea relațiilor noi, toate vin cu ușurință. Poți adăuga și gesturile mărunte care pot avea un impact mare asupra viitorului tău.

Săptămâna aceasta poți fi mult mai îngăduitor și mai iertător cu partea ta neconvențională, mai ales când vine vorba despre idei. Distracția, familia și romantismul sunt în mintea ta. Alte aspecte însă ar putea afecta expresia personală dacă nu ești atent. 

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Leu Sănătate

Universul te-ar putea încuraja să devii mai flexibil. Este posibil să ai tendința de a fi rigid în anumite privințe, iar acest lucru se poate traduce prin simptome corporale. Cu cât te poți concentra mai mult pe a deveni flexibil, cu atât îți va fi mai ușor să te relaxezi și să te simți mai bine.

Horoscop Minerva săptămânal 26 august-1 septembrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top