Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 PEȘTI - Nu te suprasolicita

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Pești. Te simți mult mai bine săptămâna asta

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Pești. Ai o abordare plăcută și rezonabilă a lucrurilor acum. Nu îți permite să îți faci griji și nici ca teama să te facă ai senzația că ești împrăștiat. Ești înclinat să înveți o nouă abilitate în tentativa de a-ți îmbunătăți activitatea atât la locul de muncă cât și în relațiile cu ceilalți. Probabil că acum există mai multă activitate și comunicare cu colegii de muncă. Îți dorești să îți organizezi mediul de lucru și acum este un moment excelent pentru a face acest lucru, deoarece te simți cum nu te-am mai simțit de multă vreme, adică să te ocupi de treburile zilnice te va face să te simți mai eficient.

Dacă ai fost ocupat să jonglezi cu diverse sarcini și te asiguri că termenele au fost îndeplinite și clienții sunt mulțumiți, dă-ți o bilă albă și premiază-te singur. Adică s-ar putea să fie momentul pentru un masaj liniștitor sau la un alt tratament care te poate ajuta să te simți relaxat și reîmprospătat.

La mijlocul săptămânii, Venus face conjuncție în Fecioară, în sectorul relației tale, cu Soarele. Cu Marte deja pe scenă, s-ar putea să fii foarte activ în acțiuni de curățarea a atmosferei, a aerului pe care îl respirați și să lucrezi prin orice problemă de relație. Totuși, prezența liniștitoare a lui Venus și strălucirea Soarelui te pot ajuta să clarifici ce nu este în regulă și să încurajezi să apară cele mai bune soluții.

Sâmbăta ar putea aduce o promisiune, deoarece o conjuncție puternică între Venus și Marte sugerează un meci amoros care să ajungă la final.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Pești Relaţional

Găsești conexiuni semnificative, poate chiar atracție, la locul de muncă sau cu oameni cu care ai contact zilnic. Acceptă schimbarea, chiar dacă necesită alegeri dure. Fă tot ce este necesar pentru ca relația să funcționeze mai bine. Concentrează-te pe problemele care le aveți, vezi ce nu merge. Nu amâna pentru că nu poți scăpa de situația ta. Tu singur ești arhitectul modelului pentru viața sentimentală.

Chiar dacă în unele lucruri nu te poți ajuta, ai o viziune logică a vieții tale sentimentale atunci când Venus în Fecioara la mijlocul săptămânii, se aliază cu Marte și cu Soarele. S-ar putea să ai regrete, dar acum poți face multe cu ele.

Recunosc, ești puțin mai mult timid, în timpul conjuncției Venus-Marte, așa că ar trebui să îți fie mai ușor să te apropii de persoanele de care ești atras. Să fii ușor insinuant este sexy.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Pești Profesional

Planul tău este mult mai mare și mai extins decât cei din jurul tău. Drept urmare, nu te lăsa frânat de oamenii care nu sunt la același nivel cu tine. Rămâi concentrat asupra celor mai mari obiective și vise.

Energia susține o privire atentă asupra fluxului de numerar. Finalizează pe cât posibil, astfel încât să poți respecta programul. Aspectele sunt foarte bune pentru un interviu de angajare sau pentru promovarea pe o anumită funcție ori la cârma vreunui serviciu și orice fel de îmbunătățire a perspectivelor de carieră. Energia îți va permite să combini managementul practic cu o imagine de ansamblu a situației tale profesionale.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Pești Financiar

În prezent, perspectiva financiară și poziția socială, face ca orice sarcină să pară plăcută. Ești logic în abordarea ta și poți vedea dincolo de lucrurile obișnuite. Nu lăsa ca această energia să se epuizeze și nici gândurile să se risipească pentru că vei realiza multe acum. Ascultă-ți intuiția. Are o anumită înțelepciune de oferit, poate despre o nouă abilitate sau responsabilitate pe care te gândești să ți-o asumi. Îmbunătățirea pe care o dorești la locul de muncă va obține un sprijin neașteptat. Eficiența este în limitele săptămânii. Organizează-ți mediul, eficientizează procesele și toate sarcinile le vei simți mai ușor.

Întrebă-te dacă ești fericit cu ceea ce faci pentru viața ta sau ar trebui să faci unele schimbări. Un aspect care te susține sugerează un moment de interes reînnoit în ce privește banii, investițiile și propria siguranță.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Pești Sănătate

Este timpul să reflectezi la viață în ansamblu și să observi care părți ale acesteia contribuie la o sănătate bună și care cauzează probleme. Anumite simptome s-ar putea manifesta prin dureri de cap datorită supraîncărcării toxice. Pe asta trebuie să te concentrezi. Vezi ce obiceiuri proaste ai și elimină-le dacă vrei să rămâi pe linia care trebuie.

Horoscop Minerva săptămânal 26 august-1 septembrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top