Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 SCORPION - Evoluție grandioasă profesională

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Scorpion. Primești mai multe recompense

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Scorpion. Recompensele au început să vină. Nu în discuții despre problemele altor persoane sau în conflicte. Nu este momentul pentru emoții și aventuri, oricât de apropiați ar fi prietenii care le sugerează. Evităsă să alimentezi stresul la locul de muncă. Presiunea rămâne, dar ai resurse suficiente pentru a le face față. Obții adevărate câștiguri și te poți aștepta la o creștere a statutului social și a prestigiului. Conștientizează-ți propria valoare și bazează-te pe resursele proprii.

S-ar putea să te bucuri să fi un far călăuzitor pentru puțin timp. Cu toate acestea, treptat, accentul se schimbă pe măsură ce planetele se deplasează încet din sectorul tău de obiective și ambiții spre în zona socială.

Cu toate acestea, întrucât cel care răspunde de aceste tranzacții, Mercur face un trigon cu Jupiter, a sosit timpul să profiți de o oportunitate care s-ar putea dovedi profitabilă. Da, este posibil să existe un mic risc, dar tu iubești riscul iar dacă ești atent și verifici detaliile, poți ajunge unde nici nu te gândești.

Venus este de câteva zile în conjuncție cu Marte și cu Soarele în sectorul carierei și a obiectivelor personale. Cu toate trei planetele aici, ai putea fi mai activ în ceea ce privește ideea de a te amesteca în cercuri noi, în special în cele legate de interesele tale preferate.

Marți Luna în Rac, face conjuncție cu Nodul Nord și deci opoziție cu Nodul Sud, Saturn și Pluto din Capricorn în Casa Comunicării, poate ar trebui să faci un bilanț a ultimelor evenimente și să petreci mai mult timp cu prietenii. Zmeul care se formează că ai resurse că conduci comunicarea cum vrei.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie  Scorpion Relaţional

Nu te băga în problemele altora. Deciziile bune încep să dea roade, așa că mai bine concentrează-te pe ceea ce funcționează corect. Alege-ți cuvintele cu grijă sau ai putea fi surprins de cuvintele care îți ies din gură. Partenerul sau un coleg de birou te-ar putea influența, poate într-un mod care nu te ajută. Vezi-ți de treaba ta pentru a rămâne pe calea pe care ești în prezent. Evită ispitele, inclusiv cele amoroase. Dacă pasiunea lipsește din relație găsește modalități de condimentare.

Pasiunea este îmblânzită oarecum, deoarece energicul tău conducător, Marte este în Fecioară, dar totuși abordezi dragostea cu intensitate sporită. Încercă să nu impui standarde prea mari la care i-ar fi oricui greu să le atingă în afară de tine. Te va călăuzi un impuls creator în week end datorat conjuncției Venus-Marte, așa că nu fi reținut.

 

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Scorpion Profesional

Oamenii vor să vadă dovezi care să justifice promisiunile pe care le-ai făcut săptămâna trecută. Acum este momentul să fii atent ce spui nu cumva să plătești oalele sparte pentru alții. Dacă nu poți arăta că ești dispus să rămâi fidel cuvântului dat, vei pierde un sprijin extraordinar.

Este un moment norocos însă pentru tine. Așteaptă-te să te bucuri de contacte plăcute și norocoase cu colaboratorii și clienții. Fă tot ce poți pentru a-ți achita sarcinile de serviciu.  Ai noroc de călătorii în interes de muncă. Energia este numai bunp pentru petrecerile cu personalul și de recunoaștere a suporterilor. Ai răbdare cu superiorii irascibili sau solicitanți. Dacă ne gândim bine, tensiunea cauzată de diferite puncte de vedere poate fi utilă.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie  Scorpion Financiar

Multe recompense vin după multă muncă grea, negocieri și compromisuri. Nu te lăsa târât în bârfe sau în alte conflicte. Detașează-te de  aceste frământări. Ai responsabilități pe care ar trebui să le îndeplinești acum. Poți face față dificultăților profesionale într-un mod diplomatic. S-ar putea să simți un val brusc de energie, inexplicabilă. Folosește acest lucru în avantajul tău. Încurajările te țin pe deplin motivat.

În această săptămână te confrunți cu o perioadă de creștere extremă în sectorul carierei. Ai reînnoit speranța că vei merge în direcția corectă și ai încredere în propriile abilități și talente native de a face bani pentru propriul buzunar. Știi ce vrei să faci și ai învățat să o faci bine. Plata va fi una adecvată. Munca te transformă în bine.

Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie Scorpion Sănătate

Ai grijă dacă lucrezi la proiecte de reparație, în jurul casei. Atmosfera astrală sugerează posibilitatea unui accident minor, care s-ar putea solda cu unele inconveniente. Fii deosebit de atent dacă lucrezi la partea electrică. Mai bine cere ajutorul unui profesionist. Te-ai putea simți înclinat să faci sport.

Horoscop Minerva săptămânal 26 august-1 septembrie 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top