Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 CAPRICORN. Ești în mijlocul unor bârfe

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 CAPRICORN. Ești exigent cu aspectul tău săptămâa aceasta așa că asigură-te că eforturile tale nu vor trece neobservate. Ar fi de asemenea înțelept daă te-ai înscrie și tu la un curs de specializare sau  la o sesiune de instruire pentru a-ți aprofunda abilitățile. Acest lucru te-ar face să fi cu un pas înaintea altora în competiția profesională. Evită bârfa, mai ales cu cei în care nu ai încredere sau care știi că ducvorba de colo colo. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Acum ai de rezolvat unele detalii ciudate ale existenței tale zilnice. Ești înclinat să faci liste cu ce ai de făcut, să plătești facturi restante și să eviți să te supraîncarci. Detaliile de la locul de muncă sunt imperative acum. Te gândești să faci un control medical de rutină. Responsabilitățile profesionale sunt atuul tău. Nu te stresa însă sau nu te supraexprima.

Săptămânile viitoare ar putea fi ocupate pe măsură ce accentul se va pune pe sectorul muncii și a stilului de viață. Soarele și Mercur sunt în Gemeni, în Casa munciiși sugerează că te vei bucura de idei și oportunitățile ivite.

În sfârșit, poate fi necesar să te limitezi la unul sau două obiective sau idei, astfel încât să le poți acorda toată atenția. Cu toate acestea, asta nu te va împiedica să citești, să fi online și, în general, să te bucuri de lucruri noi oriunde te-ai afla.

Și o notă romantică, ai putea să te întâlnești cu cineva pe care nu l-ai văzut de ceva timp. Aceasta ar putea fi o fostă sau o persoană pe care ai admirat-o odată. Întâlnirea îți poate oferi o perspectivă cu totul nouă asupra acestei persoane, care este nu are obligații.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 CAPRICORN Relaţional

 Problemele din familia ta sau din cercul social te-ar putea trage înapoi, dar știi foarte bine că aceste obstacole sunt temporare. Orienteză-te spre familie dacă ai nevoie de sfaturi și de ajutor, în special un unchi care are ce să te învețe.

Poate că este timpul pentru o schimbare. Pregătește-te să te miști într-o nouă direcție. Situațiile conflictuale pot necesita o nouă cale. Respiră adânc și îndepărtează-te de ceea ce te deranjează. Sortează-ți prioritățile.

Soarele și Mercur din Gemeni îți arată în această săptămână, cum să reglezi lucrurile care nu merg și cum să exprimi modului în care te simți. Este o combinație câștigătoare pentru întâlniri. Cele mai multe dintre deciziile pe care le iei acum sunt pe baza impulsului de moment.

Luna trece prin Taur la jumătatea săptămânii, determinându-te să te concentrezi asupra viitorului poate puțin prea mult.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 CAPRICORN Profesional

Lucrurile de la birou sau de unde muncești și carieră sunt un mister pentru chiar și pentru tine. Tot ceea ce înconjoară acest subiect este extrem de incert. Nu ești sigur cum să procedezi. Întoarce-te în momentul în care te-ai blocat. Știi mai mult decât îți dai seama deci, ai curaj șigăsește răspunsul.

Pe de altă parte, ai putea să te simți optimist iar acest lucru poate avea un efect energizant asupra colegilor. S-ar putea să te gândești să faci ceva deosebit – o masă cu colegii sau dulciuri și o cafea pentru a ajuta la creșterea moralei celor din birou.

Mijlocul săptămânii este un moment bun pentru a aplica la un nou loc de muncă sau pentru a începe un nou proiect. Oamenii și ideile creative și vizionare fac din acest lucru un moment excelent pentru brainstorming sau pentru dezvoltarea unor planuri care includ gândirea în afara biroului.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 CAPRICORN Financiar

 Un obstacol sau o datorie pe care nu o poți achita îți provoacă stres. Continuă să-ți vezi de treabă și fă ceea ce faci zi de zi pentru că îți va servi bine. Nu te băga în discuții financiare pe care nu le cunoști sau în conflicte care nu vă privesc. În schimb, ai grijă de bunăstarea tuturor celor care depind de tine, inclusiv de animale de companie, chiriași sau subalterni. Ai grijă cum circuli în această săptămână pentru a evita accidentele sau rănile și bineînțeles, cheltuielile care le însoțesc.

Este momentul pentru a face o evidență a vieții și a priorităților tale financiare. Stabilește ordinea cum plătești ce ai de plătit și fă liste de sarcini.

Este un moment de schimbare pentru tine. La locul de muncă lucrurile merg într-o direcție mai plăcută de joi, încolo, și poți să aduci liniștea în mijlocul stresului general. Dar Universul nu cere nimic mai mult decât o transformare completă atunci când vine vorba despre modelele tale de cheltuieli pentru familie, copii sau parteneri.

Horoscop Minerva 27 mai – 2 iunie 2019 CAPRICORN Sănătate

 Nu există niciun motiv pentru care să nu faci progrese în ceea ce privește problemele tale de sănătate într-un mod pozitiv. Universul te încurajează să te concentrezi asupra corpului și a bunăstării interioare și să fii optimist cu privire la rezultatele pe care le poți obține. Lipsa timpului este singura problemă potențială de care te poți lovi. Nu pierde șansa de a fi cu adevărat sănătos. Fă tot ce poți pentru asta. Horoscopul săptămânal PENTRU TOATE ZODIILE sunt este aici.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top