Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august Fecioară. Nimic, așa că trăiește momentul

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Fecioară. Ești în plin proces de transformare majoră, iar determinarea ta este cel mai mare ajutor pe care poți să ți-l dai singur. Aceste schimbări în stilul de viață îți influențează perspectiva, perspectiva și atitudinea asupra vieții. Prin urmare, acest lucru a afectat, la rândul său, viziunea ta asupra vieții, personale sau profesionale.

Posibil ca unele aspecte din viața ta să nu le fi putut controla în ultimele săptămâni. Dacă da, acest lucru se poate datora faptului că Marte, planeta acțiunii și a energiei, se mișcă prin Casa a 12-a, un sector izolat dar și extrem de spiritual.

Pe măsură ce Soarele se mișcă și el prin aceeași zonă, și Venus poți fi într-o fază mai reflexivă. Orice ai planificat poate să nu funcționeze așa cum ai sperat dar asta este o fază temporară deoarece este o jucărie supusă forței destinului care are în mână toate problemele tale.

Săptămânile următoare reprezintă ocazia de a-ți reîncărca bateriile și de a găsi soluții pentru rezolvarea problemelor care trebuie elucidate. Vei avea mai multă energie pentru a te concentra pe principalele priorități, odată ce ai făcut o mică curățenie emoțională.

Mai târziu, în cursul săptămânii, o combinație foarte intensă de energii te poate face să explorezi moștenirea familiei, cu scopul de a te apropia de rădăcinile problemei. S-ar putea să afli că strămoșii tăi erau mai aventuroși decât credeai.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Fecioară Relaţional

În mod deliberat, ai grijă cum soluționezi lucrurile, pentru a evita să fii victima fraudei. Problemele de sănătate ar putea să impună ideea că a venit timpul să îți ajuți familia, a ta sau a partenerului. Un frate mai mare ar putea să te ducă pe o nouă scenă socială în care crearea de noi rețele este o posibilitate distinctă. Permite farmecului și inteligenței tale să acționeze. Unii sunt atrași de tine și sunt gata să te ajute cu un plan pe care îl ai în minte.

Faptul că ai vrut să spui cuiva ce simți cu adevărat se datorează conjuncției Soare -Venus aspect format în semnul Leului și în Casa a 12-a, dându-ți imboldul de a te exprima.

Venus în Leu ar putea fi inconfortabilă pentru tine uneori. Nu ești un căutător obișnuit de atenție, dar care este cel mai rău lucru care ți s-ar putea întâmpla dacă ești puțin în centrul atenției? Nimic, așa că trăiește momentul.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Fecioară Profesional

 La începutul săptămânii ai putea fi mai degrabă deranjat de o informație care îți parvine. Mai târziu, totuși, vei vedea că această nouă informație este de fapt exact ceea ce aveai nevoie pentru a te ridica și a te deplasa într-o direcție bună.

Vei fi mai fericit în orice execițiu de planificare în care îți poți folosi imaginația și îi poți ajuta pe ceilalți să se simtă mai apreciați. Energia este interesantă acum. Lași o impresie bună clienților sau autorităților. Ridică-te și fii cât mai activ posibil. Pozițiile se stabilesc mai târziu. Va fi foarte important să respecți regulile. Acesta este momentul potrivit pentru a planifica sau a introduce un program de reciclare la locul de muncă.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Fecioară Financiar

Ai un nou contract de muncă pe perioadă  nelimitată, datorită unei perspective schimbate. Acest lucru îți va duce la succes. Păstrează-ți o minte deschisă și vei găsi satisfacție în ceea ce primeti săptămâna aceasta. Lasă-i și pe alții să respire și ia în considerare nevoile și dorințele lor. Gândește prin toate deciziile pe care le iei și asigură-te că rațiunea, mai degrabă decât emoția, este cea care acționează. Să socializezi și să consolidezi legăturile. 

Gândește-te cum să deduci veniturile curente din proprietăți și investiții comune. Acest lucru poate fi la fel de simplu începând cu închirierea unui apartament sau împărțirea dividendelor. Dar, de asemenea, indică necesitatea de a avea grijă la acumularea mai multor datorii, în special dacă nu ești obișnuit cu bugetarea. Ești o putere capabilă să faci tot mai mult.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Fecioară Sănătate

Ai tendința de a face față confuziei, ignorând-o. Ești natural, iar confuzia nu face casă bună cu instinctele tale! Analiza profundă este o practică necesară pentru cineva cu felul tău de a fi. Trebuie să îți recunoști răspunsul emoțional la confuzie, altfel te vei simți în permanență vizat de răutățile celor din jurul tău. Practici de sănătate recomandate: yoga, t ai chi, arte marțiale și meditație.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top