Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august TAUR. Petrece ceva timp cu o persoană specială

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Taur. S-ar putea să fi în compania unor oameni care te încurajează să ai încredere. Este o perioadă de schimbări în jurul tău, precum și pentru colegii tăi și acest lucru ar fi de așteptat să continue până când tu și toți ceilalți dovediți un confort înconjurător convenabil. Culmea e, că atragi o mulțime de tineri indeciși. Acest lucru ți-ar putea distrage atenția de la înțelegerea problemelor altora sau de la empatizarea cu ei. Acest lucru ar servi și pentru sporirea încrederii tale.

Soarele tranzitează sectorul creativității unde va mai sta trei săptămâni, așa că este momentul să îți evaluezi prioritățile. Dacă ai nevoie de spațiu pentru a-ți reîncărca bateriile și pentru a te bucura de îngrijirea de sine, acesta este timpul pentru a merge mai departe. Și, pe măsură ce te bucuri, în general, de viață, aceasta este șansa ta să te răsfățeți cu bucuriile inimii.

În același timp, o conjuncție care va dura mai bine de jumătate de săptămână între Soare și Venus în zona divertismentului, a creativității și a copiilor, ar putea coincide cu un apel sau o întâlnire care îți va pune mintea la lucru. În cele din urmă, mișcarea lui Venus prin Casa a 5-a, este o oportunitate pentru micile investiții, cum ar fi aceea de a-ți înfrumuseța spațiul de locuit.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Taur Relaţional

Fiind în centrul atenției te poate face să te simți emoționat acum. Pentru a depăși acest lucru, fii generos. Ajungi la cineva care are nevoie de sprijinul tău. Oferă-i o îmbrățișare. Ajutându-i pe alții te ajuți și pe tine. Te simți entuziast și la locul de muncă lucrurile se desfășoară cu ușurință. Amestecă-te printre ceilalți și împărtășește-ți ideile și pasiunile. Petrece ceva timp cu o persoană specială.

Conjuncția emoțională Venus – Soare din Leu, în mijlocul săptămânii, te face să te ocupi de o afacere romantică importantă. Simțul practic zboară pe fereastră atunci când sunt implicate sentimentele.

Venus și ea în Leu din week-end, poate sugera că unele momentele jenante se pot amplifica. Nu ești încă pe punctul în care să poți râde de momente ciudate din viața ta. Poate peste vreo două săptămâni.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Taur Profesional

 Nu lăsa pe nimeni să stea în calea ta. Timpul tău este prea prețios pentru a fi risipit în chestiuni banale. Ai capacitatea de a face pași mari în profesie. Majoritatea acestor pași vor fi făcuți atunci când vei lucra independent de ceilalți.

Poate fi o perioadă provocatoare și de neliniște pentru tine. Ar putea, de asemenea, exista evenimente nefericite în ceea ce privește comunicare dar care nu sunt din vina ta. Mulți oameni pur și simplu nu se concentrează pe muncă. Acestea sunt cele mai bune zile pentru a te concentra pe echipa de lucru și pentru a ți se recunoaște contribuția. Totuși nu uita de Mercur retrograd, abia joi va reveni în mers normal. Te vei simți deosebit de optimist în câteva zile. Locurile de muncă care îi implică pe copii vor fi deosebit de satisfăcătoare. Pregătește-te pentru săptămâna viitoare deci.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Taur Financiar

 Problemele de cheltuieli pentru o construcție domină săptămâna. S-ar putea să fi cufundat în probleme legate de un imobil. Un bunic sau un părinte – al tău sau al partenerului,  poate avea nevoie de asistență cu o reparație la domiciliu sau la un vehicul. Fă în așa fel încât să menți liniltea la lucru și în mediul casnic, luând decizii practice. 

Trebuie să încetinești cheltuielile săptămâna aceasta și să te gândești cum poți ieși din datorii. Plata a ceea ce datorezi nu poate fi ușoară, dar merită efortul. Cei dragi se bazează pe tine. Viitorul comun în relație poate depinde de mișcările pe care le faci acum.

Horoscop Minerva 28 iulie – 5 august  Taur Sănătate

 Vocea corpului tău poate să nu fie auzită uneori. Deci, va trebui să aderi la un regim care nu fluctuează cu fiecare nouă idee care îți trece prin minte. Când trebuie să te motivezi, gândește-te la sănătatea ta ca la locul de muncă. Candidatul de succes va face sală de trei ori pe săptămână, va avea grijă să mănânce trei mese echilibrate pe zi, cu gustări doar din fructe proaspete sau legume între mese si va bea cantități excesive de apa pe parcursul zilei. Această abordare te poate ajuta să te concentrezi atunci când mintea îți este tulbure.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top