Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 4 - 10 mai 2020 - Provocări , tensiuni și agitație

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie, vin schimbările pe bandă rulantă

Horoscop Minerva Carcteristica săptămânii 28 octombrie – 3 noiembrie

Pentru Berbeci parametrii s-au schimbat, au două preocupări principale – locația și finanțele, dar pentru asta trebuie să folosească o listă de priorități.

Taurii se lovesc de o problemă în relație și se simt complet blocați în angrenajele sufletului, motiv pentru care se simt extrem de obosiți.

Berbecii sunt dispuși să depună eforturi și să lucreze pentru a păstra calmul și liniștea, dar trebuie să înțeleagă că singura competiție reală este cea cu sine însuși.

Pentru Raci romantismul și divertismentul sunt un moment prioritar iar gestionarea inteligentă a unei situații ar putea dezmorsa unele tensiuni explozive.

Leii ar putea să se simtă constrâns să clarifice unele aspecte profesionale, așa că trebuie să facă tot ce pot pentru a calma spiritele în acest sens.

Fecioarele pot crea orice, frumusețea sub toate formele îi îmbogățește spiritul și îi va face mult mai eficienți.

Planurile pe care Balanțele le-au pus în mișcare și pe care s-au străduit să le materializeze în ultimele săptămâni, sunt îndeplinite cu succes.

Scorpionii să folosească această săptămână pentru a-și modifica atitudinea generală cu privire la munca lor, indiferent unde lucrează, dar asta chiar nu mai contează.

Săgetătorii să fie mai puțin vocali, altfel riscă să fie târât în conflicte sau bârfe care îl vor epuiza de energie și îi vor abate atenția de la probleme mai serioase.

Capricornii să se ferească de extreme, în schimb, este un moment ideal pentru formarea relațiilor de toate tipurile, inclusiv romantice.

Veștile rele care afectează viața sentimentală a Vărsătorilor nu sunt chiar atât de rele, le pot gestiona mai bine decât o pot face majoritatea semnelor.

Peștii sunt ajutați de prieteni, de contacte sociale, de manevre politice și apelul la grupuri mai mari îi ajută să se specializeze și să devină experți în economie.

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Pești Folosește-ți talentul

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Vărsător

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Capricorn Probleme cu încrederea

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Săgetător Preferi să fii singur

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Scorpion Cuvintele sunt puterea

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Balanță Fă-ți timp

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Fecioară Ai încredere în instinctul tău

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie LEU Trebuie doar să tragi tare

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Rac Fă-ți timp pentru noua ta stare

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie GEMENI Încheierea bruscă a unei relații

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie TAUR Ai grijă cu unele bunuri

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie BERBEC Totul pare să stea nemișcat

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top