Connect with us
Horoscop Minerva 4-10 noiembrie 2019 - Fecioară

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Fecioară Ai încredere în instinctul tău

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Fecioara. Expresia creativă îți vine ca o mănușă, natural. Vocalizează-ți ideile sau împărtășește-ți gândurile folosindu-te de simțul umorului. Evită jocurile de noroc, deoarece ar duce la o pierdere monetară inutilă. S-ar putea să fie momentul să te îndepărtezi de o relație care nu mai funcționează. Ai încredere în instinctul tau. Intuiția te va conduce pe calea cea buna. Conflictele de la locul de muncă pot fi o sursă de stres. 

Acum ai ocazia să iei în considerare resursele și modul în care le poți folosi mai productiv. Cu Marte care trece prin zona banilor personali, este posibil să fi gata să rezolvi problemele care au loc din ce în ce mai frecvent, în ultimul timp.

Luni, când Soarele este încă în pătrat cu Pluto, este posibil să-ți fi subestimat unele talente și acum este momentul în care îți dai seama de adevărata lor valoare.

Cu Mercur și Venus în sectorul comunicării, viața socială ar putea să îți aducă o potențială promisiune. Marți poate fi o zi excelentă pentru o întâlnire romantică, dar nu crede chiar tot ce îți spune cineva.

Weekend-ul aduce dramul de intensitate de care ai nevoie, printr-o conversație profundă cu cineva, încurajând unele decizii pozitive care te inspiră să te orientezi spre noi șanse. 

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Fecioara Relational

 O relație din viața ta poate avea nevoie de resuscitare și de atenție, poate este o relație cu o rudă sau un coleg. Fii deschis și sincer pentru a evita să închei definitiv această relație. În viața amoroasă, fă-ți timp și pentru romantism. Spune-i câte ceva despre acele idei la care te-ai gândit, dar nu acționa încă. 

Întoarcerea în trecut este inevitabilă în timpul pătratului dintre Soare și Pluto, la începutul săptămânii. Ai făcut greșeli pe care nu ai vrea să le repe, stai linitit, toți am făcut, așa că încearcă să te detașezi ca să nu îți fie atât de greu.

Luna în Balanță are un efect ciudat asupra ta în a doua parte a săptămânii, în timp ce aștepți ca cineva să se răzgândească. Nu te poți aștepta ca altcineva să știece știi tu care nici măcar nu te cunoști pe tine însuți.

Sextilul Venus – Saturn din weekend te face să ai speranțe cu privire la viitorul tău romantic. Știi că dacă muncești din greu vei ajunge acolo unde vrei să așa că nu da în lături. 

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Fecioara Profesional

Ceva despre care credeai că este un pariu sigur nu pare atât de solid până la urmă. Așa că este un moment bun pentru tine să te întorci și să verifici faptele. Deși mai degrabă ai privi în viitor, ar trebui să privești o clipă înspre trecut înainte de a îmbrățișa viitorul.

Pregătește-te să te distrezi! Energia susține acum contracte și alte acorduri legale. Oamenii vor dori să audă ce ai de spus. Dacă ai vrut să călătorești sau să studiezi pentru a-ți îmbunătăți cariera, acum este momentul să îți faci un plan real. Fii dispus să lucrezi din culise. Vei fi remarcat pentru eforturile depuse, mai târziu. 

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Fecioara Financiar

Sectorul financiar este evidențiat săptămâna aceasta. Modul în care vezi rolul banilor în viața ta revine în discuție, la fel ca și înțelepciunea celor mai recente planuri financiare. Este un moment excelent pentru a pune la îndoială totul – chiar și ceea ce ai decis și a fost minunat în urmă cu câteva luni. Semne încurajatoare din Univers se referă la puterea ta de câștig, în timp ce orice știre psimistă este atenuată. O cheltuială inutilă, poate pentru modă sau bijuterii, ar putea ajunge să te coste mai mult decât ai negociat în această fază. Evită deci speculațiile monetare riscante sau jocurile de noroc. În schimb, consultă experții pentru sfaturi de calitate. Perspectivele tale creative ar putea duce la unele noi posibilități interesante, astfel încât să fiți la locul potrivit în momentul potrivit.

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Fecioara Sănătate

 Îți place să-ți extinzi orizonturile, dar totuși parcă prea te-ai blocat în rutină când vine vorba despre exercițiile fizice și de menținere în formă. Încearcă ceva nou. Există atât de multe modalități de a te bucura de exercițiul fizic. Dacă ești atras de un sport pe care nu l-ai încercat niciodată, găsește un grup căruia să i te poți alătura. Poți trece întotdeauna la altceva dacă nu vi se potrivește ceea ce faci. Încearcă până când vei găsi ceea ce îți place.

Horoscop Minerva 23 octombrie – 3 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top