Connect with us
Horoscop Minerva 6-12 ianuarie 2020 Rac

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Rac Fă-ți timp pentru noua ta stare

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Rac. Te regăsești într-un mediu nou, poate din cauza unei mutări recente, a unei renovări sau a unei relocări neașteptate. Rezolvă ceea ce trebuie rezolvat. Fă-ți timp pentru a te obișnui cu noua ta stare.

Tot acum trebuie puse la punct, acordurile sau aranjamentele legale. Dacă nu ești într-o relație angajată, poate fi momentul să o legalizezi și să îți asumi responsabilitatea.  Ai parte de conversații sau bârfe, fără rod. Fericirea se poate realiza prin participarea la propria liniște sufletească fiind mai tot timpul, în jurul celor apropiați.

Cu Luna în opoziție cu puternicul Pluto, luni, aș putea spune că te vei afla în mijlocul unei dispute cu mare implicare emoțională, ca și cum ar fi o bătălie între dorințele mai multor persoane. Pe de altă parte, problemele de acasă au nevoie de o manipulare atentă, în special dacă cineva pare dornic să treacă peste decizia ta. Fii deschis la discuții, negociază, dar dacă acestea nu duc nicăieri, nu ceda.

Concentrându-te și pe nevoia de recreere, în această săptămână, s-ar putea să te bucuri de anumite activități care țin de agrement. Poate fi, de asemenea, un moment foarte interesant din punct de vedere sentimental, inclusiv posibilitatea de a găsi o persoană specială. Atât cu Venus, cât și cu Mercur în Scorpion, flirturile pot fi subestimate, dar sunt de o intensitate aparte. Dacă există cineva pentru care simți ceva, este posibil să nu-l mai poți ascunde.

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Relațional

Un coleg de muncă poate deveni ceva mai mult de atât, în timpul acestui ciclu mercurian. Succesul în dragoste este și el posibil. Ceea ce îți dorești poate ajunge la tine, curând. Asumă-ți propriile trăiri și totul va veni cât se poate de natural.

Viața te face să navighezi fără probleme – în relații de dragoste, de muncă și de familie. Bucură-te de succes și nu lăsa să te destabilizeze gurile rele. Ești gata să explorezi și să descoperi noi laturi ale tale.  Asta te face și atractiv și puternic în ochii multora. Folosește acest lucru în avantajul tău. 

Cu luna în Rac în prima zi a săptămânii, începi să cauți o relație sigură, nu doar un flirt. Ai răbdare, ai să întâlnești și omul de care ai nevoie, poate nu acum, dar sigur îl vei întâlni. 

Imaginația ta cunoaște cote extraordinare în timpul trigonului Mercur – Neptun, ceea ce te poate ajuta să fi remarcat la întâlnirea cu un grup de prieteni. Să fii creativ în ceea ce spui, atrage atenția pe care o dorești.

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Profesional

 Este posibil ca noile tendințe de care te-ai bucurat în ultimul timp să nu fie chiar așa de perfecte precum le-ai crezut. Este momentul, ca mental, să revi asupra lor și să le treci iar în revistă. Se pare că ai trecut peste ceva prea repede. Revizuiește-ți și ideile. 

Ai putea să fii foarte ocupat. Curiozitatea și dorința ta de a face ceva sunt puternice. Profită la maxim de orice oportunitate pentru a-ți extinde baza de clienți. Energie care te susține, poate inspira situații extrem de plăcute. Este excelent pentru construirea unei echipe de lucru și rezolvarea problemelor. Ar fi înțelept să ignori bârfele de la birou.

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Financiar

 Sunt favorizate împrumuturile care sprijină extinderea.  Contractele și acordurile legale privind reparațiile și construcțiile îți vor domină nu doar timpul ci și atenția. S-ar putea să fi chemat la întâlniri care au ca temă complicațiile la locul de muncă sau să primești noi sarcini neașteptate.

Profită la maxim de șansa pe care o ai, chiar și pe neașteptate. Cel mai bine este să taci și să faci reparațiile după ce ai toate informațiile de care este nevoie. Citește atent recomandările pentru orice lucru pe care îl cumperi, pentru a evita orice risc.

Discută cu diverși parteneri pentru asistență financiară. Poate fi la fel de simplu ca o idee de afaceri lansată la micul dejun sau sfaturi legate de un nou plan de afaceri complicat. Oricum, te îndrepți către o perioadă în care creativitatea are ultimul cuvânt. 

Horoscop Minerva 28 octombrie – 3 noiembrie Sănătate

 Te ajută să ai o strategie în lo, astfel încât să poți rămâne pe cale cea bună în ce privește sănătatea. Este posibil să ai idei la fel de bune, despre ceea ce vrei să obți cu privire la bunăstarea ta. Vrei să te simți grozav, să nu te descurajezi. Continuă să fii atent la ceea ce mănânci și la cât de bine te odihnești.

Horoscop Minerva 23 octombrie – 3 noiembrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top