Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 BERBEC - Încep o relație nouă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Berbec se încheie un ciclu, vine o altă perioadă

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Berbec

Întârzierile sau anulările pot fi inevitabile în această săptămână în ceea ce privește anumite planuri de călătorie. În timp ce îi ajuți pe alții să vorbească despre problemele lor o faci și pentru propria ta fericire.

Fă-ți o evaluare te ajută să mergi mai departe cunoscându-ți punctele forte și cele slabe. Lucrurile mai sensibile din viață ar putea fi un apel special pentru tine acum prag pascal, dar nu ar fi înțelept să cheltuiești excesiv. Bucură-te să sărbătorești cu prietenii și cu familia.

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Vorbește cu voce tare despre ideile pe care le ai. Te simți încrezător și gata să participi la dezbateri peaceastă temă. Te concentrezi pe obiectivele profesionale.

Ai grijă să nu faci din asta o obsesie, ci continuă să te întâlnești cu oameni noi care au idei de oferit. Prezența ta îi va ajuta și pe alții să se simtă interesați si mai motivați, chiar dacă relațiile cu ceilalți sunt critice acum.

Asigură-te că ai timp să petreci împreună cu prietenii, familia, frații și alte persoane. Ajunge la ceilalți și vei fi mulțumiți de rezultat.

Săptămâna imprimă prin prisma Paștelui un nou ciclu personal la renașterii. Deci, cine ești și ce vrei să faci? Acțiunile tale concordă cu visele și cu speranțele tale?

S-ar putea să nu fii pregătit să spui totul, dar recunoști dorințele și / sau temerile care te motivează, în special cele secrete, pe care rareori le admiți, dar pe care le încerci și tu. Apoi nu trebuie să-ți limitezi conștient percepțiile.

Jupiter în Săgetător în Casa Carierei, a Imaiginii sociale și a obiectivelor, arată că ești într-un moment de cotitură în călătoria profesională și vei realiza că tu ești adevărata autoritate și putere. Ai mai multă libertate de mișcare decât îți imaginezi. Păstrează imaginea de ansamblu în minte, explorează opțiunile și fă corecțiile necesare din mers.

29 aprilie închide un cerc complet de relații pe care le-ai făcut acum o lună. Un ciclu se încheie, dar acest lucru face loc unor relații mai echilibrate și unor oameni care te apreciază cu adevărat și te prețuiesc.

Crede mai mult în tine și poți face alegeri înțelepte – din convingere, nu din teamă. Te simți bine și fericit cu fizic acum, poate datorită unui aspect nou, a unei bijuterii sau a unei haine noi.

Relațional. Relațiile pot avea nevoie de atenție sau de resuscitare. Te simți depărtat de cineva care ocupă un spațiu important în viața ta, poate un frate sau coleg. O problemă de sănătate care afectează pe cineva din familie, poate întârzia niște planuri. Fericirea te în această săptămână depinde de capacitatea ta de a comunica eficient, în special cu cei din jur.

Amintiri adânc îngropate în tine se pot ridica brusc la suprafață. Săptămâna cere căutarea sufletului în doi. Ai puterea de atracție, emani fascinație și iar sexualitatea ta debordează. Lucrezi pentru a fi sincer și pentru a iniția relații oneste. Nu observi câtă dreptate și control ai. Perioada necesită acțiune și implicare.

Nu ai prea mult timp să fii dezamăgit din dragostea. Știi ce vrei și nu te vei opri până nu vei obține ce dorești!

Dragostea o aduce Venus care este în semnul tău. Își oferă șansa de a face o mutare interesantă, pe cineva nou. Probabil nu vei fi respins, dar dacă o faci, nu vei lăsa să te oprească să urmărești și altă oportunitate romantică.

Pluto te întreabă, ce te-a determinat să faci alegerile pe care le-ai făcut până acum? Obținerea unei înțelegeri te ajută să câștigi o perspectivă importantă asupra vieții tale romantice.

Profesional. Percepțiile acute te ajută să te simți mai sigur pe tine. Ești mai preocupat de timpul disfuncțional, deoarece simți greutatea proiectelor care necesită finalizarea. În acest moment ești preocupat să răspunzi la întrebarea cine sunt.

Luni, a doua zi de Paște, te-ar putea găsi într-un rol complet nou. Lecția de viață ar putea să fie una dură, deci fi pregătit. Posibil să fie nevoie de câteva ore lungi pentru a te obișnui cu ceea ce primești.

Ar trebui să îți suprimi instinctele independente și să urmezi calea tradițională dacă dorești să inițiezi ceva nou pe 3 mai. În caz contrar, ai putea avea probleme cu autoritatea șefului sau a șefilor. Eforturile depuse pentru reformă la jumătatea săptămânii, vor scădea. Este mai bine să mergi cu fluxul.

Este timpul să iei câteva decizii importante legate de viața profesională. Revin-o la o idee convingătoare pe care ai formulat-o pe jumătate și ai abandonat-o. Perspectivele te pot conduce la o aventură profitabilă pentru compania în care lucrezi și la schimbarea de care are nevoie.

Financiar. Consultă-te cu un consilier, cineva care cunoaște bine sistemul bancar, înainte de a întreprinde o nouă inițiativă sau proiect. S-ar putea să te afli în căutarea unor noi surse de venit care să îți suplimenteze câștigurile. Analizează cu grijă modalitatea în care îți echilibrezi conturile.

Fii decis într-o chestiune crucială de afaceri. Competențele dvs. ascuțite de gândire critică te-au pus în afară acum. Nu pierde o bună ocazie care apare în calea ta. Socializează și apleacă-te asupra noilor relații, ocazionale sau profesionale.
Sănătate. O problemă de sănătate, este greu de diagnosticat.

Cu toate acestea, trebuie să ai un sistem imunitar de vârf, având grijă la alimentație. Te-ar mai ajuta mersul la sală sau efectuarea unor exerciții de grup. Fitness, yoga, t ai chi, înot. Spre sfârșitul săptămânii te vei simții mai în forță.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top