Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 CAPRICORN - Salt uriaș

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Capricorn. Probleme în familie

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Capricorn

În această săptămână este favorizată concentrarea și mintea analitică. O călătorie scurtă poate fi benefică, atât pentru muncă cât și pentru plăcere. Ești într-o dispoziție creativă, gata să îți asumi riscuri și să explorezi câteva noi posibilități.

Pe măsură ce Soarele încearcă să iasă din conjuncția separantă cu Uranus, obiceiurile tale de petrecere a timpului liber nu te mai pot satisface. S-ar putea să cauți ceva mult mai distractiv și diferit.

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Este posibilă o întâlnire cu cineva care pare a fi gura de aer proaspăt, ceea ce ar putea să-ți ridice moralul.

Există, de asemenea, oportunitate de a rezolva o problemă familială dificilă și de a-ți face timp pentru vindecare, mai ales când Venus îl are alături pe vindecătorul rănit, Chiron, și ei tot într-o conjuncție separantă. Ascultarea și vorbitul cu o persoanăcare are ceva vechi, pe suflet, ar putea aduce imediat ușurarea.

Terapia prin cuvânt este sfântă.
Pluto este retrograd în semnul tău, până pe 3 octombrie. Acest lucru te poate determina să te gândești profund la procesul de schimbare și la modul în care acesta ar putea fi aplicat în mod util în viața ta.

Relații. Gândurile tale se rotesc în jurul problemelor personale – familia, prietenii și cei dragi. Problemele familiei sau discuțiile din trecut ar putea fi dominante în conversațiile de acum.

Încearcă să te relaxezi și să te concentrezi. Conversațiile directe sunt cele mai bune și aduc șansa de a exprima cu voce tare preocupările legate de sănătate sau problemele de la domiciliu.

Fa-ți timp pentru partener sau pentru o familie de vârstnici, care pot avea nevoie de îngrijire și atenție. Diplomația este cuvântul de ordine, mai ales atunci când navighezi într-o relație care a devenit tensionată sau încurcată. Încheierea relației poate fi recursul tău.

Poți să te simți neliniștit la începutul săptămânii și să fii pregătit, în același timp, pentru o emoții plăcute. Ai idei creative, romantice și ești gata să fii alături cuiva special. Ai încredere în intuiție și oferă-ți o șansă.

Încercă și fă ca relație în curs sămeargă, chiar dacă îți este greu. Este posibil ca lucrurile să nu fie chiar atât de rele cum par. Timpul petrecut cu copiii, vizionarea unui spectacol sau jocurile sportive te vor ține cu picioarele pe pământ, în momentele stresante.

Bucură-te de conștientizarea propriilor sentimente. Îndreapă-ți atenția spre iubit/ă, un prieten sau o rudă care are nevoie de asta. Bucură-te și fii special pentru ei. Oamenii te tratează așa cum îi tratezi, deci oferă-le ce este mai bun, mai autentic în sine. Dă gândurilor și pasiunii drum liber.

Renunță la luarea deciziilor importante pentru săptămâna viitoare. Acum, cufundă-te în gândurile și sentimentele tale. Îndrăznește să arați cine ești cu adevărat.

Luna este în Pești la începutul săptămânii, ajutându-te să iei decizii practice, solide și bine gândite. Ar putea fi vorba de ceva mai mult decât o alegere tentantă, așa că ascultă vocea rațiunii căci va fi de o importanță capitală.

Ai putea să întâlnești oameni noi la sfârșitul săptămânii, dar nu vei avea cu ei o legătură reală. Încercă să obți informațiile de contact ale tuturor, în cazul în care seschimbă ceva și vrei să te întâlnești cu o persoană pentru a doua oară.

Profesional. Ai încredere în intuiția ta atunci când este vorba de luarea unei decizii profesionale. Emoțiile te vor face să răscolești munții, cum s-ar spune. Ia criticile unui coleg cu pe un drob de sare.

Un parteneriat profesionist ar putea prezenta semne interesante. Este mai bine să iei o decizie importantă decât să îndemni cealaltă jumătate să acționeze rapid. Sprijinul unui oficial guvernamental, lider universitar sau administrator de spital îți va face munca mult mai ușoară la mijlocul săptămânii.

Cultivă legăturile de susținere cu toată lumea pe care o întâlnești. S-ar putea să îți aducă succesul în carieră. Să nu te surprindă dacă ți se acordă un premiu.

Este o săptămână cu un program ocupat și cu un volum de serios de muncă. Încearcă să gestionezi presiunea în momentul în care sosesc, nu de alta dar toată lumea pleacă în vacanță iar tu stai și lucrezi. Nu te strădui pentru perfecțiune, ci pentru excelență.

Fii sincer cu privire cu ceea ce faci la începutul săptămânii. Optimismul te poate ajuta atât cu colegii cât și cu relațiile cu clienții pe 2 și pe 3 mai. Acum este momentul pentru a-ți vinde ideile sau pentru a dezvolta contacte mai bune la distanță.
Pe de altă parte, pentru a scrie cel mai bun raport, singurătatea este necesară.

Financiar. Fii diplomat, îți va prinde bine în prezentările de vânzări și întâlnirile de lucru. Aduc bani. Tot ce vei câștiga vei folosi pentru reparații în casă, a unei mașini sau pentru achiziții inevitabile, cum ar fi piese pentru mașină sau un teren. Înainte de a lua orice decizie financiară majoră, discută cu un consilier ce vrei să faci.

Este momentul pentru a lua o decizie financiară cu implicații pe termen lung. Concentrează-te pe ce vrei să faci și depune toate eforturile pentru o rețetă de succes.

Sănătate. Dacă poți să lucrezi cu partenerul sau cu cel mai bun prieten, îți vor face amândoi o favoare – și ar putea contribui și la îmbunătățirea relației voastre.

Marte în Casa sănătății, timp de câteva săptămâni, te ajută să descoperi că ești mai disciplinat și mai motivat când răspunzi de altcineva. Depui mai multă energie în antrenamentele care ar putea fi pozitive de transformare.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top