Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 FECIOARĂ - Încrederea în sine si voința revin

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Fecioară. Șansa ta spre o viață mai bună

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Fecioară

Oportunitatea de a călători îți oferă șansa de a-ți lărgi viziunea spirituală. Conferați-vă cu un mentor sau profesor despre unele planuri noi în desfășurare.

S-ar putea să vă simțiți necesar la mai multe întâlniri acum pentru a lega unele chestiuni legale sau de afaceri în curs de desfășurare. O schimbare de carieră sau o transformare poate avea loc acum. Continuă să lucrezi din greu și fii sigur că eforturile tale nu sunt în van.

Ascultă-ți instinctul. Percepția ta îți va permite să cauți indicii de la cei din jurul tău și îți va servi bine în chestiuni controversate, inclusiv conversații intime.

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Chestiunile legate de bani sunt esențiale acum, deoarece ești interesat să te recreezi împreună cu prietenii. Uită-te la zonele cele mai problematice pentru tine. Este posibil ca acestea să fie zone care ar putea beneficia de un sprijin suplimentar.

Mercur stăpânul tău este în Berbec și vei avea o perspectivă mai profundă asupra relațiilor tale. Cu Venus, de asemenea, în Berbec, lucrurile ar putea deveni romantice și vise, cu oportunități creative suculente, financiare și personale.

Poți să revigorezi o situație la care aproape ai renunțat, dar dacă ceva pare prea bun pentru a fi adevărat, încearcă prin sondare la întâmplare.

Depășește aparențele legate de dragoste, de bani și de succes. Datorită lui Jupiter retrograd vei vedea trecutul într-o lumină nouă, permițându-ți să te eliberezi de modelele vechi, dar și necesitatea de a reevalua investițiile, angajamentele profesionale și cele personale, emoționale și financiare.

Acesta este sfârșitul drumului pentru multe situații, dar este începutul călătoriei tale către o mai mare libertate de mișcare și exprimare.

Soarele în Taur este în conjuncție separantă cu Uranus și orizonturile tale se deschid, îmbiindu-te să explorezi zone de noi de interes.

Relațional. Este timpul să iei o decizie importntă, poate una legată de statutul sau viitorul relației tale. Pui în mișcare planuri de căsătorie sau alte planuri juridice.

Discută sincer cu partenerul despre ceea ce doriți și abia apoi mergeți înainte. Este posibil să ai o discuție despre credință, religie sau cu familia extinsă.

Simți că ai nu reziști la problemele celor din jur. Intuiția îți permite să trimiți semne subtile pe care alții mi le-ar putea observa. Noile companii, incitante – formale sau romantice – se află în faza de început.

Fă-ți timp să te vezi cu cineva special. Împărtășești idei și valori cu alții, mai ales cu cineva nou în viața ta. Vorbind despre ceea ce contează cel mai mult pentru fiecare dintre voi, vei merge mult mai departe cu relației voastră în devenire.

Există un sentiment liniștitor, în tmpul sextilului Saturn – Neptun ceea ce te face să simți ca totul va fi bine. Nu ai fi muncit așa de tare și nu ai fi ajuns atât de departe fără încredere în dragoste.

Mersur stăpânul tău petrece în Berbec ceea ce face mult mai incitant jocul romantic. Asumarea riscurilor nu este, de obicei, stilul tău, dar acum simți că ai de gând să o faci.

Venus este și ea în Berbec și îmbunătățește sentimentul de stil și încredere. Este un moment minunat pentru a face o impresie de durată asupra cuiva care ți-a plăcut cu ceva timp în urmă.

Profesional. O călătorie de afaceri spre începutul lunii mai ar trebui să fie foarte reușită. Este un moment bun pentru a semna un contract cu un client de peste hotare.

Pe 3 mai, luna te avertizează să nu îți cheltui tot bugetul pe un proiect. Menține costurile la un nivel cât mai scăzut posibil. Noul mediu de muncă are potențialul de a te debusola sau inspira. Atitudinea ta va face diferența.

Pe 30 aprilie ai putea fi invitat să negociezi un bonus, mai multe zile de concediu sau beneficii mai bune. Ar putea fi vorba chiar despre o mărire de salariu mult mai mult decât de obicei. Folosește acești bani în plus pentru îmbunătățiri la domiciliu.

Comportamentul agresiv la locul de muncă se va întoarce la începutul lunii mai. Fii înțelept ca un șarpe și blând ca un porumbel.

Financiar. E timpul să închei contractul și să faci o vânzare masivă. S-ar putea să te afli într-o serie de întâlniri care se concentrează în jurul preocupărilor pentru legalitate sau planificării pe termen lung.

Transformarea carierei este o posibilitate acum, deși poate provoca o pierdere a venitului pe termen scurt. Saptamana aceasta pare cea mai favorabila pentru planificarea financiara sau noi strategii.

Implică-te în planificarea financiară. Momentul cere o strategie pe termen lung. Urmează-ți instinctul când ai de-a face cu alții. Căută indicii non-verbale ca să înțelegei cu adevărat ce încearcă să îți spună. Evită bârfa sau discută o serie de informații personale. Chestiunile

Sănătate. Fă din sănătatea o prioritate și fii deosebit de atent în privința dietei. Indiferent de planurile pe care trebuie să le îmbunătățești, ia în considerare să te înscrii într-un club de fitness sau discută cu prietenii tăi pentru sprijin. Indiferent dacă o faci sau nu, o alimentație sănătoasă sau orice altă activitate care îți poate îmbunătăți starea de sănătate, îți va spori motivația. Când merge greu pentru tine sau pentru prietenul tău cel mai bun, vei fi acolo ca să vă susțineți unul pe celălalt.

Uranus este în Taur și în sectorul credinței astfel încât poți afla mai multe despre filosofiile care susțin un mod de viață sănătos. Ceva care te încurajează să adopți un stil de viață natural te susține acum.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top