Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 PEȘTI - Nu te suprasolicita

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Pești. Pune căpăt neînțelegerilor

Horoscop Minerva Pești 29 aprilie – 5 mai 2019

Comunică în orice mod acum – scrisori, mailuri, SMS sau telefonic. Cei dragi au nevoie să audă de la tine că ai idei pe care dorești să le exprimi. Pregătește-te să faci o scurtă călătorie, în interes de sericiu sau pentru buna ta plăcere.

Noi informații legate de o oportunitate neașteptată ajunge la timp și ar putea să îți influențeze pozitiv planurile. Ceea ce afli ar putea să îți permită să găsește o scurtătură utilă.

Pe măsură ce Pluto este retrograd în sector social, este posibil să fii nevoit să te retragi dintr-un un grup care pare puțin dominator sau că te controlează. Desprinderea de el, pentru un timp, te ajută să vezi lucrurile în perspectivă și să iei deciziile corecte.

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

În sfârșit, este esențial să fii clar și concis în acest weekend ca să eviți o neînțelegere.

Relațional. O scurtă evadare din mediul citadin este în ordine, mai ales dacă este cu cineva special. Faci planuri pentru o excursie dorită sau pentru un spectacol, un concert sau o cină romantică la un restaurant. Comunicarea este esențială în această săptămână. Fii deschis cu oamenii din viața ta, atât la locul de muncă, cât și în afacerile inimii.

Acum aveți în minte problemele banesti, având prioritate față de dragoste și dragoste. Ideile tale romantice vor conduce starea partenerului tău dincolo de așteptările tale.

Comunicarea poate duce la o creștere pozitivă și te poate ajuta să depășești îngrijorarea inutileă. Păstrarea așteptărilor scăzute asupra așteptărilor este de ideea dacă vrei să conduci jocul.

Fă totul pentru a menține o scânteie, chiar dacă lucrurile au devenit obișnuite. Intimitatea te va ajuta la o legătură mai puternică. Romantismul uneori cere ca și tu să faci anumite lucruri.

Starea de optimism ar putea fi afectată puternic de Pluto retrograd. Încearcă să nu te împiedici de greșelile și grijile din trecut. Există speranțe pentru viitorul tău romantic, în ciuda felului în care te simți acum.

Marte încă în pătrat cu stăpânul tău planeta tar, cu Neptun, așa că ai putea avea dificultăți în a lua decizii romantice majore. Fii atent la suspiciuni. Nu ai niciun motiv să crezi că cineva spune adevărul, mai ales online.

Profesional. Abilitățile de comunicare ar trebui să fie foarte puternice pe 29 și 30 aprilie, ceea ce face un moment excelent de a negocia o înțelegere, de a face o prezentare profesională sau de a cere o majorare.

Joi, 2 mai, Luna în Casa a 2-a, te avertizează că ai putea să cedezi presiunii publice vizând unele taxe. Cererea de a fi plătite este stringentă. Dacă dorești un alt loc de muncă, revenirea la un angajator anterior este posibilă abia de la mijlocul lunii mai.

Te așteaptă o săptămână plină de contacte profitabile. Farmecul tău este puternic. Poți vorbi cu ușurință de ceea ce ai nevoie profesional. Formarea și prezentările de caz vor merge bine, joi și vineri, 2 și 3 mai. Marketingul și contactele la distanță pot aduce beneficii importante.

Imaginația ta ar putea să te țină la lucru peste program, la sfârșitul săptămânii. Este important să nu te lansezi în ipoteze. Nu este vremea să dai apă la moară unor secrete. Fii cât mai direct posibil la orice preocupare cu cei mai implicați.

Financiar. Financiar, ești în stare să te susții pe tine și pe cei dragi, și să te bucuri alături de cei dragi. Banii pot fi o problemă, deoarece te afli în postura de așteptare a unor plăți întârziate, fie cheltui pentru lucruri neprevăzute. Conștientul tău și un sentiment de calm te aduc într-o poziție bună, pregătindu-te pentru câștiguri financiare.

Perioada favorizează acordurile financiare și poate include beneficii din moșteniri legale. Abordarea ta asupra finanțelor proprii este de a analiza veniturile, fluxul de numerar și potențialele câștiguri.

Perspectiva rațională este un ajutor, permițându-ți să descoperi noi surse de bani. Dacă ai îngrijorări, spune-le acum, deoarece comunicarea îți va aduce câștiguri financiare.

Ar trebui să fii mai atent cu privire la cheltuirea banilor, totuși, pentru că, Venus este în Casa a 2-a, a banilor munciți și tentația de a cheltui, este mai mare ca de obicei.

În plus, ai o mare dorință de a face acte de caritate. În timp ce acest lucru este lăudabil, este posibil să fie nevoie să pui punct aici.

2 mai ar putea atrage un pachet de beneficii sau cu beneficii îmbunătățite. Nu fi vag cu o autoritate care dorește răspunsuri clare la sfârșitul lunii. Dmonstrează ceea ce susți cu fapte și cifre reale.

Noile oportunități de afaceri vin în această săptămână. Bugetarea și investițiile sunt esențiale. Acum poți executa un plan pentru o inovație în afaceri pe care îl ai de ceva timp în minte.

Fii atent și comunică cu colegii. Îți poți atinge obiectivele, astfel încât să aibă încredere în tine și în planurile tale.

Sănătate. Orice formă de mișcare este potrivită cu starea ta de spirit și poate contribui la o relaxare profundă. Ele sunt, de asemenea, modalități minunate de a te clarifica și de a rămâne flexibil.

Îngrijejște-te de sănătate și încearcă să reduci stresul atunci când este posibil. Provocările nerealiste sfârșesc de regulă, în dezamăgire, așa că gândește înainte de a acționa.

Cu toate acestea, pe măsură ce luna se mișcă și se schimbă focalizarea, este posibil să fi dornic să îți îmbunătățești fizicul, prin tonifiere cu exerciții fizice. Dacă faci acest lucru, vei vedea curând beneficiile. Mănâncă salate proaspete si bea multa apa plată.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top