Connect with us
Horoscop Minerva perioada 2 - 8 septembrie 2019 RAC - Vești extrem de proaste

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Rac Astrele te pregătesc pentru ce va urma

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Rac

Este o săptămână foarte bună pentru tine. Îți este ușor să îți faci prieteni și personalitatea ta atrage oamenii la diverse organizații și evenimente la care participi de Paște.

Lucrul cu ei îți vine ușor. De asemenea, deplasarea pe distanțe lungi este o posibilitate. Ai grijă cum planifici acest drum să nu cumva să faci vreo pană când nici nu te aștepți.

Unele chestiuni juridice trebuie rezolvate urgent, altfel pot duce la anumite restricții. Transformarea completă a carierei este posibilă acum. Vei fi împreună cu cei care îți vor binele.

Fii atent la casă, familie și la chestiuni interne sau la o relație, la nevoile tale de securitate emoțională și financiară și echilibrul dintre muncă și viață personală.

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Numai tu ai autoritate asupra vieții tale. Amintește-ți ce te determină să faci ceea ce faci și poți face alegeri echilibrate care să funcționeze pentru tine, pentru relațiile tale, pentru familie și pentru viață, în general.

Relațional. O destrămare recentă ar putea fi un impuls pentru o schimbare reală în această fază. Ești gata să intri în legătură cu propria spiritualitate.

Pleci la drum cu cineva în care ai încredere, cum ar fi partenerul de viață sau copilul, și să te deschizi la informațiile pe care le întâlniți. Prezența ta este apreciată într-un nou grup de prieteni. Un flirt ar putea duce la ceva mai mult. Ia legătura cu familia care ar putea avea nevoie de tine să rezolvi o problemă.

Vrei să simți mai mult că ai controlul și această dorință va aduce osuccesiune de răspunsuri neașteptate. Romantismul are nevoie de un nou suflu în timp ce te concentrezi asupra carierei și obiectivelor profesionale. Fii atent ce spui și la felul în care te prezinți altora.

Ia în considerare posibilitatea unei reacții publice la ideile tale. Profită la maxim de imaginea ta publică. Dacă ți se cere sfatul, asigură-te că spui ceea ce trebuie, deoarece nu toți sunt pregătiți să audă un adevăr. Există întotdeauna oameni gata să te judece cu asprime. Nu le oferi muniție.

Folosește energia îndrăzneață a zilei de 3 mai în avantajul tău. Dacă ești de obicei reținut în a distruge pe cineva acum momentul să faci o mișcare îndrăzneață și să arați că nu glumești. Surprinde-i!

Nu îți place să faci valuri. Dacă partenerul îți cere să faci ceva ce nu dorești să faci, sugerează-i un compromis. Întâlnirea la jumătatea drumului nu trebuie să fie complecată.

Soarele este în Taur iar obiectivul principal acum este securitatea financiară. Dacă simți că a fi alături de cineva nou va fi o pierdere financiară și probabil că vei trece mai departe.

Profesional. Săptămâna marchează un nou ciclu. Ești în vârful jocului. Cariera îți stăpânește gândurile. Poate ți se cere să comunici mai mult decât de obicei.

Ești autoritar și vorbești cu stăpânire de sine și calm. Este ca și cum ai sta în spatele cuvintelor rostite. Alții îți pot cere opinia și sfatul.

Este un timp fructuos pentru a face noi planuri. Starea profesională contează foarte mult pentru tine. Folosește această perioadă în beneficiul tău. Nu pierde timp cu îngrijorări inutile. Influxurile astrale îți sunt benefice, gata să scoată la lumină priceperea profesională.

Este un punct de cotitură, care arată autoritatea și puterea ta de vizionar. Nu știi totul, dar fii destul de diplomat să înveți să ceri ajutor. Fii creativ, imaginativ și respectuos, inspirându-i pe alții cu viziunea ta și poți găsi suportul de care ai nevoie.

Ceea ce inițiezi acum are toate șansele să fie un succes, clarifică-ți obiectivele și mergi la sigur. Unii ar putea spune că visul tău este utopic.

Nu trebuie să fii limitat de alții, ci să recunoaști pe cei care te-au ajutat să ajungi acolo unde ești. Abordarea ta inovatoare va fi provocată în permanență de tradiționaliștii conservatori.

Nu te lăsa. Ideile tale sunt mai bune.

Fii dispus să delegi sarcinile celorlalți membri ai echipei, ești convis colegii tăi vor juca frumos. Dacă ai nevoie să angajezi personal suplimentar, fă acest lucru la mijlocul lunii când vei găsi niște oameni excelenți.

Dacă nu ai un loc de muncă, perspectivele pentru a obține unul sunt excelente luna care vine. Sfârșitul lunii aprilie te-ar putea găsi finalizând un proiect satisfăcător. Transformarea carierei este o posibilitate în această săptămână deoarece călătoria pe care o vei face extinde lumea ta socială și orizonturile educaționale.

Regulile propriului drum în această săptămână primează. Te simți încrezător, vorbești și acționezi cu încredere. Comunicarea este un instrument important pentru a-ți păstra autoritatea. Ceea ce spui și ceeea ce faci trebuie să fie în armonie.

Superiorii vor fi impresionați. Acesta este momentul potrivit pentru a face noi planuri sau strategii pentru creșterea profesională. Continuă să faci ceea ce faci și vei avea succes.

Financiar. Șefii sau alte autorități financiare se alătură brusc mulțimii de susținători. Carisma și farmecul îți servesc bine în interacțiunile sociale din această săptămână. Ești gata să te conectezi cu oamenii pentru a-ți atinge obiectivele financiare.

Sănătate. Ar putea fi necesară o nouă abordare a rutinei de întreținere. S-ar putea să ți se potrivească și să înceapă atunci când vine vorba despre respectare unui program riguros. S-ar putea să te simți optimist și binedispus timp de o săptămână, apoi fără un motiv anume, în următoarele zile continuă.

Nu îți stabili obiective inaccesibile. În schimb, setează-te pe acelea care sunt ușor de urmat. Este mai bine să faci ceva regulat decât să nu faci nimic.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top