Connect with us
Horoscop Minerva 26 august-1 septembrie 2019 Varsator. Iei parte la un eveniment deosebit

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Vărsător Pluto îți dă bătăi de cap

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019: Vărsător

Viata socială în săptămâna aceasta precum și în cele ce urmează, va fi un prea plin de șanse, oportunități și opțiuni de petrecere a timpului liber, adică ceva de savurat.

Cu Marte în Casa a 5-a a divertismentului, a creativității și a iubirii, s-ar putea să fii mult mai activ când vine vorba despre găsirea unui partener special. Vei fi destul de competitiv atunci când vine vorba de găsirea și păstrarea persoanei alese.

Ai putea avea un vizitator neașteptat la începutul săptămânii, când Soarele este încă în aspect cu Uranus, e drept separant. Ar putea fi ultima persoană pe care ai crezut că o vei mai vedea vreodată și totuși prezența ei ar putea fi o plăcere binevenită.

Horoscop Minerva 29 aprilie – 5 mai 2019

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Pe măsură ce Pluto intrat în retrogradare pare să se îndrepte spre sector spiritual, ai putea decide că este timpul să te ajuți cu o problemă care ți-a cauzat multe neajunsuri în ultima vreme. Și recunoscând că nu poți face totul de unul singur, poate fi un prim pas important. Puțin câte puțin, acest lucru se va rezolva.

Relațional. Familia are nevoie de ajutorul tău. Te așteaptă o săptămână interactivă. Suflecă-ți mânecile și pregătește-te pentru întâlniri, discuții telefonice și eventual călătorii.

Conectează-te în orice mod prin computer sau față în față. Dispoziția și dorința de a întâlni oameni noi îți va servi bine acum. Comunicarea este oarcum critică.

Asigură-te că fie îți contactezi familia, fie contactele de afaceri. Evitați supraîncărcarea cu informații. Puteți să iei legătura cu ceilalți pe măsură ce te îndepărtezi de gândirea rigidă. Reține că de multe ori nu este doar ceea ce știi, ci să știi să faci și diferența.

Discuțiile sau ținerea unui jurnal, te va ajuta să intri în legătură cu amintirile pierdute sau să restabilești o conexiune spirituală.

Este un moment ideal pentru a lua parte la evenimente care țin de o educație suplimentară și care îți va servi bine profesional dar și personal. Adu liniștea acasă. Petrece ceva timp în natură sau bucură-te de artă.

Nu renunța la o cheltuială practică necesară, cum ar fi o reparație la domiciliu sau un vehicul nou. Ar putea să te coste niște bani darmerită. Totuși, în această săptămână, cauți lucruri pe care banii nu le pot cumpăra, cum ar fi o legătură adevărată cu cineva special.

Nu lăsa însă ca planurile tale să îți copleșească gândurile și interesele. Ia lucrurile una câte una și du-le la îndeplinire. Sentimentul de încredere face multe lucruri posibile, inclusiv unele aventuri amoroase!

Pentru că Pluto este retrograd, s-ar putea să revii asupra unei decizii și să regândești o relație consumată.

Profesional. Cere compensația pe care o doreti pe 2 mai. Dacă soliciți un salariu modest, asta vei primi. Atenție, pe 3 mai poți declanșa un conflict cu un șef înfuriat. Indiferent cât încerci să îl îndemni să încerce o abordare diferită, nu se va calma așa că taci.

Munca ta este apreciată de colegi. Oportunitate de a lucra de acasă ar putea să te pună să alegi. Acceptă ofertă rapid, deoarece va aduce multă împlinire emoțională.

Anumite presiuni și întârzieri cu care te-ai confruntat de câtva timp încep să se ușureze. Prieteniile de la birou pot fi deosebit de utile. Poți fi, de asemenea, în poziția de a face cuiva o favoare. Nu te supăra de părerile unor colegi la jumătatea săptămânii. Continuă să faci tot ce poți.

Energia de la sfârșitul acestei săptămâni susțin acțiuni ambițioase cu un accent practic. Este un moment bun pentru recunoașterea obținută de la superiori.

De asemenea, este un moment excelent pentru a mări productivitatea. Voi face mai multe lucruri deodată cu foarte mare ușurință. Cu o comunicare eficientă, îți vei cunoaște mai bine colegii și vei crea legături utile.

Canalizează-ți energia în proiectele cele mai bune pe care le ai și nu te prinde în chestiuni minore. Deși vei fi ocupat, vei fi în formă. Fiți deschis și gata să îți schimbi perspectivele dacă este necesar, după ce ai ascultat opiniile celorlalți. Stai de vorbă cu oamenii. Există multe lucruri pe care să le împărtășeși și să le înveți.

Financiar. Din motive financiare sau din cauza problemelor de familie, este posibil ca planurile să fie întârziate sau reprogramate. Nu te aventura în investiții care ți se par extraordinare. Mai așteaptă, cel puțin o săptămână. În schimb, ține pasul cu reparațiile sau renovările de acasă.

O achiziție sau o problemă legată de casă poate împiedica desfășurarea evenimentelor, întârziind sau complicând planurile de călătorie. Pregătșete terenul pentru o nouă activitate, având grijă să nu te angajezi în speculații prea riscante. Încercă să echilibrezii veniturile și cheltuielile pentru a avea liniște mai târziu.

Un prieten sau mama pot avea nevoie de ajutorul tăufinanciar cu o problemă care ține de reparații în casă sau a unui autoturism. Fii dispus să întârzi unele planuri pentru a rezolva lucrurile în particulae.

Sănătate Uranus este în Casa a 4-a a familiei și poate fi o mare oportunitate săevadezi din modelul comportamental în ce privește alimentația, adoptat în copilărie și care, acum, ar putea interfera cu obiectivele tale legate de sănătate sau de dietă.

Poate că au existat atitudini conservatoare în ce privește mâncarea, corpul, exercițiile sau mișcarea, în general, care ți-au fost induse și care nu mai funcționează acum.

Ai putea afla că cineva monitorizează evoluția ta și este cea mai bună cale de a obține rezultatele pe care le urmărești.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top