Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 BERBEC. Nu este așa cum crezi săptămâna asta

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Berbec. Conversațiile pe care le ai și persoanele pe care le întâlnești pot menține lucrurile în mișcare de-a lungul săptămânii viitoare. Cu toate acestea, cu legăturile lui Neptun – un sextil cu conjuncția Saturn -Pluto și un trigon cu tripla conjuncție Marte – Nodul Nord – Junona, ceea ce îți dorești nu este neapărat ceea ce obți. S-ar putea să înțelegi greșit o conversație sau intențiile cuiva. De asemenea, ai putea avea o viziune extrem de idilică asupra unei situații care, în realitate, nu este așa cum crezi. Horoscop iunie 2019 Minerva – BERBEC. Creșteri semnificative la bunăstare

Horscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 – Alege direct zodia

BERBECTAURGEMENI RACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Având în vedere acest lucru, ar fi o idee bună să aștepți câteva zile înainte de a semna un contract sau de a te angaja în ceva important. Până la sfârșitul săptămânii, lucrurile vor fi mult mai clare și vei fi mai încrezător în ceea ce consideri că merită.

Inconjuncția dintre Mercur și Jupiter te poate încuraja să ai o imagine de ansamblu atunci când iei decizii. Dacă lucrezi să materializezi o idee sau un scop, ar putea dura ceva timp pentru a vedea un rezultat, dar merită să faci efortul.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Berbec Relaţional

Te bucuri de energia astrală săptămâna aceasta. Ea încurajează socializarea în cel mai frumos mod posibil și ar fi un moment ideal pentru a organiza orice eveniment pe care l-ai avut în minte. Dragostea nu trebuie să fie doar un gest îndrăzneț de predare, dar ai putea constata că o conversație, în special, te face să simți că ți se înmoaie genunchii și ai dori să știi mai multe.

Poți afla că în timpul unei întâlniri sau la club ori într-un grup cu care ieși, vorbești cu cineva cu care simți o legătură reală și tangibilă. Imboldul astrală, face ca săai impresia că o cunoști de când lumea, într-un sens profund spiritual, nu întrunul lumeasc.

Mercur este deja în Rac toată săptămâna, deci nu e de mirare că îți este atât de greu să te hotărăști. Să fii răbdător nu este o opțiune, mergi unde te duce valul și așa cum simți că trebuie să o faci.

Vineri, Luna este în Leu, un semn de foc, astfel încât întâlnirile și interacțiunile romantice ar trebui să fie pasionale și spontane. Cu cât planifici mai mult ceva, cu atât este mai puțin probabil ca persoana să fie mai atrăgătoare pentru tine.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Berbec Profesional

Ai dificultăți în a te concentra. Nu aborda nimic care necesită concentrare și atenție mentală. Pur și simplu nu ai dispoziția acum, să o iei de la zero sau să faci o analiză de sinteză care cere echilibru. Așteptă până la o dată ulterioară.

Metodele tale de funcționare pot fi foarte diferită de cele ale altor persoane, dar acest lucru nu înseamnă că sunt greșite sau că ai dreptate. Amintește-ți că o decizie judecătorească poate duce cu ușurință la furie și frustrare. Permite și altora să-și trăiască propria viață așa cum o trăiești tu.

Răspunsul stă în gândirea creativă, imaginativă. Fă-ți liste. Renunță la planul egoist. Permite-i intuiției să te conducă pe drumul bun și vei avea succes în acest moment.

Aptitudinile tale de management sunt puternice, dar poți fi provocat de oameni vanitoși sau egoiști care insistă că modul lor este singura opțiune. Fă tot posibilul pentru a asculta și a crea un consens de grup. Dacă nu poți, cea mai bună opțiune este să lucrezi independent. Joi, 6 iunie, este o zi norocoasă pentru a-i învăța pe alții ce au de făcut sau pentru a-ți îmbunătăți aptitudinile. Unele lucruri pe care ai vrea să le depășești, pur și simplu, nu îți vor ieși.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Berbec Financiar

Ești o forță de care trebuie să se țină seamă în această săptămână. Acest lucru poate duce la o energia abundentă care devine mult mai mare, atunci când este vorba de influențarea altora. Între timp, ești și foarte comunicativ și obți aserțiuni financiare de unde nici cu mintea nu gândești.

Păstrează rutina obișnuită și detașarea. S-ar putea să nu fie momentul potrivit să te angajezii într-un plan financiar de lungă durată. În schimb, menține interesul și varietatea muncii la birou. Ești curios și pregătit să susții discuții cu colegii. Efectuarea de conexiuni bancare sau angajarea altora pot ajuta foarte mult acum. Multitaskingul, în special în ceea ce privește comunicarea, poate fi inevitabil în această fază. Comunicarea eficientă te va ajuta atât pe partea de afaceri, cât și în interacțiunile familiale.

Horoscop Minerva 3 – 9 iunie 2019 Berbec Sănătate

 Tensiunile psihologice profunde te pot afecta mai mult decât orice alte evenimente externe. Universul te agită la nivelul subconștientului și înrăutățește problemele ascunse care au nevoie de conștientizare. Dacă găsești o modalitate de a procesa emoțiile, vei găsi energia care să curgă prin voi. Ar putea fi ca un declic. Vindecarea ar putea veni din discuții sau consiliere.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top